Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 8:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Bazyliszkowa pisze:Teraz grasują jakieś naprawdę paskudne wirusy. TŻ przyniósł takie świństwo do domu, chyba z pracy. No i oczywiście sprzedał mnie i Młodemu. Już równo tydzień kaszlę, dziś w nocy kaszel spać mi nie dał, co chwila się budziłam.
Dziewczyny, zdrowia życzę. :ok:

Cześć, Dorotka :D .
Ty mnie nie strasz, bo ja chora być nie mogę, musze łapać i pilnować :( .
Zobaczymy, co Roksany lekarka powie, na szczęście sensowna kobitka...
Tobie też zdrówka życzymy :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto mar 06, 2012 8:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosik -napisz co potrzaeba, mamy jeszcze pozimowe zapasy tego i owego ;-)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto mar 06, 2012 8:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

mamaGiny pisze:Gosik -napisz co potrzaeba, mamy jeszcze pozimowe zapasy tego i owego ;-)

Kiedy, Małgoś, na razie to sama nie wiem...Roksana jest zarejestrowana na 11.30, ma numerek 19, wcześniej sie nie dało :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto mar 06, 2012 9:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ło moj boshe........
to prawie pół dnia zanim ją obejrzy lekarka :roll:
i wy się dziwicie, że omijam lekarzy.....

poczta załatwiona, przedszkole też...włącznie z zapisaniem Małoletniej na następny rok :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto mar 06, 2012 9:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:ło moj boshe........
to prawie pół dnia zanim ją obejrzy lekarka :roll:
i wy się dziwicie, że omijam lekarzy.....

poczta załatwiona, przedszkole też...włącznie z zapisaniem Małoletniej na następny rok :)

No...a ona taka biedna se śpi :( ...

Asia, a tak z innej beczki...Ty wiesz, że masz sie rozglądać, co? :mrgreen:
Ja Cie proszę bardzo...
Twoje auto przeciez i tak samo jedzie :ryk: .

vip

Post » Wto mar 06, 2012 9:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No dobra, na mnie czas, trzeba sie czymś produktywnym zająć :mrgreen: .
Zajrzę w miedzyczasie, będę podczytywać.
Miłego wtorku wszystkim życzę :ok: .

vip

Post » Wto mar 06, 2012 9:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosia no samo... w pewnym sensie ;)
wczoraj miałam takiego Marcinka po południu..... Marcinek jest kociarz pierwszej klasy.... sam uratowal 2 koteczki bo jakiś cymbal wywalił karton z jadącego samochodu :evil: z ciekawości z kolegą zajrzeli do kartonu a tam....dwa małe pingwinki.... jeden został u Marcinka a drugiego wziął kolega
wsiada wczoraj i hasło: jedziemy szukac kota?
rozbroił mnie :ryk:
poza tym ja się tak za nim rozglądam że mam głowe jak na zawiasie....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Wto mar 06, 2012 9:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:Gosia no samo... w pewnym sensie ;)
wczoraj miałam takiego Marcinka po południu..... Marcinek jest kociarz pierwszej klasy.... sam uratowal 2 koteczki bo jakiś cymbal wywalił karton z jadącego samochodu :evil: z ciekawości z kolegą zajrzeli do kartonu a tam....dwa małe pingwinki.... jeden został u Marcinka a drugiego wziął kolega
wsiada wczoraj i hasło: jedziemy szukac kota?
rozbroił mnie :ryk:
poza tym ja się tak za nim rozglądam że mam głowe jak na zawiasie....

I tak trzymać, przynajmniej na razie :mrgreen: :ok: :ok: :ok: .
Dla rzeczonego Marcinka wielki szacun :ok: .

vip

Post » Wto mar 06, 2012 9:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

dobra cioteczki, zwijam żagle i lece pracować.....
a taka mam niemoc dzisiaj straszną..................
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Wto mar 06, 2012 10:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:dobra cioteczki, zwijam żagle i lece pracować.....

Na pracę? To się nazywa- aseksualny dzień do pracy :mrgreen:
To zapodam :mrgreen:
Obrazek

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto mar 06, 2012 11:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

juana pisze:
johaśka pisze:dobra cioteczki, zwijam żagle i lece pracować.....

Na pracę? To się nazywa- aseksualny dzień do pracy :mrgreen:
To zapodam :mrgreen:
Obrazek

Cześć Cioteczki.Takie znaki ,to Asia powinna na swojej drodze spotykać.... :ryk: Ja tam się chętnie do tego pana przyłączę.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto mar 06, 2012 11:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto mar 06, 2012 12:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Dobry
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto mar 06, 2012 13:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Hello Gosiu i reszta Vipków! A jak tam Dorianek??
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 06, 2012 13:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:Takie znaki ,to Asia powinna na swojej drodze spotykać.... :ryk: Ja tam się chętnie do tego pana przyłączę.

wierz mi, że jakbym spotkała to bym się sama połozyla obok.....
a póki co wpadłam coś zjeść i lecę zaraz dalej..... ;)

cholera.... Doriana nie zlokalizowano :(
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]