Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
spinca pisze:A ja się idę zaszyć w kątku w celu pielęgnowania mej żałości i bólu serca... i jeszcze Ta mi wyjeżdża, że "jej pokolenie"... no wiek mi wytykać, no!
Aia pisze:Miecia już je Ci z rękijakiś szantaż psychiczny stosujesz?
spinca pisze:Oj, pójdziesz, Ty, na Paluch, diabli pomiocie!!!!
spinca pisze:Aia pisze:Miecia już je Ci z rękijakiś szantaż psychiczny stosujesz?
spinca pisze:Oj, pójdziesz, Ty, na Paluch, diabli pomiocie!!!!
A taki![]()
Dawno, dawno temu, kiedy świat jeszcze o internecie nie słyszałmiałam tymczasy, które jadły suche jak złoto. Kilka lat później jakieś złe moce przywiodły mnie na miau, gdzie przy adopcji Furkota się naczytałam, że suche samo zuło, SUK, sruk i gorączka krwotoczna.... no to rok przestawiałam na mokre, bo suche to samo zuło....
I tera mam Dr Watsona, który, jako, że doktór to autorytet ma, mówi do mnie w te słowa: "ale ty głupia jesteś, wierzysz we wszystko co przeczytasz.... daj jeść!!!!!"
No nie wiem kto ma rację, miau czy doktór![]()
Bo o Furcika nie ma co się martwić, naprawdę. Suche zje, mokrym zagryzie, wodą popije i szynkę z kanapki ukradnie... a nie wygląda na kwadratowego kota, jak, nie przymierzając, niektórzy w tym domu
A tak całkiem poważnie, to odchudzim troszkę Dr Watsona
tillibulek pisze:dziki to wyzwanie![]()
EdytaB_a pisze:tillibulek pisze:dziki to wyzwanie![]()
moja to raczej mega wystraszona - w tydzień zmieniała 2 miejsca pobytu do tego jeszcze ją cieli i wogóle......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości