Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:A Ozzi to juz chyba pokonał kolejny kryzys bo sam sie juz teraz upomina o jedzonko a je tylko miękkie![]()
Ty potrzebujesz taakiego domku jaki ma np UrwisJusta&Zwierzaki pisze:miałby zamieszkać w Zabrzu w jakiejś firmie .....
Ich ostatni kot gdzieś sobie poszedł i nie wrócił (...) on jest taki ufny a przy firmie jest autostrada
Ewciia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A Ozzi to juz chyba pokonał kolejny kryzys bo sam sie juz teraz upomina o jedzonko a je tylko miękkie![]()
![]()
mam ochotę Cię ucałować i uściskać.... ja nie wiem jak ty to robisz, taki poważny stan a on się trzyma...
![]()
Maleńka - jesteś wielka!!
Justa&Zwierzaki pisze:A może masz ochotę go odwiedzić i osobiście wymiziac
Ewciia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A może masz ochotę go odwiedzić i osobiście wymiziac
Cały czas czekam na twoje zaproszenie - zapomniałaś ?? W sumie mam
20 minut drogi do Ciebie, nie jest to zbyt dużo, moje plecki wytrzymają
Justa&Zwierzaki pisze:Ewciia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A może masz ochotę go odwiedzić i osobiście wymiziac
Łał, to może jutro po 17 tej byś mogła
Ewciia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Ewciia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A może masz ochotę go odwiedzić i osobiście wymiziac
Łał, to może jutro po 17 tej byś mogła
Wydaje mi się że tak, Muszę się tylko rozeznać czy mamuśka nie będzie potrzebowała w czymś mojej pomocy.
Możemy nawet razem iść na obchód, tyle to jeszcze dam radę połazić...![]()
Chyba znów czeka mnie zakup drogich leków przeciwbólowych i rozkurczowych....a mogło to iść na smakołyki dla
![]()
~~~~~~
Może dziś nie ma apetytu ? nie koniecznie musi się coś dziać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 647 gości