Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miya2 pisze:Chyba coś się stało ze zdjęciami na stronie fundacji - większość zdjęć w szczęśliwych zakończeniach się nie wyświetla. Nie wiem czy to tylko mi?
ęanetaKL pisze:Dziewczyny - w jakim stanie jest kotka z katarem? Czy druga kotka, którą udało się Wam złapać i wysterylizować jest oswojona i nadaje się do adopcji?
Catka pisze:anetaKL pisze:Dziewczyny - w jakim stanie jest kotka z katarem? Czy druga kotka, którą udało się Wam złapać i wysterylizować jest oswojona i nadaje się do adopcji?
_bubu_ pisze:Miki po operacji powiek. Niestety nie mamy gwarancji , że problem nie wróci gdyż Miki cierpi na zespół suchego oka. Mruży oczy z bólu i to spowodowało , że rzęsy zaczęły się zawijać do wewnątrz. A to znowu spowodowało wrzód na rogówce.
Brak łez to jest główna przyczyna jego problemów z oczkami. Musi mieć kropione oczy co 2 godziny a to ciężkie do wykonania kiedy się wychodzi do pracy.
Jeśli nie opanujemy tego problemu Mikiemu może grozic usunięcie oczek aby go nie bolały.. Narazie będziemy jednak będziemy walczyć aby Miki widział.
Zbieramy fundusze na pokrycie kosztów operacji oraz kropel do oczu.
dzikafretka pisze:Jak tam Mambunia w nowym domku?
Uszek chodzi i jej szuka od soboty, dziś nawet się chował za kanapą i czaił się, kiedy na niego wyskoczy z drugiego pokoju jak co rano... I miauczy i miauczy i łazi i miauczy.... Nuli chyba też brakuje Buni, bo się z Uszkiem zaczęły razem bawić w ganianego.
Catka pisze:dzikafretka pisze:Jak tam Mambunia w nowym domku?
Uszek chodzi i jej szuka od soboty, dziś nawet się chował za kanapą i czaił się, kiedy na niego wyskoczy z drugiego pokoju jak co rano... I miauczy i miauczy i łazi i miauczy.... Nuli chyba też brakuje Buni, bo się z Uszkiem zaczęły razem bawić w ganianego.
Mambunia dosyć szybko się zadomowiła. Śpi w łóżku i czasem daje się pogłaskać. W tym domu nie ma innych kotów więc kicia lgnie do ludzi.
Wczoraj do adopcji poszedł Tadzio. Od razu poczuł się jak u siebie w domu. Cały czas domaga się pieszczot . Jestem trochę przerażona że wskakuje na fotel a nawet na parapet. Przy jego stawach to nie jest wskazane. Na razie jest izolowany od pozostałych kotków i mieszka w pokoju z królikiem. Jak dotąd nie zauważył jego obecności. To potwierdza że Tadzio jest kotem idealnym.
_bubu_ pisze:polecam seniora Ziomka albo FibiMamy też nową 10-letnią kotkę Maciejkę z chorym uszkiem ale jeszcze nie dodałam jej na stronę. Straszna bidulka..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1346 gości