Ozzinek, kuleczko moja kochana

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:ja widze na focie tylko zmiane na lapce, ale ide dzis odwiedzic Morfiego, bo Justa ledwo na nogach stoi, a kocio sam ... Wezme aparat ze zoba moze sie uda zrobic jakies lepsze foto zmian o ile ten miziak nad miziaki da mi taka mozliwosc
Justa&Zwierzaki pisze:.Kociara bardzo Cie proszę bądź wieczorem na 100% bo ja nie dam rady dziś iść do bezdomniaczków , już wczoraj nie byłam, dałam tylko w jedno miejsce bo nie miałam sił iść dalej , mam nadzieje ze ci nic nie wypadnie i będziesz
Ewciia pisze:No to ja czekam na zdjęcia z wizyty kociary, bo ostatnio to jakoś zajęłam się kotami zamiast aparatem![]()
Moja mamcia idzie ze mną jutro po kurczaki, żeby nie było że jedna osoba tyle bierze![]()
Dla kotów to i nawet podźwiga, mimo że sama ma 61 lat. Czasem mam wrażenie że mimo
nie najlepszego zdrowia jest w lepszej formie niż ja
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka dostałam sms od kociary że nie przyjdzie bo ma niepodziewanego gościa![]()
Justa&Zwierzaki pisze:ale jak zwykle mogę liczyć tylko na siebie![]()
Ewciia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka dostałam sms od kociary że nie przyjdzie bo ma niepodziewanego gościa![]()
A nie może na chwile z niespodziewanym gościem ? Tylko na obchód...
Ja się z facetem po dwa tyg nie widuje a on sam nawet zaproponował żeby Justyne odwiedzić, to samo mój kolega...Justa&Zwierzaki pisze:ale jak zwykle mogę liczyć tylko na siebie![]()
Mnie się to też tyczy ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewciia pisze:Ja się nie czepiam tylko się upewniamu mnie czepianie wygląda inaczej
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], Szymkowa i 728 gości