kot z białaczką..., teraz walczymy z cukrzycą :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2004 14:13 znów bezsilność..

wiem że tak nie można, ale powoli chyba zaczynam tracic nadzieje :crying:. Mój bąbelek jest taki słaby ostatnio :( Obawiam się najgorszego.. Rozpaczliwie usiłuje zdobyć jakikolwiek lek z Interferonem (w nim ostatnia, a i tak mała nadzieja). Wszędzie mi mówią że tego leku nie ma, że hurtownia może go sprowadzić, ale zajmie to tydzień, a obawiam się że Student nie ma tyle czasu ;(

Lilemorh

Od: Pt paź 29, 2004 12:44

Post » Pon lis 08, 2004 15:55

Lilemorh zmien tytul watku w pierwszym poscie na INTERFERON potrzebny - moze komus uda sie go zdobyc i Ci kurierem przeslac ?
kciuki mocne dla Studenta i dla Ciebie :ok:
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Pon lis 08, 2004 17:39

Poki nie masz interforonu to zacznij stosowac baypamun-tylko z tego co wyczytalam nie moze byc jednoczesnie podawany antybiotyk lub steryd, przy nim. Jaki dawkowanie baypamunu tez niestety nie moge sie nigdzie doczytac, przy bialaczce, wiec moze 'tradycyjnie' 3 dawki. Pierwsza potem druga do 48 godzin i trzecia po tygodniu.
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Pon lis 08, 2004 18:59

Napisalam PW. Student, walcz! :ok: :ok: :ok:
Malgorzata,
Wieslaw, Matylda, Bazyli za TM, Rozalia, Kazio,Iwan i mala Klara
Obrazek

Malgorzata

Od: Sob lip 12, 2003 20:09

Post » Pon lis 08, 2004 19:14

Trzymam mocno kciuki za Studenta.
Jesteś bardzo dzielna.

Odświeżam dla Ciebie wątek "weci polecani", może ci się przyda.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=72 ... i+polecani

A swoją drogą, ciekawa jestem, którzy to "weci" się chcieli tak "opiekować" kocurkiem :? Zgroza :(

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

Post » Śro lis 10, 2004 12:23 Interferon dla Studzia..

Udało mi się zdobyć Interferon dla Studzia! Dostał go już wczoraj wieczorem i dosc dobrze sie po nim czuje (pierwszy raz zainteresowal się jedzonkiem, bez podania Relanium na pobudzenie apetytu). Lek z interferonem, pod nazwą Roferon A przyjechał aż z Warszawy (dzwonilam m.in. po tamtejszych aptekach) dzięki pomocy Agi i Wojtka (którzy zdobyli w Łodzi receptę i zawieźli ją Paranoidowi, który z kolei z samego rana pojechal do Wawy i wysłal lekarstwo do krakowa przesyłką konduktorską! ale wszystko się udało.. Cięzko opisać jaka jestem wdzięczna! (Student również, wlasnie leży obok mnie i mruczy).
Zobaczymy jak będzie po kolejnych dawkach.. I nie wiem jeszcze jak zdołam finansowo :( bo wlasciwie, to ja juz jestem od jakiegos czasu na diecie polegającej na wyjadaniu resztek z szafek :/ Jedno jest pewne - wole stanąc na glowie niż zrezygnowac z leczenia bąbelka.. Tylko jeszcze nie wiem jak ja to zrobie :/
Niedawno dowiedziałam się że "to coć" pod skórą na brzuszku Studenta to śrut z wiatrówki :[. Nie potrafię sobie nawet wyobrazic, co ten kot przezyl..

Lilemorh

Post » Śro lis 10, 2004 12:28

Maleńki trzymaj się ! Kciuki za Studenta :ok:
Śrut 8O :evil: Biedactwo..

Agusia

Od: Czw wrz 16, 2004 10:17

Post » Śro lis 10, 2004 13:11

A jak jest cena Interferonu??

vienna

Od: Pt sie 20, 2004 8:15

Post » Śro lis 10, 2004 13:32

Kochany Student !!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

Bomba

Od: Czw sty 31, 2002 23:09

Post » Śro lis 10, 2004 13:46 cena Interferonu..

vienna pisze:A jak jest cena Interferonu??

Cena jednej ampółkostrzykawki Roferonu A (6mln w 0,5ml - z której są dwie dawki) wynosi 169 zł :0. To dla mnie kosmicznie dużo :( W dodatku niezmienne dochodzą do tego pozostałe koszty- za weterynarza, jedzenie dla Studzia, inne leki, itd. Staram się coś wymyśleć, moze jakos dam rade, nie wiem jeszcze :/

Lilemorh

Post » Śro lis 10, 2004 13:53

Trzymam kciuki za Satudenta i za danie rady :ok:
Obrazek

Kaska

Post » Śro lis 10, 2004 14:46 Re: cena Interferonu..

Lilemorh pisze:
vienna pisze:A jak jest cena Interferonu??

Cena jednej ampółkostrzykawki Roferonu A (6mln w 0,5ml - z której są dwie dawki) wynosi 169 zł :0. To dla mnie kosmicznie dużo :( W dodatku niezmienne dochodzą do tego pozostałe koszty- za weterynarza, jedzenie dla Studzia, inne leki, itd. Staram się coś wymyśleć, moze jakos dam rade, nie wiem jeszcze :/

Dostanę stypendium niedługo..w miare mozliwosci moge podesłać pare groszy.. :roll: ..Duzo nie mam ale też walczyłam o mojego kota z białaczką..wiem co to znaczy.. :cry:
Może jeszcze ktoś pomoże :?: :!:

vienna

Post » Śro lis 10, 2004 14:56

Acha..powiedz mi jak często dostaje ten Interferon i jak długo ma go otrzymywać..Chcę wiedzieć dlatego aby zaden wet mi nie powiedział że kota z białaczką nalezy od razu uśpic.. :evil: ( brakuje mi ikonki /totalne wkur...nie)

vienna

Post » Śro lis 10, 2004 16:34

:( Poczytaj watek o Kacperku-od konca zacznij. Z tego co jest w watku napisane, to musi dostawac caly tydzien potem tydzien przerwy i nie wiem co dalej..... Kacper zaczal drugi cykl kuracji wlasnie. Napisz do Malgosi, ona ekspert jest-bo jej kot tez bialaczkowy. Napisz do Zosi i Ziemowita oni leczak Kacpra z bialaczka wlasnie.

Zmien tytul watka-Kot z bialaczka jak leczyc- czy cos takiego-wtedy osoby doswiadczone, w tym temacie, odezwa sie w Twoim watku.

Biedyny kot jeszcze go ktos srutem potraktowal :( :( :evil:
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Czw lis 11, 2004 9:33

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=12 ... c&start=75
i jeszcze stal sie CUD :D
przeczytaj o Wieslawie watek - po tym jak byl umierajacy - teraz ma negatywny wynik testu :D
trzymam kciuki dalej :ok:
Obrazek

Kaska

[poprzednia][następna]