Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Śliczny kot , nie raz się tak zastanawiam czy wszystkie białaczkowe to takie miziaki .Ale wychodzi na to że chyba tak , za domek
horacy 7 pisze:lidka02 pisze:Śliczny kot , nie raz się tak zastanawiam czy wszystkie białaczkowe to takie miziaki .Ale wychodzi na to że chyba tak , za domek
Te które poznałam są niesamowite przytulaki.
lidka02 pisze:Też już miałam nie jedną taką bide a potem robi się cudny kot .Macie chociaż jakieś zapytania o niego a jak on w ogóle reaguje na psy i koty sprawdzaliście...
horacy 7 pisze:lidka02 pisze:Też już miałam nie jedną taką bide a potem robi się cudny kot .Macie chociaż jakieś zapytania o niego a jak on w ogóle reaguje na psy i koty sprawdzaliście...
Niestety zapytań nie było ale dopiero Cat Angel miała robić ogłoszenia bo wcześniej nie było sensu go ogłaszać bo jeszcze ma antybiotyk i dopiero teraz można będzie go kastrować.Miał też mnóstwo wszołów i mało ważył tylko 2,700 teraz już ma chłopiec około 4,500kg.Musimy też zrobić porządek w pyszczku on ma tylko jednego kła i reszta zębów w fatalnym stanie.Ładnie jednak idzie na leczenie,porasta futerkiem bo miał wyłysienia.Na koty reaguje dobrze ,z psami myślę też nie będzie problemu lecz niesprawdzę tego w piwnicy a tam niestety Brylant mieszka.Najgorzej ,ze to nie jest dobre dla niego,ma mało kontaktu ze mną.
horacy 7 pisze:Brylancik mieszka w Szczytnie czyli na Mazurach 50km od Olsztyna.To region gdzie jest mnóstwo porzucanych zwierząt .Widzę już mnóstwo kotów bo są ruję ,zaraz będzie masakra i zapchane schrobnisko maluchami które będą w ciągu kilku dni w męczarniach odchodzić z powodu panleukopeni.Serce będzie pękać lecz na beznadziejnych ludzi nie ma lekarstwa,dzisiaj w pracy dowiedziałam się ,że jednej z koleżanek mała sunia kundelka urodziła szczeniaczki i wszyscy się tym zachwycali poza mną ,mi krwawiło serce.
MalgWroclaw pisze:Basiu, uświadomiłaś tę koleżankę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 119 gości