Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 08, 2012 10:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

MalgWroclaw pisze:Przyszłam do Ciebie, Zosiu :oops:
Fasolka

Dzień dobry, Fasolko, jak miło! :1luvu:
Chłopaki Wam życzenia napisali na wątku, a mnie to nie złożyli. :evil:
Zosia obrażona.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw mar 08, 2012 10:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

My nie mamy chłopców w domu.
Czytałam, a potem poszłam spać. Podziękuj swoim od nas
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 08, 2012 10:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

mamaGiny pisze:to my tez ! ze skargą! żadnego kwiatka!żadnej doniczki do obskubania!nawet trawki nikt nie wysiał!
gina i lilka

A co, a moje chłopaki składali wszystkim dziewczynom swoim i Dużym od razu na wątku!
A gdzie Was mieli szukać, jak chyba wątku swojego nie posiadacie?
Nie pora by założyć, hę?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw mar 08, 2012 10:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

a ja jestem jedyna kobieta w domu i na dziendobry jak jednego buntownika zaprowadzilam do przedszkola to mialam rozwalona torebke z sola morska gruboziarnista ktora dostalam i oszczedzalam, a panowie nie dosc ze zrzucili to nie omieszkali mi rozwalic torebke
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw mar 08, 2012 10:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

MalgWroclaw pisze:My nie mamy chłopców w domu.
Czytałam, a potem poszłam spać. Podziękuj swoim od nas
Fasolka

Podziękowałam Plamkowi, bo reszta śpi.
Mała Duża chora i nas budziła w nocy. :evil:
A Duża idzie zaraz do bezdomniaczków z jedzeniem.
Biedna ta nasza Duża, tyle ma na głowie...prawie tyle, co my, koty. :(
Zosia.

vip

Post » Czw mar 08, 2012 10:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Karolek(ona) pisze:a ja jestem jedyna kobieta w domu i na dziendobry jak jednego buntownika zaprowadzilam do przedszkola to mialam rozwalona torebke z sola morska gruboziarnista ktora dostalam i oszczedzalam, a panowie nie dosc ze zrzucili to nie omieszkali mi rozwalic torebke

O rany 8O !
A to miałaś Dzień Kobiet!

vip

Post » Czw mar 08, 2012 10:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
Karolek(ona) pisze:a ja jestem jedyna kobieta w domu i na dziendobry jak jednego buntownika zaprowadzilam do przedszkola to mialam rozwalona torebke z sola morska gruboziarnista ktora dostalam i oszczedzalam, a panowie nie dosc ze zrzucili to nie omieszkali mi rozwalic torebke

O rany 8O !

Jeszcze się nie skończył :roll:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 08, 2012 10:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

MalgWroclaw pisze:
vip0 pisze:

O rany 8O !

Ale za to jaki obiecujący początek! :roll:

vip

Post » Czw mar 08, 2012 11:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Kotka okazała sie kocurem, jest przeznaczony do ciachania, za parę dni, i będzie trzeba szukać domku, tym już Ania sie zajmie. Facecik jest w stu procentach miziasty, więc może po odpicowaniu domek sie znajdzie. Piękne ma oczki, koloru jasnej wiosennej trawy.

przez moment miałam wrażenie, że kot jest koloru wiosennej trawy i zrobiło mi się coś..... 8O

a ja z okazji babskiego święta zafundowałam sobie wizytę u ginekologa :D
a co... dostałam za to skierowania do laboratorium na coroczne badanka :)
tyle chociaż mogę zrobić dla siebie :)

własnie.... Dorusia nie ma :crying:
jeżdżę tam jak głupia i sie gapię a tu lipa.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw mar 08, 2012 11:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

MalgWroclaw pisze:
vip0 pisze:

O rany 8O !

ale pocieszenie 8O
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw mar 08, 2012 12:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

cześć Zośka :1luvu: Michasiu i Ciociu Duża :1luvu:
wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :1luvu:
w imieniu moim, Kubusia, Belfasta i Kacperka
życzymy Wam spełnienia marzeń i odnalezienia...Romeo :D

Kropek

Obrazek
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw mar 08, 2012 13:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Witamy się cieplutko! Słyszę, że Dorusia ciągle niet..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 08, 2012 15:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Z okazji Dnia Kobiet biegniemy z kwiatkiem :)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw mar 08, 2012 15:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
mamaGiny pisze:to my tez ! ze skargą! żadnego kwiatka!żadnej doniczki do obskubania!nawet trawki nikt nie wysiał!
gina i lilka

A co, a moje chłopaki składali wszystkim dziewczynom swoim i Dużym od razu na wątku!
A gdzie Was mieli szukać, jak chyba wątku swojego nie posiadacie?
Nie pora by założyć, hę?

my nie bedziemy mieć wątku, bo nasza Duża nie pozwala nam dojść do komputra jak jest w domu. piszemy jak jej nie ma ;-)
my-baby
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw mar 08, 2012 18:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Obrazek
Wszystkiego najlepszego dla żeńskiej części Vip-ów.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]