To co tam dziś Dr Watsonie? Podbijamy świat? ... a nie to nie tu było

Ale teraz, mają chłopy powód, by stać się najlepszymi kumplami przez ciemiężenie
Czy mi sie wydaje czy Ty tym lwem znowu pijesz do figurki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aia pisze:Jestem i będę uważnie śledzić![]()
To co tam dziś Dr Watsonie? Podbijamy świat? ... a nie to nie tu było![]()
nie wiem której bystrości jest Furkot, ale Watson raczej tak za 2 tygodnie załapie co się w nocy wydarzyło
Mietka
nie ma to jak z obiadu stać się agresorem
żeby im się głupie myśli czkawką odbiły
Ale teraz, mają chłopy powód, by stać się najlepszymi kumplami przez ciemiężenie
Czy mi sie wydaje czy Ty tym lwem znowu pijesz do figurkibrzuchol Ci sie z grzywą pomylił
lanua pisze:a przy okazji niech mieciowa szczęśliwa pańcia sobie zdejmie banerek kotki - jeszcze się chętny znajdzie na nią...
wistra pisze:Aia, niemożliwe, że za 2 tyg.
Koty mają pamięć krótkotrwałą i po 10min zapominają, co chciały zrobić/widziały.
Podobno
Aia pisze:Piękne mordercze spojrzenie![]()
Przynajmniej jedna para oczu, za którymi widać że odbywają się jakieś wyższe procesy myślowe![]()
Ale ja pożądam tych roztargnionych
Astaroth86 pisze: ...Mietka jest tak "pięknie wkur...na"![]()
Aia pisze:A cóż ja pocznę, że najwyższym szczytem u mnie jest łóżkoi na to Puś (doktor Watson) się pioł. Ale żeby to wysoko? kłłłłitam
![]()
No na 2-metrową lodówkę nie wchodził![]()
Ganiają z chęcią wyeliminowania tego drugiego czy z miłością? Tak czy siak się cieszę, bo dzięki temu może za jakiś czas, Watson stanie się Arnoldem(tylko za czasów Terminatora, a nie obecnych. Terminatora pierwszego
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 458 gości