TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 09, 2012 23:18 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Dotarłam żywa i zarobiłam ochrzan od mamy :ryk: Teraz mi się grzeje zupka i składam w między czasie folderki.
Od ciebie to aż nie chce mi się wychodzić....

A wiecie co zauważyłam, że Teoś jest jak mój Dropsik... a Kika jak moja Limonka :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Pt mar 09, 2012 23:27 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Super że dotarłaś bezpiecznie :lol:
Nie dziwie Ci sie , no to nie masz wyjścia i musisz częściej do nas wpadać :mrgreen:

A też dzis zastrzyk na pęcherz dostał Ozzi .

Szłapek znów sie wydrapuje do krwi i dostał steryd no i wzięłam wkład Feliway do prądu bo koty mi wszędzie znaczą teren a to wszystko wzięte na kreske u weta ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt mar 09, 2012 23:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ozinek to zorientował się o zastrzyku dopiero po fakcie :) Widać podoba mu się przytulanie do ciotki Ewy :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Pt mar 09, 2012 23:34 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

on kocha sie przytulac do wszystkich, tak bardzo kocha ludzi :1luvu: :1luvu:
To nawet lepiej, jesli ktos moze go trzymac, przytulac go podczas podawania zastrzyku. Tez zauwazylam, gdy ja go nieraz przytulalam w tym czasie, ze jest mu lepiej. To niweluje stres.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt mar 09, 2012 23:51 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Justynko, zobaczę czy odwiedzę Cię w poniedziałek czy we wtorek ...
Oby mi sprzedali tyle kurczaków :roll: bo w realu różnie bywa.

Będą krwawe folderki :ryk: przecięłam się kartką 8O
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Pt mar 09, 2012 23:55 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciia pisze:

mozesz od tej pory mowic, ze przelalas krew za Tyskie Mruczki i spolke :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt mar 09, 2012 23:56 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciia pisze:Justynko, zobaczę czy odwiedzę Cię w poniedziałek czy we wtorek ...
Oby mi sprzedali tyle kurczaków :roll: bo w realu różnie bywa.

Sprzedadzą , tylko weż to na dwa paragony jak by coś mówili i pamiętaj o paragonie bo to idzie z pieniędzy z forum zebranych ....

Oj , uważaj troszkę , do wesela sie zagoi :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 10, 2012 0:09 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Oby hehe, o rachunku nie zapomnę :) Limonuś przyszła pomagać składać folderki, Drops już wcześniej był... jeszcze Kiki brakuje :( :(
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Sob mar 10, 2012 0:10 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ucałuj odemnie Limonke i Dropsika :piwa:
A Kika tez by juz chetnie u ciebie zamieszkała , ech szkoda ze to jeszcze tyle czasu bedzie czekać ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 10, 2012 0:19 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Też mi bardzo szkoda, ale widać że zaczyna ufać, dziś mi prawie jadła z ręki :ryk: i wąchała, co jest dużym postępem.

Dropsa ucałować mogę, ale Limonki nie - znów mi ucieknie dzikus jeden :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Sob mar 10, 2012 0:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Juz nie długo ja będziesz mogła głaskać tak jak ja ją głaszcze ...

ciekawe czy ja bym mogla Limonke ucałować ,bo Dropsikowi to nie odpuszczę :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 10, 2012 0:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Mam wielką nadzieje, a dziś to już w pewnym momencie widziałam w jej oczach chęć do zabawy...
Wtedy jak się chowałam za futryną.... pamiętasz :ryk: ??

Limonkę raczej tak, ale będziesz musiała najpierw pociągać nosem, i ręce za siebie...
nie wiem czemu ale ona boi się jak wyciąga się rękę w kierunku głowy, łopatek...
Drops też ma jakieś schizy... czasem lekko coś trzaśnie, albo nic się nie stanie a się
płoszy.... no ale w końcu nie mam ich od zawsze... jak widać coś przeżyły :roll:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Sob mar 10, 2012 17:43 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciia pisze:Mam wielką nadzieje, a dziś to już w pewnym momencie widziałam w jej oczach chęć do zabawy...
Wtedy jak się chowałam za futryną.... pamiętasz :ryk: ??

Limonkę raczej tak, ale będziesz musiała najpierw pociągać nosem, i ręce za siebie...
nie wiem czemu ale ona boi się jak wyciąga się rękę w kierunku głowy, łopatek...
Drops też ma jakieś schizy... czasem lekko coś trzaśnie, albo nic się nie stanie a się
płoszy.... no ale w końcu nie mam ich od zawsze... jak widać coś przeżyły :roll:

Dokładnie :ok:
Dostałam sms a że Tofik okupuje kuchnie, u mnie tez miał spory apetyt :lol:

Mati zjadła około 2/3 puszeczki gourmeta dopiero o 17 tej , wcześniej cały czas spała ...

Mnie rozłożyła grypa , z psami wyszłam dopiero po 13 tej bo taka słaba dziś jestem :roll:
Idę sie dalej położyć bo nie mam nawet sił pisać ..
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 10, 2012 18:13 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Zdrowiej.... :ok: Mnie też coś chwyta... a muszę być sprawna na pon :roll:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Sob mar 10, 2012 19:12 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Przed chwilką miałam tel ze gość chce kota a dokładniej kotke tylko najlepiej jakby była w ciąży bo kocice lepiej łowią :roll: 8O , miałby mieszkać na wsi w stodole ....... Nie dopytałam o szczegóły bo ledwo żyje a i tak nie mam kotnych kocić :roll: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]