TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 11, 2012 13:30 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

phantasmagori pisze:Obrazek

Ozzinek, kuleczko moja kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 11, 2012 14:55 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ozzi a ty co wypiąłeś się na cały świat? :lol:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie mar 11, 2012 15:32 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

rudy kociak pisze:

Ozzi a ty co wypiąłeś się na cały świat? :lol:

bo mruczał i ja go miziałam pod bródką ale stwierdził że sie zmęczył i tak właśnie zasnął :P
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie mar 11, 2012 15:38 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Maniek bez mięsa jest nie do zniesienia :evil: :roll: ciągłe sie drze i wszystkie koty a nawet i królika tłucze , jedynie psom daje spokój bo wie ze one sobie na to nie pozwolą :roll: i dziś juz nie wytrzymałam i odmroziłam na szybko około 5 kg udek i je rozfilozofować tak aby jeszcze do gotowania było i teraz całe stado śpi jak makiem zasiał , nawet Ozzi i Mati chętnie jadły :lol: , tylko że im to musiałam bardzo drobno posiekać ....

Kociara bardzo Cie proszę bądź wieczorem na 100% bo ja nie dam rady dziś iść do bezdomniaczków , już wczoraj nie byłam :cry: , dałam tylko w jedno miejsce bo nie miałam sił iść dalej , mam nadzieje ze ci nic nie wypadnie i będziesz :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 16:15 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Kociara82 pisze:ja widze na focie tylko zmiane na lapce, ale ide dzis odwiedzic Morfiego, bo Justa ledwo na nogach stoi, a kocio sam ... Wezme aparat ze zoba moze sie uda zrobic jakies lepsze foto zmian o ile ten miziak nad miziaki da mi taka mozliwosc :D

Trzymamy za słowo :ok:

Justa&Zwierzaki pisze:.Kociara bardzo Cie proszę bądź wieczorem na 100% bo ja nie dam rady dziś iść do bezdomniaczków , już wczoraj nie byłam :cry: , dałam tylko w jedno miejsce bo nie miałam sił iść dalej , mam nadzieje ze ci nic nie wypadnie i będziesz :ok:
:!:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie mar 11, 2012 17:03 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

No to ja czekam na zdjęcia z wizyty kociary, bo ostatnio to jakoś zajęłam się kotami zamiast aparatem :roll:
Moja mamcia idzie ze mną jutro po kurczaki, żeby nie było że jedna osoba tyle bierze ;)
Dla kotów to i nawet podźwiga, mimo że sama ma 61 lat :ryk: . Czasem mam wrażenie że mimo
nie najlepszego zdrowia jest w lepszej formie niż ja :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Nie mar 11, 2012 19:00 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciia pisze:No to ja czekam na zdjęcia z wizyty kociary, bo ostatnio to jakoś zajęłam się kotami zamiast aparatem :roll:
Moja mamcia idzie ze mną jutro po kurczaki, żeby nie było że jedna osoba tyle bierze ;)
Dla kotów to i nawet podźwiga, mimo że sama ma 61 lat :ryk: . Czasem mam wrażenie że mimo
nie najlepszego zdrowia jest w lepszej formie niż ja :ryk:

Przyznaj sie lepiej ze zwierzaki Ci nie pozwoliły zrobić zdjęć tylko wymuszały mizianko :wink:

Wiesz twoja mam jest super i widać że niedaleko pada jabłko obok jabłonie co nie :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 19:13 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Przed chwilka dostałam sms od kociary że nie przyjdzie bo ma niepodziewanego gościa :roll:
a tak liczyłam dziś na twoją pomoc, chociaż w podejściu do bezdomniaczków , ale jak zwykle mogę liczyć tylko na siebie :|
No ale nie mam wyjścia muszę iść nie tylko z psami ale i do bezdomniaczków a mam 38.8 st C i bardzo mi słabo , może dam rady , nie wiem :| one nie mogą być drugi dzień bez jedzenia :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 19:23 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka dostałam sms od kociary że nie przyjdzie bo ma niepodziewanego gościa :roll:

A nie może na chwile z niespodziewanym gościem ? Tylko na obchód...
Ja się z facetem po dwa tyg nie widuje a on sam nawet zaproponował żeby Justyne odwiedzić, to samo mój kolega...

Justa&Zwierzaki pisze:ale jak zwykle mogę liczyć tylko na siebie :|

Mnie się to też tyczy ???? :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Nie mar 11, 2012 19:32 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka dostałam sms od kociary że nie przyjdzie bo ma niepodziewanego gościa :roll:

A nie może na chwile z niespodziewanym gościem ? Tylko na obchód...
Ja się z facetem po dwa tyg nie widuje a on sam nawet zaproponował żeby Justyne odwiedzić, to samo mój kolega...

Justa&Zwierzaki pisze:ale jak zwykle mogę liczyć tylko na siebie :|

Mnie się to też tyczy ???? :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:

Ewcia nie czepiaj sie słówek :roll: , przecież wiesz ze na ciebie to zawsze mogę liczyć . Tobie to raczej nic nie wypadnie jak masz do mnie przyjść pomóc , padam juz a zaraz idę karmić i z psami i do Marfiego ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 19:34 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewcia tylko że Ty to wiem że byś z każdym gościem byś przyszła chociaż na ten obchód ( to jest teraz dla mnie najtrudniejsze ), ale nie każdy taki jest , oj nie :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 19:38 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ja się nie czepiam tylko się upewniam :ryk: u mnie czepianie wygląda inaczej :wink:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Nie mar 11, 2012 19:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciia pisze:Ja się nie czepiam tylko się upewniam :ryk: u mnie czepianie wygląda inaczej :wink:

Ups , nie wiedziałam , a jak :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 19:42 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

A tak: :mrgreen:
"Wiesz co ale jesteś, to ja się staram przychodzić kiedy mogę a ty takie rzeczy piszesz "
heheh :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Nie mar 11, 2012 19:45 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

:ryk: :ryk: :ryk:
No a ja się idę przebrać i biorę Pedra i ide z 3 miejsca a potem biorę Fibiego i idę w jedno i do Morfiego ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]