Schron Wro - Zapraszamy na nowy wątek str link 94 str

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 19:54 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

ło matko :| skąd te persy się biorą :?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon mar 05, 2012 21:00 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

Dodałam Nosala na naszą stronę. I przy ogłoszeniu telefon do Gabi (Gabi -wiem, że bez pytania, ale Ty chyba o nim najwięcej wiesz)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon mar 05, 2012 21:04 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

gabi.cezar się chyba nie pogniewa :wink: Dzięki turkawka :1luvu:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon mar 05, 2012 21:23 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

turkawka pisze:Dodałam Nosala na naszą stronę. I przy ogłoszeniu telefon do Gabi (Gabi -wiem, że bez pytania, ale Ty chyba o nim najwięcej wiesz)

Właśnie czekam na maila od Asi z 3-ki dot. wszelkich istotnych informacji nt. Nosala.
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Pon mar 05, 2012 22:15 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

para staruszków może 10 letnich - czarna duża dzikawa koteczka i przemiły kocurek biało czarny, z widocznymi brakami w uzbębieniu trafiły do schroniska, jakoś w ostatnich dwóch miesiącach
kojarzycie? wiecie coś może? zależy mi bardzo wiedzieć co z nimi :(

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon mar 05, 2012 23:53 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

jessi74 pisze:para staruszków może 10 letnich - czarna duża dzikawa koteczka i przemiły kocurek biało czarny, z widocznymi brakami w uzbębieniu trafiły do schroniska, jakoś w ostatnich dwóch miesiącach

Kajtuś i Eleonora (imiona mieli już nadane więc podejrzewam że to były ich imiona a nie nowe) - zostali adoptowani osobno ale z tego co kojarzę bardzo fajne domki, Kajtuś ma na pewno kolegę a Eleonora to nie wiem.

EDIT: Chyba w poprzednim wątku albo nawet w tym były zdjęcia Kajtka z nowego domu bo to do kogoś znajomego chyba trafił. Tutaj w poście na 1 stronie "Koty w DS" też jest Kajtuś. Eleonory nie ma ale ona też na pewno w DS, była adoptowana jako pierwsza.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto mar 06, 2012 5:45 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

Mieszkam pod Wrocławiem, w Szymanowie koło Psar. Razem ze mną dwie czarne kotki. Obydwie wykastrowane. W piątek rano obydwie wyszły na dwór. Po południu wróciła tylko jedna.
Dziś jest czwarty dzień jak Behemot nie wraca. Behemot ma chore nerki. Jest na specjalnej diecie, co drugi dzień musi mieć robione kroplówki. Ostatnia kroplówka była we środę. Behemot jest czarno-brunatna z kilkoma białymi włosami pod szyją. Nie ma dolnego kła, ale nie mogę sobie przypomnieć którego. Prawy górny kieł jest nieco dłuższy niż lewy. Części zębów nie ma. Behemot ma niecałe 8 lat, ale wygląda na conajmniej dwa razy tyle. Z powodu choroby wygląda jak bezdomna. Jest wychudzona. Ma też manię wygryzania sobie futra na grzbiecie.
Szukam osób, które dokarmiają koty w mojej okolicy. Czy może ktoś z was ją widział, moze złapał i szuka jej domu. Proszę o pomoc.

Dardamell

Od: Pon mar 05, 2012 20:58

Post » Wto mar 06, 2012 8:37 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

Ja niestety nie znam nikogo z tamtych okolic. Najlepiej jak założysz osobny wątek i dasz zdjęcia kici.
I co najwazniejsze - szukać szukac szukac ! Najlepiej w godzinach nocnych i wczesnorannych. Jak kotek był chory na nerki to każdy dzień sie liczy :(
Obrazek

JaEwka

Post » Wto mar 06, 2012 9:27 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

Gibutkowa pisze:
jessi74 pisze:para staruszków może 10 letnich - czarna duża dzikawa koteczka i przemiły kocurek biało czarny, z widocznymi brakami w uzbębieniu trafiły do schroniska, jakoś w ostatnich dwóch miesiącach

Kajtuś i Eleonora (imiona mieli już nadane więc podejrzewam że to były ich imiona a nie nowe) - zostali adoptowani osobno ale z tego co kojarzę bardzo fajne domki, Kajtuś ma na pewno kolegę a Eleonora to nie wiem.

EDIT: Chyba w poprzednim wątku albo nawet w tym były zdjęcia Kajtka z nowego domu bo to do kogoś znajomego chyba trafił. Tutaj w poście na 1 stronie "Koty w DS" też jest Kajtuś. Eleonory nie ma ale ona też na pewno w DS, była adoptowana jako pierwsza.

dziękuję Ci bardzo!!! wieczorem poczytam wątek, tak, na pewno Kajtuś i Eleonora

jessi74

Post » Wto mar 06, 2012 9:28 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

:) widziałam Kajtusia w pierwszym poście

jessi74

Post » Wto mar 06, 2012 9:50 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

Tu masz zdjęcia Kajtka i jego kolegi :ok:

viewtopic.php?f=1&t=133777&start=615
Obrazek

JaEwka

Post » Wto mar 06, 2012 13:01 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

Nosal (*)
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Wto mar 06, 2012 13:13 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

O matko :cry: [*]
Obrazek

JaEwka

Post » Wto mar 06, 2012 13:28 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

:cry:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto mar 06, 2012 13:34 Re: Schron Wro ! Nosal - czy to już koniec? :( Pilny DT! str

ehhh...nie zdążyłem :(
www.siechnice24.pl
Obrazek Obrazek

jimmy_lodolamacz

Od: Śro wrz 23, 2009 20:26

[poprzednia][następna]