TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 12, 2012 23:12 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Zmiany u Morfiego

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon mar 12, 2012 23:23 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Biedulek :(
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon mar 12, 2012 23:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Kociara82 pisze:
phantasmagori pisze:Czyli rozumiem jutro też Justa nie może na Ciebie liczyć?

nie, nie! Wlasnie dlatego musze wziac cos przeciw grypowego, zeby sie nie rozlozyc i nie zawalic znow. Jutro bede na pewno.

Trzymamy za słowo :smokin:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto mar 13, 2012 0:09 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

phantasmagori pisze:A jak dziewczyny jesteście jutro w domu?
Adam nie wie jak jutro skończy pracę (między późnym popołudniem, a wieczorem), to przerzucił by te kuraki. :roll:

Phanti :1luvu: ale juz sie udało nam z transportem :ok: no i jeszcze wstąpiłam do reala i mamy az 20 kurczaków a wszystkie wielkie w tym 10 juz po filetowanych dzięki Ewciia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ledwo je opchnęłam w zamrażalniku :mrgreen: a porcje juz dzis gotuje w wielkim garnku :mrgreen: no i na surowo znów zwierzaki tez miały , wszystkie pojadły a Maniek jak to Maniek cały czas przy mięsie warował :mrgreen:
Razem za 20 kurczaków 123.87 zł + 112.39 zł = 239.26 zł
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto mar 13, 2012 0:12 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Kociara82 pisze:przepraszam najmocniej, nie dalam rady wczoraj przyjsc. Niespodziewanie odwiedzila mnie kolezanka ktorej nie widzialam z rok jak nie wiecej. Prawie jak mialam wychodzic do Justy to sie niemal w drzwiach spotkalysmy. Proponowalam, by poszla ze mna, ale miala byc tylko na chwile, bo wracala z mezem z zakupow. Tym bardziej chcialam by poszla ze mna, poniewaz przyszla w konkretnej sprawie. Miala kiedys w dziecinstwie kotke, ktora odeszla na jakas zakazna chorobe. Ale Kika bardzo jej ja przypomina i z wygladu i z charakteru. No i tamta kicia tez miala na imie Kika.
Kolezanka myslala o adoptowaniu naszej Kikuni, ale wyjasnilam, ze to kotka specyficzna, ktora potrzebuje cierpliwego czlowieka, nie jest typem kanapowego, namolnego miziaka. Wyjasnilam, ze jest lekliwa. Obecnie ta kolezanka mieszka z mezem i jego rodzicami w bloku, ale maja w wakacje sie przeprowadzac do wlasnego domu, a przynajmniej maja go juz urzadzac w wakacje. Powiedziala wiec, ze przemysli jeszcze raz sprawe adopcji Kikuni i w razie czego da znac. Proponowalam, by poszla ze mna do Justy, moze zakochalaby sie w innym kocie... No coz... porozmawiac mozna, ale zmuszac nie bede. To musi byc przemyslana, samodzielna decyzja.

:roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 13, 2012 0:13 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciia pisze:Mańkowa łapka ?? Smacznego kociaki :) :ryk: Moje też dziś kurczaka dostały,
mama musiała i swoim ukochanym kupić, ale oczywiście zjadły tyle "co kot napłakał".
Wybredne jak nie wiem co :roll: rybką też pogardziły.

Chcesz Manka :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 13, 2012 0:15 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

wezme zaraz polopiryne na noc, to mnie postawi na nogi. Zdarza sie ze w taka pogode czasem mam jeden dzien takiej "grypy". Zwlaszcza, jesli mam silna migrene, jak dzis, wowczas mam nasilone objawy. Coz... pora sie z moimi migrenami znow wybrac do neurologa :roll: Ale pewnie jutro przy Morfim bedzie min o polowe lzej :)

Justa&Zwierzaki pisze:
Ewciia pisze:Mańkowa łapka ?? Smacznego kociaki :) :ryk: Moje też dziś kurczaka dostały,
mama musiała i swoim ukochanym kupić, ale oczywiście zjadły tyle "co kot napłakał".

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: no, pod tym zgledem to Maniek jest totalnym przeciwienstwem kotomstwa Ewcii :D Przy nim ani grama miesa sie nie zmarnuje :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 13, 2012 0:17 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Kociara82 pisze:
phantasmagori pisze:Rok Cię nie widziała i akurat tego wieczora przyszła specjalnie w sprawie Kiki, a nie chciała iść z Tobą do Justyny :roll: 8)

no wlasnie, jakos sie "bala" isc ze mna, nie wiem, czemu. :roll: Tlumaczyla sie marudnym mezem, bo on powiedzial, ze nie bedzie po obcych ludziach z nia latal. :roll: Byla akurat na zakupach w leclerku, to wpadla do mnie calkowicie bez zapowiedzi. Podczytuje miau od dawna jako niezalogowana, sledzi watek Kiki.
A wlasnie, nie zapytalam sie jej, czemu wobec tego dopiero teraz sobie przypomniala o mnie... :roll: Bylam tak zaskoczona ta wizyta, ze nie przeszlo mi przez mysl, czemu dopiero teraz... :roll:
Napisze maila do niej.

phantasmagori pisze:Czyli rozumiem jutro też Justa nie może na Ciebie liczyć?

nie, nie! Wlasnie dlatego musze wziac cos przeciw grypowego, zeby sie nie rozlozyc i nie zawalic znow. Jutro bede na pewno.

Wybacz ale to jest tłumaczenie sie 5 latki , a głodne koty czekały az pójdziesz do nich ( z moja karma ) no ale koleżanka była i ze nie chciała przyjść , sory ale ja bym na taka koleżankę nie patrzyła tylko bym posza godne koty karmić .... a to że niby chce Kike , hmmm , niech do mnie zadzwoni , niech przyjdzie to pogadamy o szczegółach :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 13, 2012 0:18 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

wziela twoj nr tel, powiedziala, ze przemysli i zadzwoni... zobaczymy...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 13, 2012 1:05 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Justa&Zwierzaki pisze:

Chętnie, przyda mi się utylizator mięsa ... :ryk: Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile udek, piersi
z kurczaka i indyka poszło do śmieci. Nie mówię już o wcześniej lubianych żołądkach i serduszkach :roll:
jedyne co się u mnie nie marnuje to wątróbka :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Wto mar 13, 2012 8:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Kurczakowe obżarstwo :lol:
Cześć Mrusiowo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto mar 13, 2012 14:43 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Witaj Moni :1luvu:
Musze dzis do weta z Ozzi , znacznie gorzej z jego oczkiem :|
A Karolek znów ma przerośnięte zęby :roll: , Fibi na zastrzyk na świerzb a nowy prosiaczek niewidomy na oględziny ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 13, 2012 15:32 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

3 mam kciuku :) a o której macie wizytę :?:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Wto mar 13, 2012 19:45 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Mam bardzo złe wieści :(
Ozzinkowe oczko jest w bardzo złym stanie :(
Jak po tych lekach sie nie uda tego oczka opanować to raczej nie mamy szans , jeszcze weci będą sie konsultować , ale przy jego nerkach i jego wieku usunięcie gałki ocznej raczej nie wchodzi w gre , a poza tym Ozzi bardzo złe znosi kołnierz a i tez opieka po amputacji gałki ocznej jest nie łatwa :(

U weta też nowy swiniaczek Szrek , niestety moje podejrzenia sie potwierdziły , jest niewidomy i bardzo chudy , został odrobaczony i za dwa tyg też ma byc.

Karolek miał dziś znów przycinane zęby bo mu bardzo przerosły i za około 2 tyg znów pewnie bezie trzeba je przycinać :roll:

A tez Fibi dostał zastrzyk na swierzba w uszkach i za dwa tyg znów ...

A tera jest u mnie Kociara :) poprosiłam ja aby poszła mi na obchód i do apteki po leki dla Ozziego :) (35,54zł)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 13, 2012 19:53 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ozziku :cry:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

[poprzednia][następna]