cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 14:24 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

wiiwii pisze:mam pytanie. czy ja się rządzę?

:lol: :lol: :lol: Rozbawiłaś mnie tym pytaniem :ryk: :ryk:

Według mnie - rządzisz się :wink: w pozytywnym znaczeniu. Nie jesteś obojętna. Jeśli nie ma kto zarządzić w potrzebie, to jest wiiwii. Wiwat wiiwii !!!

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Wto mar 06, 2012 14:26 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

A ta Kruszyna to jakiś nowy kotek, czy "stary" z nowym imieniem? Bo ja coś nie kojarzę.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Wto mar 06, 2012 15:20 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

elape pisze:A ta Kruszyna to jakiś nowy kotek, czy "stary" z nowym imieniem? Bo ja coś nie kojarzę.

Kruszyna nie jest "naszym" kotem, to "wczasowicz" ;)

Mogę jutro podreptać na ranny albo w czwartek, raz ja raz Wiiwii. Dobra, to jutro ;) A Ty Wiiwii w czwartek, will it be OK? :wink:

A na piątek szykuje się sprawa, ale jeszcze o tym powiem 8)
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Wto mar 06, 2012 17:00 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

ilka ale ci kotów przyrasta:)

a dlaczego pytasz?

nie wiem w=jakim kontekście? piszesz dużo , dal mnie git, jestes konkretna i cie widać , ale nie oznacza to chyba rządzenia :mrgreen:

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Wto mar 06, 2012 17:10 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

nie wiem co napisac zalamala mnie wiesc o gingerku :cry:
mlody dalej chory..

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto mar 06, 2012 17:52 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

filcowasova pisze:ilka ale ci kotów przyrasta:)

a dlaczego pytasz?

nie wiem w=jakim kontekście? piszesz dużo , dal mnie git, jestes konkretna i cie widać , ale nie oznacza to chyba rządzenia :mrgreen:

To Wiiwii pytała o rządzenie :wink:
A ja głupia przeszukiwałam wszystkie swoje posty, myśląc, że mam sklerozę i zadawałam Ci jakieś pytanie, a teraz nie wiem, jakie. :mrgreen: A tu nagle olśnienie :mrgreen:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Post » Wto mar 06, 2012 18:49 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

ilka bo ja szybciej napisałam niż pomyślałam:)

jasne ze o wiiwii chodziło:)

filcowasova

Post » Wto mar 06, 2012 20:04 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

wiiwii pisze:mam pytanie. czy ja się rządzę?

odpowiadam:
Nie czuję żebyś rządziła, a skąd Ci to przyszło w ogóle do głowy?
ja nazwałabym to raczej odpowiedzialnością, przywiązaniem,
chęcią działania, pomocą, ale nie rządzeniem.

Przecież, to Ty najpiękniej opisujesz dyżury :D
dzięki Tobie, mogę sobie wyobrazić jak wyglądało kocie party, :kotek: :kotek:
kiedy Mikuś spryskała kocimiętką pomieszczenie :D :ryk:

Działaj Babeczko!!! i rządź (nie czytać panoszyć)!!! :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Wto mar 06, 2012 20:35 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

Słyszałam, że kiepsko z forsą u nas w KP ostatnio, więc pomyślałam sobie: zaraz zaraz, przecież jestem studentką i może nie opływam w forsę, ale nie od parady mieszkam w akademcu! Wzięłam słoik, obkleiłam, namalowałam logo KP i przeszłam się po pokojach po prośbie :mrgreen: :mrgreen: 2 godziny i moje biedne scharatane od klekotania o KP gardło później jest mi niezmiernie miło oznajmić, że DS4 w Sosnowcu wspiera KP kwotą 200zł. 8) 8) 8)

Zawsze coś, prawda ? :wink:

Forsę zostawię na KP jutro na rannym dyżurze :kotek:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Post » Wto mar 06, 2012 20:41 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

Ja dziś w drodze powrotniej ze schroniska dotarłam do kociarni o godz 12:30 i nakarmiłam koty.Przepraszam że nikogo nie zawiadomiłam, ale dopiero teraz dotarłam do komputer.Zostawiłam też wyprane kocyki,nie rozpakowałam bo w samochodzie siedziała mi dogommaniaczka którą podwoziłam do domu.

Karolina jestem w szoku że Maja to kontaktowa kotka.Pani oddająca ją mówiła że Majka jest kotką wycofaną zawsze siedzącą gdzieś w kącie ,na uboczu :roll:
Proszę o zdjęcia Majki .Trzeba jej zrobić osobny album i zacząć ogłaszać!!To bardzo ważne.!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 06, 2012 20:42 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

ilka;) pisze:Słyszałam, że kiepsko z forsą u nas w KP ostatnio, więc pomyślałam sobie: zaraz zaraz, przecież jestem studentką i może nie opływam w forsę, ale nie od parady mieszkam w akademcu! Wzięłam słoik, obkleiłam, namalowałam logo KP i przeszłam się po pokojach po prośbie :mrgreen: :mrgreen: 2 godziny i moje biedne scharatane od klekotania o KP gardło później jest mi niezmiernie miło oznajmić, że DS4 w Sosnowcu wspiera KP kwotą 200zł. 8) 8) 8)

JESTES WIELKA :!: :!: :!: :!:

herzpl

Post » Wto mar 06, 2012 20:43 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

ilka;) pisze:Słyszałam, że kiepsko z forsą u nas w KP ostatnio, więc pomyślałam sobie: zaraz zaraz, przecież jestem studentką i może nie opływam w forsę, ale nie od parady mieszkam w akademcu! Wzięłam słoik, obkleiłam, namalowałam logo KP i przeszłam się po pokojach po prośbie :mrgreen: :mrgreen: 2 godziny i moje biedne scharatane od klekotania o KP gardło później jest mi niezmiernie miło oznajmić, że DS4 w Sosnowcu wspiera KP kwotą 200zł. 8) 8) 8)

Żartujesz 8O ale z ciebie przedsiębiorcza kobitka :ok: :1luvu:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 06, 2012 20:44 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

mar_tika pisze:Ja dziś w drodze powrotniej ze schroniska dotarłam do kociarni o godz 12:30 i nakarmiłam koty.Przepraszam że nikogo nie zawiadomiłam, ale dopiero teraz dotarłam do komputer.Zostawiłam też wyprane kocyki,nie rozpakowałam bo w samochodzie siedziała mi dogommaniaczka którą podwoziłam do domu.

Karolina jestem w szoku że Maja to kontaktowa kotka.Pani oddająca ją mówiła że Majka jest kotką wycofaną zawsze siedzącą gdzieś w kącie ,na uboczu :roll:
Proszę o zdjęcia Majki .Trzeba jej zrobić osobny album i zacząć ogłaszać!!To bardzo ważne.!

ja dawalam na forum fotke maji i tej czarnej kotki znowu nikt nie zauwazyl :?

herzpl

Post » Wto mar 06, 2012 20:47 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

ilka mistrz jesteś! :)

filcowasova

Post » Wto mar 06, 2012 20:56 Re: cz.V Kocia Przystań. Ksenia po operacji, wizyta III 6 m

filcowasova pisze:ilka mistrz jesteś! :)

bo się zaczerwienię :oops: :oops: :oops:

planuję jeszcze coś od siebie dorzucić jakieś drobniaki, więc będzie może nawet ponad 200, ale to moje chyba dorzucę koło piątku :wink:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

[poprzednia][następna]