Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alex405 pisze:A czy ten kot dostaje dodatkowo jakieś leki rozluźniające i przeciwbólowe? Ostatnio mój też miał problem (choć nie było potrzeby cewnikowania) i oprócz antybiotyku dostał też no-spę, metacam, a nawet przez 2 dni relanium, żeby rozluźnły mu się mięśnie.
olafen pisze:[*]
Bardzo mi przykro, bo na pewno Cię to boli.
Takich debili jest bez liku, i wolą robić niektóre rzeczy po cichu, aby się nie narażać.
CatAngel pisze:
Boli, bolitak się starałam żeby je wyciągnąć z kanałów i się udało, a tu taka wieść
ciężko też jest jak leczę kota, jest już wyleczony i nagle mi znika
tak jak ten ciemny Adhd
leczyłam go niedawno z ciężkiego KK
CatAngel pisze:Właśnie niedawno chowałam kota buregojednego z wyciąganych kotów z kanału
kot był prawie 500metrów od miejsca gdzie śpi i je, nigdy w tamto miejsce nie chodzą moje koty. Kot leżał na trawie za śmietnikiem, nie było żadnych oznak potrącenia, złamania czy krwi, po prostu leżał
znalazłam go przypadkowo bo też w tamtą stronę nie chodzę. Wiem że mogło coś w środku się stać, mógł się czegoś najeść.
Ale jeżeli będzie kolejny taki przypadek robię w tedy sekcję zwłok(bo to już trzeci w ciągu 5-6miecięcy) teraz zaginęła kota w ruji i te dwa Brązówka i ciemny Adhd (one zawsze trzymały się miejsca karmienia, dlatego dziwi mnie to zniknięcie)
Oby tylko nie okazało się że ktoś truje mi koty >:[ bo wiadomo jakiś debil może się trafić, to na jego szczęście żebym go nie spotkała.
morelowa pisze:A zdjątko, Gosiu, piękne. Jaki masz aparat?
morelowa pisze:A czy macie jakieś informacje, czy trutka na myszy i szczury jest dozwolona w ogólnie dostępnej piwnicy, czy gdziekolwiek?
Wydaje mi sie, że kiedyś słyszałam, że nie wolno - ale moze sobie wmówiłam. Sama - tam gdzie mieszkam i widzę - chodze po nocy i usuwam tę trutkę, ale ona jest na ogół tak zupełnie oficjalnie wykładana, przyklejone ostrzeżenia itp.
justyna8585 pisze:Ja u mnie pod oknem najierw znalazłam 7 martwych szczurów,a potem zaraz kota sąsiadów.Nikt sie nie chce przyznać do trutki,a mam raczej 100 % pewność,że to administracja.
Żal kota(")
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 166 gości