w białaczkowym domu,foty str75,86,lekko nie jest...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 11, 2012 19:02 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

Czarnuszek cały dzień wariował,ganiał, bawił się jadł i siedział u pańci na "barach"-teraz śpi na monitorze cały załzawiony i zasmarkany...co za cholera :evil: Na monitorze stoi tez miska z jedzonkiem, bo jak pani pogrzebie paluchem to mały zaczyna udeptywać i je...no się rozpuściło panisko...
Rumcajs mi wczoraj "sraczkował"dostał Interstinala i dzisiaj jest juz lepiej...Rumcajsa miejsce ulubione to zmywarka w kuchni-obok zlew i kuchenka i to problem..siedzi "dziad' i wyżera wszystko co sie znajdzie w jego zasiegu :evil:

Kończy się Interstinal Gastro suchy i puszki Daisy...zostało na kilka dni3-4..
Wczoraj skończył się żwir,więc musiałam zamówić...meg11 wstawi skan...i tak....napracowałam się dzisiaj okrutnie,naprasowałam i jutro kolejny dzień :)
zapraszam na mój bazarek....może ktoś się jeszcze na coś skusi,bo na koncie pustki....
działa jeszcze bazarek telemarketingowy cioci LSVC,WIEC ZAPRASZAM: viewtopic.php?f=20&t=139336
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie mar 11, 2012 19:19 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

Deseczka z wizerunkiem kotka do powieszenia na ścianie.dł-34cm +sznureczek do powieszenia
cena wyw.20zł

Obrazek
Okrągła metalowa puszeczka z wizerunkiem kotka.wym.14x14x7
cena wyw.15zł

ObrazekObrazek
Metalowa okrągła skarbonka z wizerunkiem kotka.wym:wys.13cm,sr-6cm
cena wyw-15zł

ObrazekObrazek
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie mar 11, 2012 19:38 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

Scan zamówienia żwirku.
Obrazek
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Nie mar 11, 2012 21:46 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

To my z Mili się wieczornie witamy. Jutro postaram się nadrobić te 40 -parę stron :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie mar 11, 2012 21:55 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

MonikaMroz pisze:To my z Mili się wieczornie witamy. Jutro postaram się nadrobić te 40 -parę stron :)

witaj Monika, tylko się "nie wystrasz" :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon mar 12, 2012 10:38 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

BOZENAZWISNIEWA pisze:Deseczka z wizerunkiem kotka do powieszenia na ścianie.dł-34cm +sznureczek do powieszenia
cena wyw.20zł

Obrazek
Okrągła metalowa puszeczka z wizerunkiem kotka.wym.14x14x7
cena wyw.15zł

ObrazekObrazek
Metalowa okrągła skarbonka z wizerunkiem kotka.wym:wys.13cm,sr-6cm
cena wyw-15zł

ObrazekObrazek

te rzeczy można kupić na Pchlim Targu:
viewtopic.php?f=27&t=140031

cel:zakup Interstinala Gastro Moderate Calory dla Daisy...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto mar 13, 2012 14:06 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

Otrzymałam pieniązki od pomoc anonimowa wczoraj...bardzo dziękuje, napisałam juz podziękowanie prywatnie.
Za te pieniazki kupiłam juz mięso w sklepie ecokarma-25kg miesa wołowo indyczego-opłacone, potwierdzone -165zł
-oddałam 200zł tytułem "kolejnej spłaty zadłużenia za karme bytowa sucha i weterynaryjna-covalescence support".Do spłaty zostało 400zł na dzisiaj+450 wetowi...Oczywiscie jedzenie powoli "znika",ale na razie mamy...Spłate zadłuzenia na która łozy ta osoba rozliczam prywatnie,nie wstawiam tu skanu...to sa info "poufne" :wink:
Stan kotów bez zmian...psów też...
Ja się dzisiaj "rozłożyłam"cała...przeszłam na poczte i wróciłam taka zasmarkana,ze Czarnuszek to "pikuś"dzisiaj...A tak serio to on lepiej ,na dzisiaj została ostatnia dawka SYNERGALU...Daisy tak sobie...reszta tez tak sobie, bo co niektóre podkichują.No,Abba troche lepiej,udało mi sie troche w nia włozyc odparniaczy,ale jestem tak podrapana i pogryziona,ze wygladam lepiej niz Bruce Lee po stoczonej walce na klacie :wink:

zapomniałam jeszcze dopisac,ze wczoraj wysłałam tez 40zł Kociej Lady za Rubenal...,oczywiscie "udało"się odkupic duźo taniej niz w sklepie internetowy nie mówiac o lecznicy...tez zapłacone dzieki Wasze pomocy...
Ostatnio edytowano Wto mar 13, 2012 14:38 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto mar 13, 2012 14:18 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

Bożenko, dobrze, że humor choć czarny, Ci dopisuje :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto mar 13, 2012 14:35 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

alab108 pisze:Bożenko, dobrze, że humor choć czarny, Ci dopisuje :ok:

oj tam "czarny"...w sznytach :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto mar 13, 2012 19:54 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

Bożenka ma specyficzny humor, ale humor :ok: i to jest najważniejsze.

Może Bożenko nadejdzie taka niedziela, kiedy znowu się spotkamy? Nie tracę nadzieji :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto mar 13, 2012 20:16 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

kamari pisze:

Bożenka ma specyficzny humor, ale humor :ok: i to jest najważniejsze.

Może Bożenko nadejdzie taka niedziela, kiedy znowu się spotkamy? Nie tracę nadzieji :ok:

pw najpierw odbierz z lutego chyba :twisted:

normalnie woda mi leci z nosa,łaże z ręczniczkiem ,a jak kicham..to...no... :lol: szoruje kuwety własnie na raty, bo siły nie mam,ale wór zwiru jest ,wiec musze wszystkie dzisiaj obskoczyć dokładniej :lol:
Marysia, Ty nawet nie wiesz jak ja się stęskniłam za Toba i jak dorwę to udusze chyba chudzinke(a mam czym :wink: ),a wiosna idzie i mozesz sobie do mnie przyjechac -Peja powiedział,ze dłuzej na Ciebie czekac nie będzie...znajdzie inna muzę do wielbienia :twisted: Chyba wyczuł,ze pańcia choruje, bo łazi za mna i ciagle sie chce całować dzisiaj....sama widze,że pociagajaca jestem,a ze wiosna...no...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto mar 13, 2012 20:22 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

PW z lutego 8O nic mi się nie wyświetla. Właśnie walczę z adminami, żeby przywrócili poprzednią wersję forum, bo się nieźle po aktualizacji posypało :twisted:

Ja ci oddam Peję :evil: mój ci on :1luvu: najbardziej przystojny i miziaty facet świata.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto mar 13, 2012 20:24 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

kamari pisze:PW z lutego 8O nic mi się nie wyświetla. Właśnie walczę z adminami, żeby przywrócili poprzednią wersję forum, bo się nieźle po aktualizacji posypało :twisted:

Ja ci oddam Peję :evil: mój ci on :1luvu: najbardziej przystojny i miziaty facet świata.

Peja jak na imie przystało ma ksywke 'wydrzyjmordek" :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto mar 13, 2012 20:27 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

To się świetnie dogada z Ominią :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto mar 13, 2012 22:15 Re: "żebramy"-leczymy i spłacamy długi...

Maszka ma problem z uszkiem od 3 dni,ale juz opanowany...dostała Oridermyl do uszek i beta glukan.W łazience na spokojnie jej uszka wyczysciłam (to jedno powypadkowe,bo tam zawsze co jakis czas jest problem),juz nie "trzepie ",wiec nic złego sie nie dzieje...Zjadła w nagrode za dobre sprawowanie saszetke,wymiziała sie ochoczo z pania i teraz pochłaniaja lepsze suche....
Czarnuszek dzisiaj sobie polatał po salonie ,pomagał mi czyscic kominek i wyszedł cały w popiele :lol: Śmiesznie wygladał, bo cały prawie biały,a głowa czarna z wąsem a la Adolf(białym)Rozpuscił sie jak dziadowski bicz i trzeba go karmic teraz całujac i grzebiac palcem w misce 8O Tak robiłam jak był b.chory i zatkany,żeby go do jedzenia zachecic.Tak mu się spodobało,ze teraz stało sie to "grzebanie" nawykiem :lol: Jak zabieram palec to odchodzi od miski i leci barankować.Na razie mały wyglada dobrze,ma jeszcze cos w tym nosku,ale wyglada coraz lepiej... :ok: Nie wiem ile razy cieszyłam się ,że lepiej,więc ciesze sie cichutko...
Abba tez lepiej juz wyglada,"dała"się złapac, fuczała,ale chyba powoli mieknie, bo zamknęłam ja w kontenerze bez wiekszej walki wręcz i zjadła wszystko z beta glukanem włacznie...

No juz wiosna za oknem i wiejskie kocury zaczynaja mi posikiwac na tarasie .I oczywiscie władcy tego domu z szefem Antkiem na czele leja na szyby tarasowe w celu odstraszenia przybyszów...Juz mam dwa nowe na oku zjawy do złapania na ciachanie...tylko muszę sie zorganizować za jakis czas...

To tyle wiesci na dobranoc...bo zamierzam zaraz sie juz płożyć.Jutro mam ciezki dzień,więc pa :kotek:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]