Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 19:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ok dziewczyny wiecie lepiej co gmina daje
pomyślałam ,że w niektórych miastach da się coś wydreptać ale nie wszędzie niestety :(
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto mar 06, 2012 19:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ruda32 pisze:ok dziewczyny wiecie lepiej co gmina daje
pomyślałam ,że w niektórych miastach da się coś wydreptać ale nie wszędzie niestety :(

Ano nie we wszystkich...
Dziewczyny interweniowały w urzędzie miasta, chciały załatwić jakieś fundusze na sterylki, bo one cały czas sterylizują za własne pieniądze!
Ano będą uradzać nad tym faktem, i owszem...jakoś tak koło kwietnia, albo pod koniec marca...jak już będzie po ptokach :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto mar 06, 2012 19:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:To pewnie za jakis czas znowu sie zjawi...a ja będę czyhać :twisted: .

Tak jest! Zwarta i gotowa! 8)

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto mar 06, 2012 19:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Ano będą uradzać nad tym faktem, i owszem...jakoś tak koło kwietnia, albo pod koniec marca...jak już będzie po ptokach :evil: .

kur$%^& a w sprawie in vitro to ciągu krótkiego czasu uradzili :evil:

dobra ide pod prysznic bo znowu mnie qr...ca strzeli.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto mar 06, 2012 19:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:

Ano nie we wszystkich...
Dziewczyny interweniowały w urzędzie miasta, chciały załatwić jakieś fundusze na sterylki, bo one cały czas sterylizują za własne pieniądze!
Ano będą uradzać nad tym faktem, i owszem...jakoś tak koło kwietnia, albo pod koniec marca...jak już będzie po ptokach :evil: .

to chyba wszystkie gminy mącą oczy tym kwietniem :evil:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto mar 06, 2012 19:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosiu, ja 3mam ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: za Roksanę. To pewno taki sam wirus jak mój - też oskrzela, też wymioty od kaszlu i ta upiorna temperatura, która po lekach jeszcze rosła, zamiast spadać :evil: Ja tez prawie na okrągło spałam - przez 5 dni 8O

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto mar 06, 2012 19:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:
ruda32 pisze:a nie możesz karmy z gminy dostać? jako ...karmicielka?

ha ha ha.... żartujesz?
u nas sie kasę pcha w co innego a jak kto chce cokolwiek dla zwierząt to trzeba go skopać :evil:
dobra, nie mówię już nic bo powiem za dużo.....
ale takiego jednego jakbym w doope kopnęła to by z głodu mu się oranżadą z komunii odbiło.....

Pisz, co się będziesz przejmować.
W naszym pipidówku karmę z TOZu można załatwić z dnia na dzień i opiekę wetów za darmo. Aż trudno uwierzyć, że Częstochowa taka ... .... ..... zacofana :twisted:
Trzeba coś będzie pomyśleć.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto mar 06, 2012 19:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:
vip0 pisze:Ano będą uradzać nad tym faktem, i owszem...jakoś tak koło kwietnia, albo pod koniec marca...jak już będzie po ptokach :evil: .

kur$%^& a w sprawie in vitro to ciągu krótkiego czasu uradzili :evil:

dobra ide pod prysznic bo znowu mnie qr...ca strzeli.....

Tak Asiu...tylko musi być odpowiednio zimny.... :ryk:
A swoją drogą to sami też powinni poczekać z jedzeniem do kwietnia.... :evil:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto mar 06, 2012 19:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ruda32 pisze:
vip0 pisze:

Ano nie we wszystkich...

to chyba wszystkie gminy mącą oczy tym kwietniem :evil:

Czytałam o tej akcji. I czytałam ich ceny 8O Takie koszta to ja mam na codzień, bez proszenia się. Dopiero co zapłaciłam 60 zł za sterylkę Chłopania. Co to ma być za zachęcająca akcja? Nasi weci w tym czasie sterylizują za darmo.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto mar 06, 2012 19:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

To ja tylko koty swoje pozbieram, i przeprowadzam się do Siedlec :mrgreen: .
Mario, dysponujesz jakimś garażem?
Iza sie wymówiła, zaoferowała mi namiot. 8O
W marcu! :strach:
:ryk:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto mar 06, 2012 19:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Megana pisze:
vip0 pisze:To pewnie za jakis czas znowu sie zjawi...a ja będę czyhać :twisted: .

Tak jest! Zwarta i gotowa! 8)

A i owszem.
Jak trzeba będzie, to boso i w piżamie polecę, z brzytewką już w gotowości :twisted: .

vip

Post » Wto mar 06, 2012 19:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

izka53 pisze:Gosiu, ja 3mam ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: za Roksanę. To pewno taki sam wirus jak mój - też oskrzela, też wymioty od kaszlu i ta upiorna temperatura, która po lekach jeszcze rosła, zamiast spadać :evil: Ja tez prawie na okrągło spałam - przez 5 dni 8O

Ano właśnie toto też śpi cały czas, tylko do picia sie budzi, a jeść nie chce :evil: .
Co za pomór jakiś!
Jak na mnie przejdzie, to uduszę gada małego :evil: .

vip

Post » Wto mar 06, 2012 19:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:To ja tylko koty swoje pozbieram, i przeprowadzam się do Siedlec :mrgreen: .

Małgoś, jak się Felek posunie, to się pomieścimy :ok: Co najwyżej ci mężulo jakąś półeczkę zmontuje :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto mar 06, 2012 19:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:
vip0 pisze:To ja tylko koty swoje pozbieram, i przeprowadzam się do Siedlec :mrgreen: .

Małgoś, jak się Felek posunie, to się pomieścimy :ok: Co najwyżej ci mężulo jakąś półeczkę zmontuje :mrgreen:

Ja mogę i na półeczce, Felusia nie będę przesuwać :D .
Półeczka musi być długa i wąska, Marysiu :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Wto mar 06, 2012 20:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kamari pisze:

Ja mogę i na półeczce, Felusia nie będę przesuwać :D .
Półeczka musi być długa i wąska, Marysiu :ryk: :ryk: :ryk: .

Jedną ścianę mamy nie zabudowaną, 3,5 metra długości. Może wystarczy ?
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]