342,50 zł FAN Opole - beneficjent Pucia MISTERA MIAU
342,50 zł Kocia Arka Noego z Radomska - beneficjent Kici.Yody MISS MIAUprzelewy już powinny być na kontach fundacji
342,50 zł Kocia Arka Noego z Radomska - beneficjent Kici.Yody MISS MIAUisabell36 pisze:Melduję, że dzisiaj pierwszą sesją zostały przekazane nagrody główne:
342,50 zł Kocia Arka Noego z Radomska - beneficjent Kici.Yody MISS MIAU
przelewy już powinny być na kontach fundacji

isabell36 pisze:Melduję, że dzisiaj pierwszą sesją zostały przekazane nagrody główne:
super, ciesze sie bardzocaldien pisze:isabell36 pisze:Melduję, że dzisiaj pierwszą sesją zostały przekazane nagrody główne:
![]()
![]()
![]()
![]()
I w tym momencie widać jak świetnym pomysłem jest ten konkurs!
Każdy wrzuca złotóweczkę, a na końcu wychodzi niemała pomoc

maueczarne pisze:
O jakie piękne zdjęcie![]()
Czy mogę je sobie pożyczyć do mojej prywatnej galerii klientów? Takiego klienta jeszcze nie mam. Ciągle tylko same panie, nuuuuda![]()
I jeszcze raz przepraszam za opóźnienie![]()
julka75 pisze::D urwiniu, specjalnie dla Ciebie:Kicia.Yoda pisze:O, rany! Wracam z obchodu i porannego liczenia krolikow i przepiorek a tu Malpa Marysia obwieszcza mi taka wiadomosc! Naprawde, naprawde jestem bardzo wzruszona... nie spodziewalam sie z Waszek strony takiej nobilitacji. Dziekuje, ze dojrzeliscie we mnie slodkiego kociaczka, ktory ciagle we mnie jest.
Chcialam jeszcze, oprocz podziekowan powiedziec Wam o czym marze. Z calego mojego kociego serca chcialbym aby kazdy kot na swiecie w swoim zyciu spotykal tylko Ludzi. Dobrych Ludzi, ktorzy beda nas koty szanowac a jak bedzie potrzeba to pomoga i dadza schronienie. Takich Ludzi jak Moje Malpy zycze kazdemu kociambrowi pod kazda szerokoscia geograficzna.
Moja nagrode chcialabym przekazac moim pobratymcom z Kociej Arki Noego z Radomska, ale to juz wszystko zalatwi Malpa Marysia czyli kociamysza
I jeszcze jedno, o kontakt z nia bardzo prosze tych kandydatow ktorzy otrzymali najmniej punktow, lub wcale. Wysle do nich pocztowke z mojego kraju
Dziekuje Wam raz jeszcze
Kicia.Yodaredaf pisze:Łoboziu!!!!![]()
![]()
![]()
Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za głosy oddane na moje futrzydła!
Jako postscriptum: Mister Puć ze wszystkich swoich rudych stron...
http://img545.imageshack.us/slideshow/p ... 43rtb.smil" onclick="window.open(this.href);return false;
Oraz Wicemiss Krulik, która go dzielnie wspomagała w roli drugoplanowej...
http://img263.imageshack.us/slideshow/p ... 13z7e.smil" onclick="window.open(this.href);return false;
Naszą nagrodę przekazujemy dla FAN z Opola, sreberka w ostatnim wewnętrznym głosowaniu do Krakvetu

Szura-najmysi mama pisze:W związku z tym iż Agatka13 przeznaczyła własną nagrodę na Koci Bazarek, ja dokladam drugi obrazek w tymże właśnie celu.![]()
Nadmieniam jednak ze nie ja je malowałam ino moja córka Monika , na Miau- najmysia, więc jak by sie nie podobaly to do niej z pretensjami proszę![]()
Kolory w naturze nieznacznie różnią sie od tych na zdjęciu.
Rozmiar, 20x 20, akryl na litej tekturze.
Powodzenia na bazarku życzę
zapodajcie linka do bazarku na ktorym toto mozna nabyc, bedziem podrzucac Szura-najmysi mama pisze:W związku z tym iż Agatka13 przeznaczyła własną nagrodę na Koci Bazarek, ja dokladam drugi obrazek w tymże właśnie celu.![]()
Nadmieniam jednak ze nie ja je malowałam ino moja córka Monika , na Miau- najmysia, więc jak by sie nie podobaly to do niej z pretensjami proszę![]()
Kolory w naturze nieznacznie różnią sie od tych na zdjęciu.
Rozmiar, 20x 20, akryl na litej tekturze.
Powodzenia na bazarku życzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości