przelewy już powinny być na kontach fundacji

Moderator: Moderatorzy
isabell36 pisze:Melduję, że dzisiaj pierwszą sesją zostały przekazane nagrody główne:
342,50 zł FAN Opole - beneficjent Pucia MISTERA MIAU
342,50 zł Kocia Arka Noego z Radomska - beneficjent Kici.Yody MISS MIAU
isabell36 pisze:Melduję, że dzisiaj pierwszą sesją zostały przekazane nagrody główne:
caldien pisze:isabell36 pisze:Melduję, że dzisiaj pierwszą sesją zostały przekazane nagrody główne:
![]()
![]()
![]()
![]()
I w tym momencie widać jak świetnym pomysłem jest ten konkurs!
Każdy wrzuca złotóweczkę, a na końcu wychodzi niemała pomoc
maueczarne pisze:
O jakie piękne zdjęcie![]()
Czy mogę je sobie pożyczyć do mojej prywatnej galerii klientów? Takiego klienta jeszcze nie mam. Ciągle tylko same panie, nuuuuda![]()
I jeszcze raz przepraszam za opóźnienie![]()
julka75 pisze::D urwiniu, specjalnie dla Ciebie:Kicia.Yoda pisze:O, rany! Wracam z obchodu i porannego liczenia krolikow i przepiorek a tu Malpa Marysia obwieszcza mi taka wiadomosc! Naprawde, naprawde jestem bardzo wzruszona... nie spodziewalam sie z Waszek strony takiej nobilitacji. Dziekuje, ze dojrzeliscie we mnie slodkiego kociaczka, ktory ciagle we mnie jest.
Chcialam jeszcze, oprocz podziekowan powiedziec Wam o czym marze. Z calego mojego kociego serca chcialbym aby kazdy kot na swiecie w swoim zyciu spotykal tylko Ludzi. Dobrych Ludzi, ktorzy beda nas koty szanowac a jak bedzie potrzeba to pomoga i dadza schronienie. Takich Ludzi jak Moje Malpy zycze kazdemu kociambrowi pod kazda szerokoscia geograficzna.
Moja nagrode chcialabym przekazac moim pobratymcom z Kociej Arki Noego z Radomska, ale to juz wszystko zalatwi Malpa Marysia czyli kociamysza
I jeszcze jedno, o kontakt z nia bardzo prosze tych kandydatow ktorzy otrzymali najmniej punktow, lub wcale. Wysle do nich pocztowke z mojego kraju
Dziekuje Wam raz jeszcze
Kicia.Yodaredaf pisze:Łoboziu!!!!![]()
![]()
![]()
Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za głosy oddane na moje futrzydła!
Jako postscriptum: Mister Puć ze wszystkich swoich rudych stron...
http://img545.imageshack.us/slideshow/p ... 43rtb.smil" onclick="window.open(this.href);return false;
Oraz Wicemiss Krulik, która go dzielnie wspomagała w roli drugoplanowej...
http://img263.imageshack.us/slideshow/p ... 13z7e.smil" onclick="window.open(this.href);return false;
Naszą nagrodę przekazujemy dla FAN z Opola, sreberka w ostatnim wewnętrznym głosowaniu do Krakvetu
Szura-najmysi mama pisze:W związku z tym iż Agatka13 przeznaczyła własną nagrodę na Koci Bazarek, ja dokladam drugi obrazek w tymże właśnie celu.![]()
Nadmieniam jednak ze nie ja je malowałam ino moja córka Monika , na Miau- najmysia, więc jak by sie nie podobaly to do niej z pretensjami proszę![]()
Kolory w naturze nieznacznie różnią sie od tych na zdjęciu.
Rozmiar, 20x 20, akryl na litej tekturze.
Powodzenia na bazarku życzę
Szura-najmysi mama pisze:W związku z tym iż Agatka13 przeznaczyła własną nagrodę na Koci Bazarek, ja dokladam drugi obrazek w tymże właśnie celu.![]()
Nadmieniam jednak ze nie ja je malowałam ino moja córka Monika , na Miau- najmysia, więc jak by sie nie podobaly to do niej z pretensjami proszę![]()
Kolory w naturze nieznacznie różnią sie od tych na zdjęciu.
Rozmiar, 20x 20, akryl na litej tekturze.
Powodzenia na bazarku życzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości