MonikaMroz pisze:dzien doberek
hejka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:dzien doberek
kalair pisze:Cześc Karolek!
Karolek(ona) pisze:Ederlezi pisze:Karolek(ona) pisze:joszko89 pisze:jasna cholera zaraz jej dokopie
za jaka granica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak mi napiszesz ze polska to cie znajde i zabije
adres znam
Siostry Anny mieszkają w Niemczech. Chyba mnie nie zabijesz, co?
sie zastanowie
jak to tak? grozisz ludziom z samego rana?nie moglam wytrzymac bez zagladania do Ciebie i oto jestem
![]()
teraz wiem, jak to jest lazic po dziecko do przedszkola, bo tez smigam po Zosienke.
tak przemyslalam i chyba ja oszczeze bo mi jeszcze dadza w spadku to jej zoo
Karolek(ona) pisze:dobry
a dzis jest dzien moich narodzin i Filipa tez we wtorek rodzilam, tzn wyjeli go sobie, zarzucili mi parawan, lekarz po goralsku przycinal a ja myslalam tylko ze jak mi wroci czucie w nogach to zabije kogos
bo mi jenda kroplowka zeszla w dlon prawa a druga nie chciala, a ta pinda zamiast najpierw mi wyjac ja i dopiero zakladac dojscie w nadgarstek to od razu sie za to wziela i mi tym starym welfronem szurala po kosciach, druga probowala sie wkluc w zgiecie lokcia a trzecia w druga reke, bo moje zyly jak maja byc klute to sie chowaja
Ederlezi pisze:Karolek(ona) pisze:tak przemyslalam i chyba ja oszczeze bo mi jeszcze dadza w spadku to jej zoo
spryciula z Ciebie!
ewka63 pisze:Karolek(ona) pisze:dobry
a dzis jest dzien moich narodzin i Filipa tez we wtorek rodzilam, tzn wyjeli go sobie, zarzucili mi parawan, lekarz po goralsku przycinal a ja myslalam tylko ze jak mi wroci czucie w nogach to zabije kogos
bo mi jenda kroplowka zeszla w dlon prawa a druga nie chciala, a ta pinda zamiast najpierw mi wyjac ja i dopiero zakladac dojscie w nadgarstek to od razu sie za to wziela i mi tym starym welfronem szurala po kosciach, druga probowala sie wkluc w zgiecie lokcia a trzecia w druga reke, bo moje zyly jak maja byc klute to sie chowaja
Boszeeesz Karola, toż chyba nawet w obozie koncentracyjnym nie kłuli na trzy ręce![]()
kocurzyca41 pisze:
Przywitamy się cieplutko....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, pibon i 67 gości