pralina pisze:![]()
dobre na hałaśliwych sąsiadów
Mam takie

Tylko spać w nich nie umiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Tylko, że Aleczek nie drapie dywanu...on wali łapą w drzwi i strzela klamką.
Już chciałam zamontować w zastępstwie klamki gałkę, ale okazało się, że musiałabym zmieniać cały zamek.
pralina pisze:vip0 pisze:Tylko, że Aleczek nie drapie dywanu...on wali łapą w drzwi i strzela klamką.
Już chciałam zamontować w zastępstwie klamki gałkę, ale okazało się, że musiałabym zmieniać cały zamek.
to może lepiej drzwiczki dla kota? Sam się obsłuży
Ja też nie umiem w tym spać
juana pisze:Wracajac do kawy- ja tam kawę piję raz dziennie.No, chyba , że jeszcze jedną u kogoś. I rano jeszcze prawie na ślepaka idę robić... Najgorzej jak mi zabraknie mleka- tragedia
. Jestem w stanie założyć spodnie na piżamę, kaptur, żeby nie było widać, że rozczochrana jestem i idę do sklepu
spookyaga pisze:W sumie nieraz też prowokuje nas do wstawania i poganiania jej (lubi się tak bawić). na przykład zaczyna ostrzyć sobie pazury o dywan, lub o drzwi, lub zrywać tapetę jeśli odstaje kawalątek, tylko po to, że jak wstanę ja lub Tż uciec do swojego kartonowego domku pomrukując radośnie, że ktoś bawi się z nią w berka![]()
Nieraw wystarczy po prostu walnąć leko ręką w łóżko lub nogą to przestanie... na trochę
vip0 pisze:gertaaa pisze:Ja też już niestety nie śpięSiedzę w pracy przy herbacie i staram się dobudzić, bo ja straszny śpioch jestem.
Dobrego dnia wszystkim cioteczkom
Witamy śpiocha.
U mnie z herbatą nie przejdzie...przy moim ciśnieniu bez kubka kawy rano nie razbieriosz.
johaśka pisze:dobry
jesooo jak ja kocham taką pogodę....
aż się człowiekowi chce wstawać rano
wiosnę czuć w powietrzu
miłego dnia
johaśka pisze:oj tam mróz.... w nosie z nim jak tak ładnie świeci...
a mrozu zaraz nie będzie
będzie coraz ładniej i coraz cieplej... i w ogóle
vip0 pisze:johaśka pisze:oj tam mróz.... w nosie z nim jak tak ładnie świeci...
a mrozu zaraz nie będzie
będzie coraz ładniej i coraz cieplej... i w ogóle
No...tylko kiedy?
Ja bym już chciała...
Wyjść sobie rano z kawką i kociastymi na ławkę przed domem, o rany!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kenya, Majestic-12 [Bot] i 129 gości