Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 21:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ruda32 pisze:
izka53 pisze:Gosiu, gdzie rudy :?: :?: :ryk:

Przeczytałam smsa, póżniej odpowiem na PW, wychodzące w tel nadal zablokowane :mrgreen:

ja też mam zablokowane-to tak na pocieszenie Iza

Widzę, że to jakaś epidemia. Przymierzam się do zmiany operatora, bo Orange każe mi się doładowywać co trzy dni :evil:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon mar 05, 2012 21:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Co 3 dni?! Pogięło ich?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 05, 2012 21:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Ja mam mixa w plusie , już od 8 lat i generalnie sobie chwalę, ale trza doładowywać 50 co miesiąc / i tak rzadko kiedy mi starczy /, a tym mies przybrakło :oops:
Ale co trzy dni 8O 8O 8O

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon mar 05, 2012 22:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Nie mam teraz kasy, więc doładowuję się za minimum, czyli 5 zł, a po trzech dniach dostaję sms'a, że skończył mi się okres abonamentowy i muszę się doładować, bo nie będę mogła dzwonić (chociaz mam minutki). Kolega ma w tym nowym, T mobile i nie musi się doładowywać regularnie, żeby dzwonić. Chyba się przeniosę. Zwłaszcza, że można teraz przenieść nawet numer na kartę.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon mar 05, 2012 22:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Można. Popytaj. My też w T Mobile. Raczej nie zmienię. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 05, 2012 22:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Majencja, a czemuś Ty taka wściekła? 8O
No oczywiście, ja mogę wykorzystać, jeśli Ci to jakąś dziką rozkosz sprawi :mrgreen: .
Tylko, że drobny problemik jest- Dorcia wcięło :evil: .
Łażę jak ta głupia jaka...i nic.
Chwilowo trochę podłamana jestem...jak zwykle wszystko robię za późno.
A przecież nie mogę tak z marszu przywlec kota, no nie mogę.
Nie mam miejsca, pieniędzy...a w małym metrażu wszystkie problemy urastają do niesamowitych rozmiarów.
Zawsze musze trochę pomyśleć, choćby dla przyzwoitości.
Co innego, gdyby to był ten chory buranio z okiem na wierzchu, wtedy biorę od razu...a potem myślę.

Dobrze, przyznam się, Dorcia chciałam wziąć na DS...zresztą znacie mnie i pewnie i tak wiedziałyście.
Jednak najwyraźniej Bozia stwierdziła, że starczy.
Moim bezdomniakom zaczyna brakować karmy, ciągle pojawiają się nowe, nie wiadomo skąd...
W miejscu, gdzie karmię bezdomniaki z polecenia, tez dziś przybył nowy osobnik...

Przepraszam, trochę mi dziś wszystko opadło...
Zły dzień.
Jutro będzie lepiej :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon mar 05, 2012 22:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Jutro będzie lepiej i rudy się pojawi, a Ty go wtedy capaj i nie myśl. Bo, ze go chciałaś, to forum wiedziało wcześniej , niz Ty :ryk: :ryk: :ryk:

vip0 pisze: trochę mi dziś wszystko opadło...

To się ciesz, ze chuda jesteś jak ja , czyli typ z tyłu plecy, z przodu plecy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon mar 05, 2012 22:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosiu, spokojnie. Kciuki!!!!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 05, 2012 22:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No pewnie...kiedyś musi być lepiej... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: żeby Dorian przyszedł .Koty głupie nie są....przydrepcze....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon mar 05, 2012 22:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

izka53 pisze:Jutro będzie lepiej i rudy się pojawi, a Ty go wtedy capaj i nie myśl. Bo, ze go chciałaś, to forum wiedziało wcześniej , niz Ty :ryk: :ryk: :ryk:

vip0 pisze: trochę mi dziś wszystko opadło...

To się ciesz, ze chuda jesteś jak ja , czyli typ z tyłu plecy, z przodu plecy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Bardzo śmieszne :evil: .
:ryk:
No oczywiście, forum wszechwiedzące, kurde :evil: .
No chciałam, a co!
Bom głupia jak lewe buty :evil: .
I znajdę dziada, i capnę, żebyście wiedziały!
I jaja obetnę.
I Michalinie też.
Wszystkim obetnę, którzy się nawiną.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon mar 05, 2012 22:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kalair pisze:Gosiu, spokojnie. Kciuki!!!!!

Bożenka, jeszcze jestem spokojna...panikować zacznę jutro :mrgreen: .
A kciukasy jak najbardziej wskazane :D .

vip

Post » Pon mar 05, 2012 22:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Jak dobrze,że po Jasnogrodzie się nie pałętam.... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pon mar 05, 2012 22:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:No pewnie...kiedyś musi być lepiej... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: żeby Dorian przyszedł .Koty głupie nie są....przydrepcze....

Reniu, tylko dlaczego to " kiedyś " tak długo nie przychodzi? :(
A koty faktycznie głupie nie są.
Mówię dzisiaj do Puśka:
- Puniu, zadek byś sobie umył, bo ci zaraz rodzynki przyschną.
A Punio zamiast umyć zadeczek, tu przysiadł, tam przysiadł, i dupa czysta :evil: .
Dodam, że w jego przypadku umycie tyłka graniczy z niemożliwością...coś pomiędzy zadkiem a elementem myjącym mu bardzo przeszkadza :ryk: .

vip

Post » Pon mar 05, 2012 22:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:

Jak dobrze,że po Jasnogrodzie się nie pałętam.... :ryk:

A ja żałuję bardzo :D , że się nie pałętasz.

vip

Post » Pon mar 05, 2012 22:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosiu...nie mam pojęcia czemu tak długo.Mnie to nawet mądrzy ludzie mówią,że lepiej to już było....
A Pusiowi to .....gabaryty nie pozwalają doopiny umyć?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

[poprzednia][następna]