Ania, daj znać po....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
johaśka pisze:dobry
widze ze niektorzy mieli wesoly wieczor...
Aniu jak tam kicia?
alab108 pisze:A ja miałam dwie suczki razem ciachane
alab108 pisze:A ja miałam dwie suczki razem ciachane
najszczesliwsza pisze:Małgoś, będzie dopszzz![]()
Jaki dziś cudowny dzień jest.
Tak jaaasnooo
alab108 pisze:Te moje to spokojnie zniosły, tylko duża to była od razu wybudzona i nie chciała sobie poleżeć w lecznicy tylko sie snuła. Myślałam, że oddam i wrócę jak już będzie po, a tu guzik. Najpierw dostały głupiego jasia, no to pilnowałam. Dużą wzięli to pilnowałam małą, a jak wynieśli dużą to położyli ją w pokoiku i wzięli mała, a duża stala i się chwiała. Małą zaniosłam do samochodu i wrocilyśmy po dużą to mała w tym czasie nalala mi na siedzenie i tak wrócilam siedząc na mokrym. W domu, żeby wzajemnie sie nie lizały zrobiłam im koszulki z podkoszulek i w tym chodziły do zdjęcia szwów. Były takie smutasy, że córa pozwoliła im wejść i spać na jej kanapie. Te koszulki były dobre, nic się nie paprało. Jak na dwór wychodziły to im troche podnosiłam te koszulki, żeby nie zasikały i w porzo. mam zdjęcia porobione w tych koszulkach, ale z tym wstawianiem zdjęć to ja jestem przymuł jakiś. To mi tak ciężko idzie, a ponieważ jestem niecierpliwa to mnie rusza i rzucam to
najszczesliwsza pisze:Małgosia nie zrobi się.
Nie moje to słowa, a jej akurat ufam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1669 gości