pomyślałam ,że w niektórych miastach da się coś wydreptać ale nie wszędzie niestety

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:ok dziewczyny wiecie lepiej co gmina daje
pomyślałam ,że w niektórych miastach da się coś wydreptać ale nie wszędzie niestety
vip0 pisze:To pewnie za jakis czas znowu sie zjawi...a ja będę czyhać.
vip0 pisze:Ano będą uradzać nad tym faktem, i owszem...jakoś tak koło kwietnia, albo pod koniec marca...jak już będzie po ptokach.
vip0 pisze:ruda32 pisze:ok dziewczyny wiecie lepiej co gmina daje
Ano nie we wszystkich...
Dziewczyny interweniowały w urzędzie miasta, chciały załatwić jakieś fundusze na sterylki, bo one cały czas sterylizują za własne pieniądze!
Ano będą uradzać nad tym faktem, i owszem...jakoś tak koło kwietnia, albo pod koniec marca...jak już będzie po ptokach.
johaśka pisze:ruda32 pisze:a nie możesz karmy z gminy dostać? jako ...karmicielka?
ha ha ha.... żartujesz?
u nas sie kasę pcha w co innego a jak kto chce cokolwiek dla zwierząt to trzeba go skopać![]()
dobra, nie mówię już nic bo powiem za dużo.....
ale takiego jednego jakbym w doope kopnęła to by z głodu mu się oranżadą z komunii odbiło.....
johaśka pisze:vip0 pisze:Ano będą uradzać nad tym faktem, i owszem...jakoś tak koło kwietnia, albo pod koniec marca...jak już będzie po ptokach.
kur$%^& a w sprawie in vitro to ciągu krótkiego czasu uradzili![]()
dobra ide pod prysznic bo znowu mnie qr...ca strzeli.....
ruda32 pisze:vip0 pisze:ruda32 pisze:ok dziewczyny wiecie lepiej co gmina daje
Ano nie we wszystkich...
Dziewczyny interweniowały w urzędzie miasta, chciały załatwić jakieś fundusze na sterylki, bo one cały czas sterylizują za własne pieniądze!
Ano będą uradzać nad tym faktem, i owszem...jakoś tak koło kwietnia, albo pod koniec marca...jak już będzie po ptokach.
to chyba wszystkie gminy mącą oczy tym kwietniem
Megana pisze:vip0 pisze:To pewnie za jakis czas znowu sie zjawi...a ja będę czyhać.
Tak jest! Zwarta i gotowa!
izka53 pisze:Gosiu, ja 3mam ogromne![]()
![]()
![]()
za Roksanę. To pewno taki sam wirus jak mój - też oskrzela, też wymioty od kaszlu i ta upiorna temperatura, która po lekach jeszcze rosła, zamiast spadać
Ja tez prawie na okrągło spałam - przez 5 dni
vip0 pisze:To ja tylko koty swoje pozbieram, i przeprowadzam się do Siedlec.
Mario, dysponujesz jakimś garażem?
Iza sie wymówiła, zaoferowała mi namiot.![]()
W marcu!![]()
kamari pisze:vip0 pisze:To ja tylko koty swoje pozbieram, i przeprowadzam się do Siedlec.
W marcu!![]()
Małgoś, jak się Felek posunie, to się pomieścimyCo najwyżej ci mężulo jakąś półeczkę zmontuje
vip0 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:To ja tylko koty swoje pozbieram, i przeprowadzam się do Siedlec.
W marcu!![]()
Małgoś, jak się Felek posunie, to się pomieścimyCo najwyżej ci mężulo jakąś półeczkę zmontuje
Ja mogę i na półeczce, Felusia nie będę przesuwać.
Półeczka musi być długa i wąska, Marysiu![]()
![]()
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, pibon i 67 gości