Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Dodałam Nosala na naszą stronę. I przy ogłoszeniu telefon do Gabi (Gabi -wiem, że bez pytania, ale Ty chyba o nim najwięcej wiesz)
jessi74 pisze:para staruszków może 10 letnich - czarna duża dzikawa koteczka i przemiły kocurek biało czarny, z widocznymi brakami w uzbębieniu trafiły do schroniska, jakoś w ostatnich dwóch miesiącach
kojarzycie? wiecie coś może? zależy mi bardzo wiedzieć co z nimi
Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:para staruszków może 10 letnich - czarna duża dzikawa koteczka i przemiły kocurek biało czarny, z widocznymi brakami w uzbębieniu trafiły do schroniska, jakoś w ostatnich dwóch miesiącach
kojarzycie? wiecie coś może? zależy mi bardzo wiedzieć co z nimi
Kajtuś i Eleonora (imiona mieli już nadane więc podejrzewam że to były ich imiona a nie nowe) - zostali adoptowani osobno ale z tego co kojarzę bardzo fajne domki, Kajtuś ma na pewno kolegę a Eleonora to nie wiem.
EDIT: Chyba w poprzednim wątku albo nawet w tym były zdjęcia Kajtka z nowego domu bo to do kogoś znajomego chyba trafił. Tutaj w poście na 1 stronie "Koty w DS" też jest Kajtuś. Eleonory nie ma ale ona też na pewno w DS, była adoptowana jako pierwsza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 494 gości