Uśpić, bo alergia. Kinia - 12 lat... Ma dom!!! :))))))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 11, 2012 21:30 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!!...

Biedna kicia :(
W końcu musi się udać :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lut 13, 2012 15:21 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!!...

hanelka pisze:Żeby weekendu po próżnicy nie marnować, jutro lecę do weta z Kinią. Coś z okiem się robi. Ta kicia potrzebuje domu, jak niczego na świecie. Jak powietrza. Jak życia. Nic to, ze ma schronienie, pełną miskę i nikt nie dybie na jej życie. Nic to... Ona całym swoim drobnym ciałkiem krzyczy: Dlaczego zabrali mi mój dom?! Przecież byłam grzeczna! Chcę do domku! Do domku!
Strasznie mi jej żal... :cry:

:( :( :( Biedactwo śliczne...

Domku....domku.... przybywaj :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pon lut 13, 2012 19:16 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!!...

:(

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw lut 16, 2012 7:31 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!!...

Na poprawę nastroju
Obrazek

i dalej trzymam za domek :ok: :ok:
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Czw lut 16, 2012 10:57 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!!...

Najlepiej nowe ogłoszenia powiększać o to wszystko, co Ciebie w niej urzeka. Ja dopisałam, że Mamyszka się pięknie bawi sama ze sobą zabawkami. Że prześlicznie nawołuje do pieszczot jak jej się zbiera na amory. Że jak ją głaskać po zadku, to się przeturluje i nadstawia pyszczek :)
Same takie rzeczy, które Ciebie powalają w jej charakterze, a nie sytuacji - bo o tym, że Mamysz straciła swoje bezpieczne schronienie mam jedno zdanie. A o tym, jak jest słodka, kochana i urocza - pięć...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 16, 2012 11:05 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!!...

Szalony Kot pisze:Najlepiej nowe ogłoszenia powiększać o to wszystko, co Ciebie w niej urzeka. Ja dopisałam, że Mamyszka się pięknie bawi sama ze sobą zabawkami. Że prześlicznie nawołuje do pieszczot jak jej się zbiera na amory. Że jak ją głaskać po zadku, to się przeturluje i nadstawia pyszczek :)
Same takie rzeczy, które Ciebie powalają w jej charakterze, a nie sytuacji - bo o tym, że Mamysz straciła swoje bezpieczne schronienie mam jedno zdanie. A o tym, jak jest słodka, kochana i urocza - pięć...

SK ma rację. Pisząc ogłoszenia pisze co ja widzę w kocie fajnego, miłego i zabawnego.Jaki jest w stosunku do mnie i domowników.Jego smutasy i radości. To działa bo każdy wyobraża sobie kota takiego u siebie.Czasem powoli ale działa.Musi tylko właściwy czytacz sie trafić.
Nie pisz,ze straciła dom i okolicznosci tego.To powiesz w rozmowie.Napisz,ze pilnie domu potrzebuje ,opisz jaka jest śliczna i kochana.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lut 16, 2012 11:42 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!!...

Macie rację. Spróbuję w ten sposób. Tylko ona biedna, nawet nie ujawnia swoich możliwości... :(
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lut 16, 2012 11:54 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!!...

hanelka pisze:Macie rację. Spróbuję w ten sposób. Tylko ona biedna, nawet nie ujawnia swoich możliwości... :(

to może też to napisz.I jaki widzisz w niej potencjał.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 20, 2012 22:13 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!!...

Nadal trzymamy kciuki... mocno... mocno :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Śro lut 29, 2012 14:00 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!!...

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie mar 11, 2012 17:03 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!

Kiniusia miała bardzo silny stan zapalny rogówki. Oczka zaszły jej bielmem. Wpuszczałam jej trzy rodzaje kropli, trzy razy na dobę. Ćwiczyłyśmy przy tym różne sporty ekstremalne: zwis swobodny na jednym pazurku z mojego paznokcia; wzywanie na pomoc TOZ-u z sąsiedniego województwa, bez korzystania z telefonu; osiąganie wysokiego C, od którego pękały wszystkie kryształy w okolicach; ćwiczenia z fechtunku sturękiego samuraja i takie tam... ;)
Na szczęście zmiany ładnie się cofnęły i tylko trochę widać, że coś się działo. Na dniach wypuszczę nową serię ogłoszeń dla niej i dla Bruna. Do tej pory nikt się nie odezwał. Ma po kilka tysięcy kliknięć na swoich ogłoszeniach i zero odzewu na nie. Nawet żaden wkurzający w stylu „a myszy łapie?”
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie mar 11, 2012 17:20 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!

Kostek prowadził pod względem kliknięć na wielu portalach internetowych. Był przeważnie w pierwszej trójce.Dom znalazł się (niestety) po półtora roku walenie ogłoszeń w net. Ale znalazł się.

Wiem,ze dla Kini to całe życie.Jednak wierzę w dobry los co wreszcie postawi kogoś na jej drodze.

Biedna jest i niesłychanie zdolna. Nie kazdy ma StuRękiegoBandytę w domu na tymczasie.Sport wręcz ekstremalny.
:mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 11, 2012 17:32 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!

Też mam tymczaskę, która - sądząc po liczbie obejrzanych ogłoszeń - powinna przebierać w ofertach domu jak w ulęgałkach. Tymczasem d...a.
Trzeba wierzyć, że jednak gdzieś te domy są i się znajdą. :? :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie mar 11, 2012 18:10 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!

Bazyliszkowa pisze:Też mam tymczaskę, która - sądząc po liczbie obejrzanych ogłoszeń - powinna przebierać w ofertach domu jak w ulęgałkach. Tymczasem d...a.
Trzeba wierzyć, że jednak gdzieś te domy są i się znajdą. :? :ok:

Mam biało-rudego ,młodego cudnie miziatego Karmela.Ma prawie 1000 odsłon a były 2 telefony.Nawet nie powinnam ich odbierac.
Tak czasem bywa.Czasem myśle,że ludzie dla sportu i zabicia czasu sobie koty oglądają.Inni czytaja książki inni czytaja ogłoszenia.
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 16, 2012 7:56 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 11 lat... domku!

Obrazek
cześć Kochana Kiniusiu!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
za domek :P :P :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

[poprzednia][następna]