Tygrych! Dobrze że nic Ci nie jest! Wiesz, ja nie chodzę na spacery, ale myślę,że w deszcz to chyba nieprzyjemnie, woda z nieba, po co - kiedy przecież można spać U nas nie pada, a Mrok próbuje przebić szybę wzrokiem. Coś mu nie wychodzi
Masz respekt, że Cię koleżanka Gustownego nie pogoniła! Szacun, jak to mówią na dzielni
Badylek pozdrawiający
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Cześć Hakerku i Kitku i Fasolciu Dziś idę na dwór, muszę nawet bo Duża musi wypuścić Czarne Zuo na mieszkanie, bo jakoś się w klatce przygnębia jełop. No nawet i nie jełop by się przygnębił myślę, no. Zatem zasuwam zrobić burdę na dzielni Niech sobie przygnebiony pokokosi sie do Dużej Sie ma Koty TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453
Ja wychodzę tylko na balkon, moja dzielnica duża i niebezpieczna, pełno dwupasmowych dróg, tramwaje też jeżdżą, nie ten hałas i ruch nie dla mnie. Daj znać jak wrócisz i koniecznie napisz co słychać w twojej dzielnicy. Haker