MalgWroclaw pisze:Przyszłam do Ciebie, Zosiu![]()
Fasolka
Dzień dobry, Fasolko, jak miło!

Chłopaki Wam życzenia napisali na wątku, a mnie to nie złożyli.

Zosia obrażona.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Przyszłam do Ciebie, Zosiu![]()
Fasolka
mamaGiny pisze:to my tez ! ze skargą! żadnego kwiatka!żadnej doniczki do obskubania!nawet trawki nikt nie wysiał!
gina i lilka
MalgWroclaw pisze:My nie mamy chłopców w domu.
Czytałam, a potem poszłam spać. Podziękuj swoim od nas
Fasolka
Karolek(ona) pisze:a ja jestem jedyna kobieta w domu i na dziendobry jak jednego buntownika zaprowadzilam do przedszkola to mialam rozwalona torebke z sola morska gruboziarnista ktora dostalam i oszczedzalam, a panowie nie dosc ze zrzucili to nie omieszkali mi rozwalic torebke
vip0 pisze:Karolek(ona) pisze:a ja jestem jedyna kobieta w domu i na dziendobry jak jednego buntownika zaprowadzilam do przedszkola to mialam rozwalona torebke z sola morska gruboziarnista ktora dostalam i oszczedzalam, a panowie nie dosc ze zrzucili to nie omieszkali mi rozwalic torebke
O rany!
A to miałaś Dzień Kobiet!
MalgWroclaw pisze:vip0 pisze:Karolek(ona) pisze:a ja jestem jedyna kobieta w domu i na dziendobry jak jednego buntownika zaprowadzilam do przedszkola to mialam rozwalona torebke z sola morska gruboziarnista ktora dostalam i oszczedzalam, a panowie nie dosc ze zrzucili to nie omieszkali mi rozwalic torebke
O rany!
Jeszcze się nie skończył
vip0 pisze:Kotka okazała sie kocurem, jest przeznaczony do ciachania, za parę dni, i będzie trzeba szukać domku, tym już Ania sie zajmie. Facecik jest w stu procentach miziasty, więc może po odpicowaniu domek sie znajdzie. Piękne ma oczki, koloru jasnej wiosennej trawy.
MalgWroclaw pisze:vip0 pisze:Karolek(ona) pisze:a ja jestem jedyna kobieta w domu i na dziendobry jak jednego buntownika zaprowadzilam do przedszkola to mialam rozwalona torebke z sola morska gruboziarnista ktora dostalam i oszczedzalam, a panowie nie dosc ze zrzucili to nie omieszkali mi rozwalic torebke
O rany!
Jeszcze się nie skończył
vip0 pisze:mamaGiny pisze:to my tez ! ze skargą! żadnego kwiatka!żadnej doniczki do obskubania!nawet trawki nikt nie wysiał!
gina i lilka
A co, a moje chłopaki składali wszystkim dziewczynom swoim i Dużym od razu na wątku!
A gdzie Was mieli szukać, jak chyba wątku swojego nie posiadacie?
Nie pora by założyć, hę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 69 gości