Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 18:10 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Melduję, że dzisiaj pierwszą sesją zostały przekazane nagrody główne:

:kotek: 342,50 zł FAN Opole - beneficjent Pucia MISTERA MIAU

:kotek: 342,50 zł Kocia Arka Noego z Radomska - beneficjent Kici.Yody MISS MIAU

przelewy już powinny być na kontach fundacji :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon mar 05, 2012 18:14 przez isabell36, łącznie edytowano 2 razy
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pon mar 05, 2012 18:11 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

isabell36 pisze:Melduję, że dzisiaj pierwszą sesją zostały przekazane nagrody główne:

:D :ok: :ok: :ok:
I w tym momencie widać jak świetnym pomysłem jest ten konkurs!
Każdy wrzuca złotóweczkę, a na końcu wychodzi niemała pomoc :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon mar 05, 2012 20:27 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Gratuluje nowemu Misterowi i Miss-ce ;)

Mister poprzedniej edycji czyli Boguś dostał dzis następne nagrody-niespodzianki. Pieknego zielonego kota i przesliczna zakładkę :D Serdecznie dziekujemy :1luvu:

Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon mar 05, 2012 20:43 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Iweta pisze:Gratuluje nowemu Misterowi i Miss-ce ;)

Mister poprzedniej edycji czyli Boguś dostał dzis następne nagrody-niespodzianki. Pieknego zielonego kota i przesliczna zakładkę :D Serdecznie dziekujemy :1luvu:

Obrazek

O jakie piękne zdjęcie :1luvu:
Czy mogę je sobie pożyczyć do mojej prywatnej galerii klientów? Takiego klienta jeszcze nie mam. Ciągle tylko same panie, nuuuuda :ryk:

I jeszcze raz przepraszam za opóźnienie :oops:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon mar 05, 2012 20:48 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

isabell36 pisze:Melduję, że dzisiaj pierwszą sesją zostały przekazane nagrody główne:

:ok: :ok: super, ciesze sie bardzo

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon mar 05, 2012 20:51 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

caldien pisze:

:D :ok: :ok: :ok:
I w tym momencie widać jak świetnym pomysłem jest ten konkurs!
Każdy wrzuca złotóweczkę, a na końcu wychodzi niemała pomoc :ok:

mala czy niemala-liczy sie kazda :)
w tej edycji naprawde byla niemala pomoc, nawet sie nie spodziewalam, ze uzbieramy chocby zlotowke wiecej niz 500 zl. :)
Ale tez duzo bylo kandydatow i duzo fotek :)
Wiec wszystko dzieki wam :) :ok: :ok:
pozniej nieco zrobie obiecana marcowa edycje dla czarnidelek i sniezynek :)

Kociara82

Post » Pon mar 05, 2012 21:55 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

W związku z tym iż Agatka13 przeznaczyła własną nagrodę na Koci Bazarek, ja dokladam drugi obrazek w tymże właśnie celu. :D
Nadmieniam jednak ze nie ja je malowałam ino moja córka Monika , na Miau- najmysia, więc jak by sie nie podobaly to do niej z pretensjami proszę :ryk:
Kolory w naturze nieznacznie różnią sie od tych na zdjęciu.
Rozmiar, 20x 20, akryl na litej tekturze.

Obrazek

Obrazek

Powodzenia na bazarku życzę :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon mar 05, 2012 23:02 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

maueczarne pisze:
Iweta pisze:Gratuluje nowemu Misterowi i Miss-ce ;)

Obrazek

O jakie piękne zdjęcie :1luvu:
Czy mogę je sobie pożyczyć do mojej prywatnej galerii klientów? Takiego klienta jeszcze nie mam. Ciągle tylko same panie, nuuuuda :ryk:

I jeszcze raz przepraszam za opóźnienie :oops:

Boguś czuje się zaszczycony faktem, ze chcesz go umieścić w swojej galerii ;)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon mar 05, 2012 23:29 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

julka75 pisze::D urwiniu, specjalnie dla Ciebie:

Kicia.Yoda pisze:O, rany! Wracam z obchodu i porannego liczenia krolikow i przepiorek a tu Malpa Marysia obwieszcza mi taka wiadomosc! Naprawde, naprawde jestem bardzo wzruszona... nie spodziewalam sie z Waszek strony takiej nobilitacji. Dziekuje, ze dojrzeliscie we mnie slodkiego kociaczka, ktory ciagle we mnie jest.

Chcialam jeszcze, oprocz podziekowan powiedziec Wam o czym marze. Z calego mojego kociego serca chcialbym aby kazdy kot na swiecie w swoim zyciu spotykal tylko Ludzi. Dobrych Ludzi, ktorzy beda nas koty szanowac a jak bedzie potrzeba to pomoga i dadza schronienie. Takich Ludzi jak Moje Malpy zycze kazdemu kociambrowi pod kazda szerokoscia geograficzna.

Moja nagrode chcialabym przekazac moim pobratymcom z Kociej Arki Noego z Radomska, ale to juz wszystko zalatwi Malpa Marysia czyli kociamysza

I jeszcze jedno, o kontakt z nia bardzo prosze tych kandydatow ktorzy otrzymali najmniej punktow, lub wcale. Wysle do nich pocztowke z mojego kraju

Dziekuje Wam raz jeszcze

Kicia.Yoda

redaf pisze:Łoboziu!!!! 8O 8O 8O

Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za głosy oddane na moje futrzydła!

Jako postscriptum: Mister Puć ze wszystkich swoich rudych stron...
http://img545.imageshack.us/slideshow/p ... 43rtb.smil" onclick="window.open(this.href);return false;

Oraz Wicemiss Krulik, która go dzielnie wspomagała w roli drugoplanowej...
http://img263.imageshack.us/slideshow/p ... 13z7e.smil" onclick="window.open(this.href);return false;

Naszą nagrodę przekazujemy dla FAN z Opola, sreberka w ostatnim wewnętrznym głosowaniu do Krakvetu :mrgreen:

Dziękować ja bardzo za info :) Zagubiłam się w gąszczu jak najbardziej zrozumiałych ochów i achów, podziekowań i gratulacji i postów tych nie zauwazyłam. I wstyd mi bo sa tak widoczne :oops:

Ah i dziekuje za zauważenie moich footrzatych i gratulacje dla nagrodzonych :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon mar 05, 2012 23:42 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Szura-najmysi mama pisze:W związku z tym iż Agatka13 przeznaczyła własną nagrodę na Koci Bazarek, ja dokladam drugi obrazek w tymże właśnie celu. :D
Nadmieniam jednak ze nie ja je malowałam ino moja córka Monika , na Miau- najmysia, więc jak by sie nie podobaly to do niej z pretensjami proszę :ryk:

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
sliczne toto, :1luvu: zapodajcie linka do bazarku na ktorym toto mozna nabyc, bedziem podrzucac :)

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 0:10 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

poproszę o pomoc jak zorganizować bazarek? nr konta? to jakis specjalny nowy post czy jak?
Obrazki są śliczne
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Wto mar 06, 2012 0:28 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

wejdz na strone glowna miau, potem w dzial koci bazarek, potem kliknij w nowy temat.... i dalej normalnie jak przy zakladaniu nowego tematu. Cene fantow, czas trwania bazarku ustalasz sama.
tu mozesz sobie poczytac dokladnie co i jak: viewtopic.php?f=20&t=43119

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 1:13 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

zapraszam na kolejna edycje konkursu na miss i mistera miau, tym razem wsrod czarnych i bialych :) viewtopic.php?f=20&t=139820

tu moze juz zamkniemy, co? Czy czekamy az beneficjenci dadza znac, ze nagrody dotarly?

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 2:51 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Szura-najmysi mama pisze:W związku z tym iż Agatka13 przeznaczyła własną nagrodę na Koci Bazarek, ja dokladam drugi obrazek w tymże właśnie celu. :D

Obrazek

Obrazek

A oto i bazarek:

viewtopic.php?f=20&t=139822

(mam nadzieję, że wszystko dobrze zrobiłam- bo to mój pierwszy)
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Wto mar 06, 2012 12:22 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

brawo :) wszystko jest super :)
To co? czekamy na wiesci od pozostalych obdarowanych i bedziemy zamykac :)

Kociara82

[poprzednia][następna]