wiiwii pisze:mam pytanie. czy ja się rządzę?

Według mnie - rządzisz się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elape pisze:A ta Kruszyna to jakiś nowy kotek, czy "stary" z nowym imieniem? Bo ja coś nie kojarzę.
filcowasova pisze:ilka ale ci kotów przyrasta:)
a dlaczego pytasz?
nie wiem w=jakim kontekście? piszesz dużo , dal mnie git, jestes konkretna i cie widać , ale nie oznacza to chyba rządzenia
ilka;) pisze:Słyszałam, że kiepsko z forsą u nas w KP ostatnio, więc pomyślałam sobie: zaraz zaraz, przecież jestem studentką i może nie opływam w forsę, ale nie od parady mieszkam w akademcu! Wzięłam słoik, obkleiłam, namalowałam logo KP i przeszłam się po pokojach po prośbie![]()
2 godziny i moje biedne scharatane od klekotania o KP gardło później jest mi niezmiernie miło oznajmić, że DS4 w Sosnowcu wspiera KP kwotą 200zł.
![]()
![]()
![]()
Zawsze coś, prawda ?![]()
Forsę zostawię na KP jutro na rannym dyżurze
ilka;) pisze:Słyszałam, że kiepsko z forsą u nas w KP ostatnio, więc pomyślałam sobie: zaraz zaraz, przecież jestem studentką i może nie opływam w forsę, ale nie od parady mieszkam w akademcu! Wzięłam słoik, obkleiłam, namalowałam logo KP i przeszłam się po pokojach po prośbie![]()
2 godziny i moje biedne scharatane od klekotania o KP gardło później jest mi niezmiernie miło oznajmić, że DS4 w Sosnowcu wspiera KP kwotą 200zł.
![]()
![]()
![]()
Zawsze coś, prawda ?![]()
Forsę zostawię na KP jutro na rannym dyżurze
mar_tika pisze:Ja dziś w drodze powrotniej ze schroniska dotarłam do kociarni o godz 12:30 i nakarmiłam koty.Przepraszam że nikogo nie zawiadomiłam, ale dopiero teraz dotarłam do komputer.Zostawiłam też wyprane kocyki,nie rozpakowałam bo w samochodzie siedziała mi dogommaniaczka którą podwoziłam do domu.
Karolina jestem w szoku że Maja to kontaktowa kotka.Pani oddająca ją mówiła że Majka jest kotką wycofaną zawsze siedzącą gdzieś w kącie ,na uboczu![]()
Proszę o zdjęcia Majki .Trzeba jej zrobić osobny album i zacząć ogłaszać!!To bardzo ważne.!
filcowasova pisze:ilka mistrz jesteś!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 322 gości