Pinokio; potrzebny DT dla psa Kruczka str.99

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 14, 2012 12:38 Re: koty pinokio_szukają DS-Gargamel ZDJĘCIAstr.5/potrzeba o

Ostatnio edytowano Śro mar 14, 2012 13:11 przez issey32, łącznie edytowano 1 raz

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Śro mar 14, 2012 12:44 Re: koty pinokio_szukają DS-Gargamel ZDJĘCIAstr.5/potrzeba o

Ostatnio edytowano Śro mar 14, 2012 13:11 przez issey32, łącznie edytowano 1 raz

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Śro mar 14, 2012 20:52 Re: koty pinokio_szukają DS-Gargamel ZDJĘCIAstr.5/potrzeba o

Ale fajna robota :D Przysięgam, niedługo postaram się o zdjęcia. A co do ogłoszeń, to moim zdaniem nie ma sensu długich tekstów pisać, podstawowe informacje i czy kontaktowy, nieśmiały, itp.
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Czw mar 15, 2012 7:56 Re: koty pinokio_szukają DS

wrzuciłam wszystko w pierwszy post

czy Radamenez jest już wykastrowany?
a biedronki? i potrzebne prawdziwe imiona biedronek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw mar 15, 2012 8:44 Re: koty pinokio_szukają DS

Do kastracji jest 5 kocurkow i 3 kotki.
Imiona: Okruszek, Zefirek, Rademenez, Dyzio, Kleks.
Okruszek, to najmniejsza biedrona
Zefirek, najwieksza biedrona
Rademenez czarny z lekkim bialym krawacikiem
Dyzio, biedrona z plamka na nosie i obok noska, tak jakby na policzku, leciutka nieduza plamka czarna
Kleks, biedrona z czarnym od oczy po nos kleksem
Koteczki, to trikolorka-Stefka
biedrona bez plamy na nosie Irenka
biedrona Mimi bardzo podobna do Dyzia, mam problem zeby ja odroznic(jest dzikuskiem i absolutnie nie miziasta)

Przepraszam Patmol, ze nie potrafie zapamietac imion nadanych przez Ciebie. Nazywam je po swojemu, ale oczywiscie do ogloszen mozna zmienic i ladne wstawic.
Boze, skad wziac troche wiecej czasu. Tak bardzo przydalby sie mi jakis czlowiek do pomocy. Moze znacie, wiecie kto nie m,a gdzie sie podziac, mieszkac, a kocha zwierzeta. Przygarnelabym pod swoj dach w zamian za pomoc. Mam tylko jeden warunek: nie pic i nie palic. Podziele sie wszystkim co mam. Wyzywienie rowniez. Nie moge tylko zaplacic.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Czw mar 15, 2012 10:11 Re: koty pinokio_szukają DS

Gandzia jest piękna :kotek:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw mar 15, 2012 10:20 Re: koty pinokio_szukają DS

Biedronek (oprócz Okruszka) jest pięć?
1.Zefirek, największa biedrona
2.Dyzio, biedrona z plamka na nosie i obok noska, tak jakby na policzku, leciutka nieduza plamka czarna
3.Kleks, biedrona z czarnym od oczy po nos kleksem
4. biedrona bez plamy na nosie Irenka
5. biedrona Mimi bardzo podobna do Dyzia, mam problem zeby ja odroznic(jest dzikuskiem i absolutnie nie miziasta)

potrzebne sa pieniądze na ciachanie? najpilniejsze są te kotki

dodaje STefcię do spisu kotów

Patmol

Post » Czw mar 15, 2012 10:32 Re: koty pinokio_szukają DS

ale ZEfirek to ten kotek? (biedronek)
img]http://www.empikfoto.pl/albumy49/628612/1294728/44505478_p9270118.jpg[/img]

Obrazek
on jest biało czarny, ale nie trafił do Ciebie z tamtymi biedronkami tylko wcześniej prawda?

typowych biedronek (co wpadły ci razem) jest 4?
i do tego
biało czarny Zefirek (starszy od nich)
i biało czarny Okruszek (młodszy od nich)

wychodzi mi na razie 20 kotów
to jeszcze chyba kilku brakuje -bo powinno być 28

pinokio-popatrz w pierwszy post na pierwszej stronie
kogo brakuje?

Patmol

Post » Czw mar 15, 2012 10:36 Re: koty pinokio_szukają DS

kopiuję krótka i konkretną charakterystykę Tolka z wątku kotów z Wólki

warszawianka pisze:.A Tolek najbardziej lubi siebie! ajakby jeszcze trafili sie Duzi ,co by karmili ,podziwiali z daleka ,a glaskali na wyrazne zyczenie ,no i jeszcze pozwalali spac na swoim brzuchu ,to by byla pelnia szczescia!T

Patmol

Post » Czw mar 15, 2012 11:16 Re: koty pinokio_szukają DS

Sluchajcie, wymienie koty ktore sa u mnie.

Skarpetka, Murzynka, Murcia, Grabcia, Niuniek, Maniek, Stefcia, Frydzia, Pupcia, Gandzia, Zefirek, Gargamel, Rademenez, Gunia, Myszka, Szara, Tolek, Spryciarz, Okruszek, Kleks, Dyzio, Mimi, Irenka. To jest 23 koty do adopcji.
I sa u mnie jeszcze :
Lovely
Małpa(ja nazywam Mata)
Klara
. .. . to koty nie do adopcji, bo Mata jest kotką Kasi z Hajnowki(tymczasowo)
Klara jest b. stara, ma prawie 20 lat
a Lovely(nazywany przez mojego syna Rysio) jest kotkiem syna i meza. Planuja zabrac go do siebie.
Ostatnio ruch w interesie i popelnilam blad jesli napisalam, ze 28 kotow, albo po prostu nie umiem policzyc. Ale jesli doliczyc Filemonka, ktory zginal przed zima(mysle, ze widzialam go we wsi, ale ucieka i nie jestem pewna. Moze byc, ze sie wyniosl, bo Niuniek i Gargamel bardzo go bili). To Filemon i jedna z biedronek jak dodam, to byloby akurat 28.
Mnie juz w oczach sie kreci jak na nich wszystkich patrze.
Wybaczcie, ze sama nie wiem ile mam kotow.

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Czw mar 15, 2012 11:20 Re: koty pinokio_szukają DS

Skarpetka, Murzynka, Murcia, o tych nic nie wiem
ani informacji ani zdjęć 8) 8)

wybaczamy :mrgreen: że nie wiesz ile masz kotów
a TY nie masz swojego Kota?

Patmol

Post » Czw mar 15, 2012 11:44 Re: 23 koty na DT u pinokio_ szukają DS

pinokio_ pisze:Od siebie powiem, ze kocham Tolka. To jest bardzo madry pan król. Pan Lew, ktory, nie wdaje sie w zadne awantury kocie, kazdemu ustapi, jest bardzo przymilny, cierpliwy, opanowany, grzeczny, czysty. Aleeee!!!!!jak ktos mu na odcisk nadepnie tto!!!! co najwyzej lapką przywali i odejdzie.
Nie mialam jeszcze takiego kota.
Zreszta, wszystkie sa bardzo grzeczne i nie przynosza Ci wstydu Tereniu. Mozesz byc z nich dumna.
Trafily do stada kotow, w obce miejsce i od pierwszego dnia zachowaly sie tak jak nalezy. Widze tylko, ze czym dluzej, tym bardziej raczej poszlyby sobie. Posmutnialy troche, caly czas przygladaja sie na swiat za oknem. Szara i gruba wedlug mnie malo jedza i schudly. Nie wiem czy z tesknoty, czy dlatego ze towarzystwo im nie odpowiada.
Teresa wracaj do Wolki :wink:

Wczoraj Spryciarz nie wiem jakim cudem, ale okazalo sie, ze wyszedl na podworko. Chyba byl tam kilka godzin, bo trzepalam przez okno ich poslania i widocznie wtedy sie wymknal, jak odwrocilam sie na chwile zeby wziac kolejna szmatke. Byla godzina okolo 14. A wieczorem wyszlam na podworko zeby kuwete wymienic i odezwalam sie do ktoregos psa, a Spryciarz mnie uslyszal i zaczal plakac na plocie. Matko, mysle sobie, o masz, kolejny kot . . . ale podchodze????patrze????? a to Spryciula. Alez sie cieszyl, tulil, mruczal, a jak opowiadal????

Patmol

Post » Czw mar 15, 2012 12:07 Re: koty pinokio_szukają DS

Patmol pisze:a TY nie masz swojego Kota?

Wszystkie sa moje. No, moze Dyzia jakos bardziej kocham, bo ocieral sie o smierc i jest wyjatkowo cierpliwy i bardzo madry kotek. Taki padulek, bo wystarczy go poglaskac, dotknac reka, a on przytula sie zaraz i pada na plecki i glupawki dostaje. Przy tym jest bardzo delikatny, nie drapie, umie calowac, obejmowac lapkami. Mialam juz taka jedna kotusie Tole, ktora rowniez bardzo chorowala i ktorej udalo sie przezyc i ma super dom.
Poza tym wszystkie koty kocham, ale i nienawidze. Zwlaszcza jak wszystko zwalaja i w kwiatki sikaja i ziemie wywalaja. Nienawidze, ze sa takie, ktore sa sikunami i potrafia mi na poduszke nasikac, albo i lepiej. No ale tlumacze sobie, ze nie ich to wina, tylko moja. Gdyby mialy taka mozliwosc poszlyby sikac w siano na przyklad. Jeszcze troche i juz wypuszcze, niech zyja po kociemu. Przewaznie wszystkie sa wychodzace i jest ich za duzo, niestety.
Boje sie ze za chwile pojawia sie kolejne podrzucane, chore . . . .

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

[poprzednia][następna]