Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 13, 2012 12:13 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

MonikaMroz pisze:dzien doberek :)

hejka
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto mar 13, 2012 12:59 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Cześc Karolek! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 13, 2012 13:20 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kalair pisze:Cześc Karolek! :D

Hej Bożenek :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto mar 13, 2012 13:37 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze:
Ederlezi pisze:
Karolek(ona) pisze:
joszko89 pisze:
jasna cholera zaraz jej dokopie
za jaka granica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak mi napiszesz ze polska to cie znajde i zabije
adres znam

Siostry Anny mieszkają w Niemczech. Chyba mnie nie zabijesz, co? :oops:

sie zastanowie 8)

jak to tak? grozisz ludziom z samego rana? :P nie moglam wytrzymac bez zagladania do Ciebie i oto jestem :D
teraz wiem, jak to jest lazic po dziecko do przedszkola, bo tez smigam po Zosienke.

tak przemyslalam i chyba ja oszczeze bo mi jeszcze dadza w spadku to jej zoo

spryciula z Ciebie!
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Wto mar 13, 2012 14:19 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze:dobry
a dzis jest dzien moich narodzin i Filipa tez we wtorek rodzilam, tzn wyjeli go sobie, zarzucili mi parawan, lekarz po goralsku przycinal a ja myslalam tylko ze jak mi wroci czucie w nogach to zabije kogos
bo mi jenda kroplowka zeszla w dlon prawa a druga nie chciala, a ta pinda zamiast najpierw mi wyjac ja i dopiero zakladac dojscie w nadgarstek to od razu sie za to wziela i mi tym starym welfronem szurala po kosciach, druga probowala sie wkluc w zgiecie lokcia a trzecia w druga reke, bo moje zyly jak maja byc klute to sie chowaja :P

Boszeeesz Karola, toż chyba nawet w obozie koncentracyjnym nie kłuli na trzy ręce 8O 8O
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Wto mar 13, 2012 16:27 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Ederlezi pisze:
Karolek(ona) pisze:tak przemyslalam i chyba ja oszczeze bo mi jeszcze dadza w spadku to jej zoo

spryciula z Ciebie!

no baaaa :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Wto mar 13, 2012 16:28 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

ewka63 pisze:
Karolek(ona) pisze:dobry
a dzis jest dzien moich narodzin i Filipa tez we wtorek rodzilam, tzn wyjeli go sobie, zarzucili mi parawan, lekarz po goralsku przycinal a ja myslalam tylko ze jak mi wroci czucie w nogach to zabije kogos
bo mi jenda kroplowka zeszla w dlon prawa a druga nie chciala, a ta pinda zamiast najpierw mi wyjac ja i dopiero zakladac dojscie w nadgarstek to od razu sie za to wziela i mi tym starym welfronem szurala po kosciach, druga probowala sie wkluc w zgiecie lokcia a trzecia w druga reke, bo moje zyly jak maja byc klute to sie chowaja :P

Boszeeesz Karola, toż chyba nawet w obozie koncentracyjnym nie kłuli na trzy ręce 8O 8O

ano takie sa teraz czasy na porodowkach - krzyczec nie wolno bo ci polozna powie
dupy dac umiala to teraz niech sie nie drze itp teksty

Karolek(ona)

Post » Wto mar 13, 2012 18:56 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek
Przywitamy się cieplutko....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto mar 13, 2012 19:10 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Witamy się wieczornie Karolka i kocury :kotek: :kotek: :1luvu:
Teksty z porodówki słyszałam od znajomych :|
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto mar 13, 2012 19:24 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Witam się cieplutko i życzenia miłego wieczoru wysyłam! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro mar 14, 2012 8:24 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Cześć Karolka i łobuziaki :1luvu: Uff, już środa :wink:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 14, 2012 8:52 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Śro mar 14, 2012 9:11 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Dzień dobry, cześć i czołem! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 14, 2012 9:20 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Dzień doberek :D
Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro mar 14, 2012 11:16 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kocurzyca41 pisze:Obrazek
Przywitamy się cieplutko....

doberek
jakies rude cos mi zaleglo sie na biurku i monitor zaslania

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]