Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 20:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Toż to prawdziwa sypialnia będzie! :1luvu:
Nie tylko półeczka.
Ja jestem długa tak na 173 cm, wystarczy napewno :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto mar 06, 2012 20:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Toż to prawdziwa sypialnia będzie! :1luvu:
Nie tylko półeczka.

Oj, ty tak egosistycznie :roll: A futrzaki??? bo nie myślisz chyba, że cię przyjmę bez Punia????? :wink: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto mar 06, 2012 20:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:
Nie tylko półeczka.

Oj, ty tak egosistycznie :roll: A futrzaki??? bo nie myślisz chyba, że cię przyjmę bez Punia????? :wink: :mrgreen:

Akurat, będę drzewo do lasu wozić :mrgreen: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto mar 06, 2012 20:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kamari pisze:
Nie tylko półeczka.

Akurat, będę drzewo do lasu wozić :mrgreen: !

Ojej, no... :roll: ale takiego jeszcze nie mam :roll:

No i nie mam psa :mrgreen: o córkach to już nie będę wspominać, bo połowa chora :mrgreen: :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto mar 06, 2012 20:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

A naści, Marysiu, ja Ci chętnie wszystkie przywiozę, te moje szczęścia kochane :D .
A potem zostawię i nawieję :twisted: .

A teraz vipek Was pożegna...nie, spać nie idzie, tylko córkę trza dobudzić, antybiotyk zapodać, coś do jedzenia wcisnąć...i mieć nadzieję, że jutro będzie lepiej :? .

Słonka, miłego wieczoru, dobrej nocy i do zobaczenia rano :ok: .

vip

Post » Wto mar 06, 2012 20:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Iza sie wymówiła, zaoferowała mi namiot. 8O
W marcu! :strach:

Gorzej - nawet nie namiot, tylko miejsce pod namiot :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Ja nawet tyle wolnego miejsca na ścianie nie mam co Marysia :evil: . max to 2,20 na ścianie nad naszym tapczanem :mrgreen:

vip0 pisze: będę drzewo do lasu wozić :mrgreen: !

Zostawisz zwierzaki na pastwę losu :?: 8O 8O 8O

vip0 pisze:ylko do picia sie budzi, a jeść nie chce :evil: .

Przez te 5 dni zużyłam więcej herbaty , niz przez ostatni rok, a przez trzy dni nie zjadłam NIC. Schudłam tak, ze z nóg zrobiły sie wykałaczki :evil:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto mar 06, 2012 20:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Dobrej nocy Gosiu. Dla całej waszej rodzinki :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto mar 06, 2012 20:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

izka53 pisze:
vip0 pisze: będę drzewo do lasu wozić :mrgreen: !

Zostawisz zwierzaki na pastwę losu :?: 8O 8O 8O

Najpierw się obśmiałam, potem wzięłam za obrażanie. Jeszcze nie wiem, co przeważyło :evil: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto mar 06, 2012 20:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

wróciłam....
lepiej mi troszeńke i już nie mam chęci mordu....
Reniu chlodnawy był, fakt.... ;)

poza tym... dla Gosi 3,5m półki to jak eldorado.... styknie jej na sypialnie i jeszcze se salonik zrobi :ryk:
futrzaste się nie zmieszczą..... za szerokie :lol:

oj tam... jak już jest miejsce pod namiot to i namiot sie znajdzie ;)
a śpiworek chcesz? taki ocieplany jak na Alaskę.... ;)

Gosiek spokojnej nocy dla was.... a Roksana jak nie chce jeść to może nie wmuszaj za bardzo bo jeszcze pawikiem rzuci.....
choć antybiotyk na pusty żołądek to nie koniecznie :roll:
cholerka.... niech może cokolwiek łyknie przed lekami....

co to ja jeszcze miałam........
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto mar 06, 2012 20:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:poza tym... dla Gosi 3,5m półki to jak eldorado.... styknie jej na sypialnie i jeszcze se salonik zrobi :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

johaśka pisze: jak nie chce jeść to może nie wmuszaj za bardzo bo jeszcze pawikiem rzuci.....

Ja miałam gorsze apetyty jak w ciąży - kisiel, budyń, jajecznica na masełku, ale taka smarkata , znaczy sie - nie wysmażona , bita śmietana, kaszka manna . Niech zje byle co, ciut, ciut, tyle co pod antybiotyk

kamari pisze:Najpierw się obśmiałam, potem wzięłam za obrażanie. Jeszcze nie wiem, co przeważyło :evil: :mrgreen:

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O ale o co TY miałaś się obrazać ?????
Przecież to Gosia chciała porzucic biedne zwierza i przyjechać na półeczkę :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Post » Wto mar 06, 2012 20:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

izka53 pisze:Ja miałam gorsze apetyty jak w ciąży - kisiel, budyń, jajecznica na masełku, ale taka smarkata , znaczy sie - nie wysmażona , bita śmietana, kaszka manna . Niech zje byle co, ciut, ciut, tyle co pod antybiotyk

no looosie..... dwa razy w ciązy byłam i AŻ takich smaków nie miałam....
a jajecznica to koniecznie taka miękka, lejąca.... broń boshe żeby byla twarda bo jest noe do zjedzenia ;)
oooo własnie...dawno jajecznicy nie jadłam.... :roll:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto mar 06, 2012 20:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

izka53 pisze:
kamari pisze:Najpierw się obśmiałam, potem wzięłam za obrażanie. Jeszcze nie wiem, co przeważyło :evil: :mrgreen:

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O ale o co TY miałaś się obrazać ?????
Przecież to Gosia chciała porzucic biedne zwierza i przyjechać na półeczkę :ryk: :ryk: :ryk:

No ale Gosia chciała przyjechać bez kotów i dziewczynek . No to chyba mogę się poobrażać :roll: No i bez Punia... i Michaliny...więc chyba mogę strzelić focha :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto mar 06, 2012 20:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:no looosie..... dwa razy w ciązy byłam i AŻ takich smaków nie miałam....

Ja trzy razy i żadnych apetytów nie miałam, to teraz sobie odbiłam, a co :mrgreen:
Biedny TŻ kombinował, co mógł, bo facet złote ręce ma , ale nie do kuchni, kisiel ugotował, na budyń nie było mleka wystarczająco, kaszkę zrobił, jajecznicę też . A mnie po dwóch łyżeczkach apetyt na ów posiiłek przechodził i zabawa zaczynała się od początku :mrgreen:

kamari pisze:więc chyba mogę strzelić focha :roll:

Ale na mnie 8O 8O 8O 8O

Poza tym , jak najbardziej popieram , egoistyczne zachowanie Gosi jest wysoce naganne, jak można pozbawiać ciotkę z Siedlec radości z upchnięcia wszystkich vipków na jednej półeczce :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Post » Wto mar 06, 2012 21:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No dobrze, troszkę się pogubiłam w obrażaniu i strzelaniu fochów :oops:
Ale doczytałam o kaszy i poczułam się z lekka głodna. Idę ważyć oną :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto mar 06, 2012 21:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Kaszy manny nie jadłam chyba od czasów dzieciństwa moich dzieci i zabrakło mi w niej truskawek w cukrze :oops: :oops: :oops:

izka53

[poprzednia][następna]