BOENA pisze:Uwaga na dziewczynę, podobno z Wojkowic.Chce kota![]()
Numer tel. 798 337 838
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOENA pisze:Uwaga na dziewczynę, podobno z Wojkowic.Chce kota![]()
Numer tel. 798 337 838
wolontariusz pisze:I wiosna się zaczęła... wczoraj do schronu trafiły cztery sześciotygodniowe maluchy....
Jaaga pisze:http://srvimg14.tablica.pl/images_tablicapl/12638637_1_644x461/kotki-roczne-zaszczepione-wysterylizowane-kuwetkowe.jpg?rev=2
Można na stronie podmienić zdjęcie moich tymczasowiczek? Siedzą nadal, a miejsce przydałoby się na kolejne.
Jaaga pisze:Dziękuję.
To jest kotka?
http://www.schronisko.sosnowiec.pl/gall ... d9a116ee21
Jesli tak, to może Piotrek podrzuciłby ją przy okazji drogi do schronu? Na strychu mieszka już jedna sosnowiecka burania. Kocura boję si wziąć, bo może mimo kastracji mieć konflikty moimi kotami, które też chodza na strych pobuszować. Buraska która jest od lipca, dopiero niedawno zeszła z pięterka na nasz poziom i nauczyła się wychodzić przed dom. Pierwszy raz mało nie dostałam zawału, tak sie o nią bałam, chodziłam, kiciałam i szukałam, bo myslałam, że chce od nas uciec. Teraz nawet mija się ze mną na schodach i nie dziczy a jak wieszam pranie, to nie ucieka. Nauczyła się, że człowiek nie jest zły i możemy żyć obok siebie.
Co prawda liczyłam na to, że wypłoszy myszy ze strychu, ale jakoś sobie koegzystują a myszy dalej żywią się suchą karmą. Teraz to nawet mają się lepiej, bo co dzień jest porcja mokrego i miska wody na stałe
.
mar_tika pisze:Kurczę nie mam pojecia, czy to kotka.Trzeba by rękawice i pod podwozie zajrzeć.Dziś jest Piotrek w schr ,ja będę dopiero jutro na psach.Jak nikt dziś nie sprawdzi mogę to zrobić jutro
Jaaga pisze:mar_tika pisze:Kurczę nie mam pojecia, czy to kotka.Trzeba by rękawice i pod podwozie zajrzeć.Dziś jest Piotrek w schr ,ja będę dopiero jutro na psach.Jak nikt dziś nie sprawdzi mogę to zrobić jutro
Może lekarz wykonujący zabiegi skojarzy? Drugi wyglada zdecydowanie na kocura. Będe wdzieczna za sprawdzenie.
Gdyby to była kotka i ktoś mógłby w sobotę podrzucić kota do mnie lub mnie zabrac do schronu, to bedę wdzięczna.
Jaaga pisze:Kiedy bezpiecznie można ją zabrać? Była zaszczepiona i odrobaczona, czy dopiero będzie? Pytam, bo musiałaby mieć wszystko to zrobione. Później mogłaby się nie dac złapać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson, puszatek i 196 gości