Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 12, 2012 8:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:Gosiu gustowne :)

a Punio powalający :)

A i owszem...powala się, gdzie może :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon mar 12, 2012 8:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

zastanawia mnie tylko jedna rzecz... jak Punio sie przewraca z boku na bok i nie spada?
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon mar 12, 2012 8:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosia masz małego kota.....
własnie patrze na animal planet na program o kotach... jedna pani ma koteczka 19kg żywej wagi i 1,5m długości..... 8O
wyobrażasz sobie takiego na telewizorze?
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon mar 12, 2012 8:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:zastanawia mnie tylko jedna rzecz... jak Punio sie przewraca z boku na bok i nie spada?

Bo on najpierw siada, a potem się przewraca :mrgreen: .

A teraz...kto zgadnie, kto to?

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon mar 12, 2012 8:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:Gosia masz małego kota.....
własnie patrze na animal planet na program o kotach... jedna pani ma koteczka 19kg żywej wagi i 1,5m długości..... 8O
wyobrażasz sobie takiego na telewizorze?

Oj, chciałabym takiego! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Co ja zrobię, że uwielbiam duże koty? :oops:

vip

Post » Pon mar 12, 2012 8:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

no jak to kto? mały Punio :)

co wygrałam? :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon mar 12, 2012 9:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:no jak to kto? mały Punio :)

co wygrałam? :ryk:

Nic :mrgreen: .
To Wiktor, wtedy jeszcze kilumiesięczny gówniarz :1luvu: .
Takie zdjęcie mi wczoraj wpadło w ręce...
Jak to dawno było, boże kochany!

vip

Post » Pon mar 12, 2012 9:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Cześć dziewczyny! Trzymaj się Goś, ja już też miałam gastro 3 razy i najgorsza była pierwsza, wyszłam zielona. To chyba zależy też od tego kto ją robi bo następne nie były już takie straszne choć do przyjemności ich nie zaliczam :evil:
Gosia załatw to jak najszybciej, będziesz miała z głowy, a i tak Cię to czeka.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon mar 12, 2012 9:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

no popatrz...a ja myslałam że Puś......
buuuu... poproszę nagrodę pocieszenia ;)

Ala :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon mar 12, 2012 9:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

jakos z czapki nie był specjalnie zadowolony... :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon mar 12, 2012 9:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

alab108 pisze:Cześć dziewczyny! Trzymaj się Goś, ja już też miałam gastro 3 razy i najgorsza była pierwsza, wyszłam zielona. To chyba zależy też od tego kto ją robi bo następne nie były już takie straszne choć do przyjemności ich nie zaliczam :evil:
Gosia załatw to jak najszybciej, będziesz miała z głowy, a i tak Cię to czeka.

Cześć, Alu :D .
Mnie robił mój gastrolog, chłop wielkości wielkiego kanionu, ale delikatny jak płatek róży :1luvu: .
Ale i tak dla mnie to tragedia.
Wiem, że muszę, ale się boje strasznie.

vip

Post » Pon mar 12, 2012 9:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

mamaGiny pisze:jakos z czapki nie był specjalnie zadowolony... :ryk:

Bo i nie był zadowolony :mrgreen: .
Dziewczyny bardzo się cieszyły i urządziły mu coś w rodzaju przywitania...
Wiadomo, małe to było, to i głupie.
Dziewczyny, nie Wiktor...on od zawsze był piekielnie inteligentny...

vip

Post » Pon mar 12, 2012 9:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Skleroza jest może zaraźliwa? Bo ja chyba złapałam.

Wiktorek prześliczny był. :) A mi rodzice pogubili sporo zwierzowych zdjęć. :roll: :(

Kochana z tymi znajomymi, to tak jakoś wychodzi. Na nas sąsiedzi patrzą jak na wariatów, często spotykam się z pytaniem: "na co wam dwa psy"? A jeszcze niedawno trzy były. :cry: Znajomi od czasu pojawienia się kotów, też traktują nas jak jakiś oddział zakaźny. Ale co tam. Zwierzęta są przynajmniej szczere. :P
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pon mar 12, 2012 9:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Obrazek

Obrazek

A tak...
I miał najpiękniejsze na świecie oczy, takie koloru morskiej wody...
Nie bardzo umiem bez niego żyć...

No nic, to tylko takie chwile słabości, absolutnie niepubliczne...

Mnie na mojej dzielnicy traktują z pewną dozą szacunku, takiego nabożnego, z rodzaju " baba obłąkana, to trzeba sie mieć na baczności " :mrgreen: .
Prawdę mówiąc mi to wisi. Ja lubię byc sama, dobrze sie czuje w swoim towarzystwie, nie przeszkadza mi to.
I rzeczywiście, w kotach, wogóle w zwierzętach, cenie to, że kochają mnie bezwarunkowo.
Nieistotne jest, czy jestem ładna, czy brzydka, gruba czy chuda, bogata czy biedna...jestem i to sie liczy :ok: .

ps. podobno skleroza jest bardzo zaraźliwa, moje dziewczyny tak twierdzą :mrgreen: .
I jeszcze śmieją twierdzić, że genetycznie przekazywalna :evil: .

vip

Post » Pon mar 12, 2012 10:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Skleroza zarażliwa jest na pewno, ale czy dziedziczna 8O . Moja mama teraz dopiero zaczyna dostawać / 87 lat / , a ja mam od dawna :oops:
Co do gastro - ja się boję strasznie, dość się napatrzałam, jak woziłam pacjentów na badania - fajnie to wygląda na ekranie , ale ja mam tak silny odruch wymiotny, że na sam widok dostawałam czkawkę :oops: . No i kolonoskopię tez znam raczej z tej drugiej strony, tzn z płukania pacjenta przez badaniem :oops: :evil:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

[poprzednia][następna]