TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 07, 2012 18:57 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

dobrze, że chłopczyk je. Ale taki się robił maleńki :(

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Śro mar 07, 2012 19:08 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Już jesteśmy z powrotem od weta :
Ozziniek dostał kolejne zastrzyki i jutro tez dostanie , na szczęście biegunka juz odpuszcza ale jeszcze jelitka sie przelewają , nadal podajemy elektrolity ale z kroplówki rezygnujemy , oczko nadal źle wygląda ale musimy przerwać antybiotyk do oka ale nadal będzie dostawać do oczka krople przeciw bólowe Naclof , muszę wykupić receptę bo te co mam to już się kończą ...
Ozzinej bardzo schudł przez te biegunke , wazy 3.5 kg i je tylko miekkie jedzenie ...

Dzis tez dostała antybiotyk Matyldzia , dziś znów słabo je :(

A Eustachy dzis dostał co 3 tygodniowa dawke Cortrophenu na pęcherz .

A i psy Pedro i Fibi zostały zaszczepione przeciw wściekliźnie .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro mar 07, 2012 23:42 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Mati zjadła 1/2 puszeczki gourmeta :)
Ozziemu też wraca apetyt :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 07, 2012 23:47 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Super :ryk: :ryk: :ok:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Czw mar 08, 2012 0:23 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

dzielne skarby moje kochane :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw mar 08, 2012 11:49 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Miałam przed chwilka tel w sprawie Teodorka , ale miał by zamieszkać w Zabrzu w jakiejś firmie .....
Ich ostatni kot gdzieś sobie poszedł i nie wrócił , boje sie i go nie dam ... on jest taki ufny a przy firmie jest autostrada :(

A Ozzi to juz chyba pokonał kolejny kryzys bo sam sie juz teraz upomina o jedzonko a je tylko miękkie :)

A Mati jeszcze śpi , mam nadzieje że jak sie obudzi też będzie chciała jeść ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 08, 2012 11:53 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Justa&Zwierzaki pisze:A Ozzi to juz chyba pokonał kolejny kryzys bo sam sie juz teraz upomina o jedzonko a je tylko miękkie :)

:ok: :ryk: mam ochotę Cię ucałować i uściskać.... ja nie wiem jak ty to robisz, taki poważny stan a on się trzyma... :ryk:
Maleńka - jesteś wielka!!
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Czw mar 08, 2012 11:58 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ozzi :piwa: :1luvu: Podziwiam te Twoja sile :1luvu: Nie znalam dotad zadnego kota o takiej sile charakteru :1luvu: Ty mnie zaskakujesz wciaz i wciaz jestem pelna podziwu za te walke z choroba :) Jestes wspanialy :1luvu:

Teodorku, znajdzie sie domek dla Ciebie :) Tamtym telefonem nie nalezy sie przejmowac, nikt nie bedzie kota traktowal przedmiotowo, jak rzecz, a tak niestety odebralam
Justa&Zwierzaki pisze:miałby zamieszkać w Zabrzu w jakiejś firmie .....
Ich ostatni kot gdzieś sobie poszedł i nie wrócił (...) on jest taki ufny a przy firmie jest autostrada :(
Ty potrzebujesz taakiego domku jaki ma np Urwis :)

Matyldziu, czemu Ty tyle spisz, co sie dzieje, kotuniu? :roll: Zaczynam sie niepokoic o ciebie.

Kociara82

Post » Czw mar 08, 2012 11:59 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:A Ozzi to juz chyba pokonał kolejny kryzys bo sam sie juz teraz upomina o jedzonko a je tylko miękkie :)

:ok: :ryk: mam ochotę Cię ucałować i uściskać.... ja nie wiem jak ty to robisz, taki poważny stan a on się trzyma... :ryk:
Maleńka - jesteś wielka!!

:lol: Wiesz ale to tez jest zasługa moich wetów ze zawsze wiedzą jak zadziałać no i te 3 ostatnie nie przespane noce dają mi sie we znaki ,ale co tam Ozzinek jest najważniejszy :ok:
A może masz ochotę go odwiedzić i osobiście wymiziac :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 08, 2012 12:05 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ci weci to tez sa wielcy :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: Ich podejscie tez motywuje do walki o zwierzaka, bo sami tez sie nie poddaja, walcza do konca, probuja jak nie z tej to z innej strony. To jest wspaniale! :ok: :ok:

Kociara82

Post » Czw mar 08, 2012 12:16 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Justa&Zwierzaki pisze:A może masz ochotę go odwiedzić i osobiście wymiziac :lol:

Cały czas czekam na twoje zaproszenie - zapomniałaś ?? W sumie mam
20 minut drogi do Ciebie, nie jest to zbyt dużo, moje plecki wytrzymają :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Czw mar 08, 2012 12:33 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:A może masz ochotę go odwiedzić i osobiście wymiziac :lol:

Łał :oops: , to może jutro po 17 tej byś mogła :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 08, 2012 12:35 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Przed chwilka Mati sie obudziła , zasłaniam ja do karmienia ale zjadła bardzo mało , około 1/5 puszeczki gourmet , niepokoi mnie to :( i to tej którą lubi najbardziej :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 08, 2012 12:46 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Justa&Zwierzaki pisze:
Ewciia pisze:

Wydaje mi się że tak, Muszę się tylko rozeznać czy mamuśka nie będzie potrzebowała w czymś mojej pomocy.
Możemy nawet razem iść na obchód, tyle to jeszcze dam radę połazić... :wink:

Chyba znów czeka mnie zakup drogich leków przeciwbólowych i rozkurczowych.... :roll: a mogło to iść na smakołyki dla :kotek: :evil:

~~~~~~

Może dziś nie ma apetytu ? nie koniecznie musi się coś dziać.
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Czw mar 08, 2012 12:49 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
Ewciia pisze:

Wydaje mi się że tak, Muszę się tylko rozeznać czy mamuśka nie będzie potrzebowała w czymś mojej pomocy.
Możemy nawet razem iść na obchód, tyle to jeszcze dam radę połazić... :wink:

Chyba znów czeka mnie zakup drogich leków przeciwbólowych i rozkurczowych.... :roll: a mogło to iść na smakołyki dla :kotek: :evil:

~~~~~~

Może dziś nie ma apetytu ? nie koniecznie musi się coś dziać.

Super :1luvu:
Oj wiem teraz ile kosztuje leczenie człowieka :roll: , ja na moje leki wydaje tez sporo a 23 marca sie okaże ile jeszcze ....
Przed chwilka rozmawiałam ze znajoma lekarka ( stomatologiem ) i troszkę jestem zaniepokojona :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]