Wypróbuję na pewno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
welina pisze:Broszka,a może będą rude -żartuję![]()
( To rzeczywiście byłby problem )
Broszka pisze:A z milszych wieści to wczoraj widziałam że bociany już krzątają się na gnieździe - znak że czas na dobre pożegnać zimę![]()
Trzeba odkurzyć jaskółcze gniazda i wypatrywać - pierwsze jaskółki powinny zjawić się w stajni za jakieś dwa tygodnie, ale mam wrażenie że w tym roku pojawią się wcześniej
Broszka pisze:Przed chwilą wyszłam doglądnąć koni. Patrzę, a na podwórku jatka - pełno krwi, krwawych ochłapów i piór gołębich a w środku tego wszystkiego oblizujące się psy...
Któryś z kotów musiał upolować gołębia i psy mu zabrały
A ja musiałam to pobojowisko posprzątać - ostatniem sił i na miękkich nogach bo ja mdleję jak widzę krew...
olafen pisze:Broszka pisze:A z milszych wieści to wczoraj widziałam że bociany już krzątają się na gnieździe - znak że czas na dobre pożegnać zimę![]()
Trzeba odkurzyć jaskółcze gniazda i wypatrywać - pierwsze jaskółki powinny zjawić się w stajni za jakieś dwa tygodnie, ale mam wrażenie że w tym roku pojawią się wcześniej
Dziś dowiedziałam się, że już mrówki wyszły na wierzch i pszczoły latają, a osobiście widziałam wielką dorodną muchę robaczycę.
WIOSNA PRZYSZŁA![]()
![]()
![]()
Broszka pisze:olafen pisze:Broszka pisze:A z milszych wieści to wczoraj widziałam że bociany już krzątają się na gnieździe - znak że czas na dobre pożegnać zimę![]()
Dziś dowiedziałam się, że już mrówki wyszły na wierzch i pszczoły latają, a osobiście widziałam wielką dorodną muchę robaczycę.
WIOSNA PRZYSZŁA![]()
![]()
![]()
U nas wiosna rozgościła się już na całego![]()
Mam teraz tak dużo roboty że nie wiem w co ręce włożyć
Beasia pisze:Broszka pisze:olafen pisze:Broszka pisze:A z milszych wieści to wczoraj widziałam że bociany już krzątają się na gnieździe - znak że czas na dobre pożegnać zimę![]()
WIOSNA PRZYSZŁA![]()
![]()
![]()
U nas wiosna rozgościła się już na całego![]()
Mam teraz tak dużo roboty że nie wiem w co ręce włożyć
A u nas mgliście i mży od wczoraj
Broszka pisze:Ja się zastrzelę - chciałam zaoszczędzić a okazuje się że wydrukowałam najdroższe kilka stron bo chyba muszę kupić nowy tusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, pibon i 44 gości