Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 07, 2012 10:45 Re: Ogonku(*)..Złapałam Jajcarza!!!! :))))kastracja jutro!

:D :D :D

Jajcarz w lecznicy, odbieram go jutro rano i wypuszczam do piwnicy.
Dzisiaj gdy byłam w piwnicy widzialam pięc kotów siedzących na rurze i czekających na żarcie. Mam nadzieję, ze wrócą na stałe, bo na razie na stałe są 2 moje koty z dawnego stada, Puchacz i Jajcarz właśnie.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 07, 2012 10:48 Re: Ogonku(*)..Złapałam Jajcarza!!!! :))))

:D

Kciukiiii!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro mar 07, 2012 11:06 Re: Ogonku(*)..Złapałam Jajcarza!!!! :))))

No to :kotek: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 07, 2012 11:10 Re: Ogonku(*)..Złapałam Jajcarza!!!! :))))

Zmienisz mu teraz imię? :roll: :wink:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro mar 07, 2012 11:20 Re: Ogonku(*)..Złapałam Jajcarza!!!! :))))

Mruśkowo pisze:Zmienisz mu teraz imię? :roll: :wink:

no co Ty :wink: to bardzo radosny kocurek jest i wyczynia różne numery więc Jajcarz jest ok :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro mar 07, 2012 11:29 Re: Ogonku(*)..Złapałam Jajcarza!!!! :))))

Marzenia11 pisze:
Mruśkowo pisze:Zmienisz mu teraz imię? :roll: :wink:

no co Ty :wink: to bardzo radosny kocurek jest i wyczynia różne numery więc Jajcarz jest ok :mrgreen:

:lol: :lol: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro mar 07, 2012 16:07 Re: Ogonku(*)..Złapałam Jajcarza!!!! :))))

Jajcarz mega-mega-przerażony - siedzi w klatce z uszami położonymi po sobie. Gdybym go nie widywala od kilku dni dluzej i regularnie pomyślałabym o świerzbie, ale nigdy nie widzialam go z polożonymi uszami.
Dzisiaj zobaczylam dorosłego burego kota - mega kk, oczy zaropiałe, przymrużone. W ruch poszedł unidox. Nie znam go, oby jutro też przyszedł.

Marzenia11

Post » Śro mar 07, 2012 23:09 Re: Ogonku(*)..Złapałam Jajcarza!!!! :))))

Niestety okazalo się, ze jajcarz musi być w lecznicy dłużej. jest wnętrem - czeka go usg i operacja. bidulek przerażony. Jutro będe rozmawiac z wetką. :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw mar 08, 2012 0:31 Re: Ogonku(*)..Biedulek Jajcarz-potrzebna operacja....i kciu

biedactwo-to podobno coś jak regularna sterylka bo muszą się do jajek dostać przez brzusio..
i w kaftaniku będzie chodził :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw mar 08, 2012 14:31 Re: Ogonku(*)..Biedulek Jajcarz-potrzebna operacja....i kciu

No to :ok: :ok: :ok:

Erin

Post » Czw mar 08, 2012 14:36 Re: Ogonku(*)..Biedulek Jajcarz-potrzebna operacja....i kciu

:ok: :ok: :ok:
Ma chłopak pecha z tymi jajkami.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt mar 09, 2012 20:31 Re: Ogonku(*)..Biedulek Jajcarz-potrzebna operacja....i kciu

Dużo pisania.
Wczoraj przy okazji bycia u mojej wetki zagadnęlam ja nt wnętrostwa i po rozmowie podjęłam decyzję o zabraniu Jajcarza i operowaniu go u mojej wetki (no i za kasę).Dzisiaj odebralam chłopaka (szczegóły odbioru mocno [pominę bo to zakrawało o skandalik) i zawiozłam do mojej doktorki. Wieczorem dostałam info, że ma paskudny pysk co jest wskazaniem do testu na fiv.
Na szczęście ujemny!!!
W gratisie Jajcarz ma wyczyszczone zęby. Ale za operację i test będę płacić.

W każdym razie chłopak jest już po (albo zabieg zbliża się ku końcowi), oba jajka usunięte, zęby ślniące, teraz tylko zdrowieć i zostanie wypuszczony na wolność, choć sama nie wiem gdzie mam go wypuścić, skoro gdy go nie ma to od razu koty wróciły do piwnicy... :roll:

Marzenia11

Post » Sob mar 10, 2012 8:44 Re: Ogonku(*)..Biedulek Jajcarz-juz po operacji i fiv ujemny

Bardzo późno dostałam smsa ze wszystko poszło bardzo dobrze. Jajko znalezione, a zęby wołały o pomstę do nieba :roll: poprosilam doktorkę o wdrożenie całego potrzebnego leczenia. Jajcarz będzie zdrowy i odpicowany :D W lecznicy zostaje 7-10 dni. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob mar 10, 2012 10:25 Re: Ogonku(*)..Biedulek Jajcarz-juz po operacji i fiv ujemny

Zdrówka, Jajcarzu :ok:

Erin

Post » Sob mar 10, 2012 12:35 Re: Ogonku(*)..Biedulek Jajcarz-juz po operacji i fiv ujemny

Wow :!: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]