» Nie mar 04, 2012 14:43
Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci
Kochani.Na dzień dzisiejszy mamy tragiczna sytuacje finansowa.Prosze o pomoc póki nie dojdzie dla nas Wsparcie z Krakvetu.Na dzień dzisiejszy jeszcze nikt sie ze mna nie kontaktował .Musimy poczekać.Dostałam kilka wplat ,za co jestem Ogromnie Wdzieczna.Te wplaty poszły na codziennie utrzymanie stada oraz kilka spraw które musiałam uregulować.Kiedy jestem bez srodków czasem uda mi sie wziaść cos na kredyt, pod warunkiem szybkiego oddania.Uprosiłam aby Mira zamówiła mi dwa worki karmy.Mimo ze mamy debet na koncie i środków na te dwa worki nie wystarczy.Nie wiem kiedy karma dojedzie.Kupuje od kilku dni i niestety kosztuje mnie to majatek.Nie wyrabiam juz tego.Rozmawialam ze znajomym Rybakiem.Podobno cos ma sie ruszyc w tym tygodniu.Oby.Ta przerwa byla dla nas zabójcza.Zabójcza pod wzgledem finansowym i tym ze zmuszona jestem przez tyle czasu kupować mięso i przepłacać ponad 150 procent.O kosztach gazu juz nie wspomne.
Bardzo prosze Opiekunów którzy zadeklarowali mi pomoc na pw o dokonanie wplat o ile to mozliwe bo mamy naprawde tragiczna sytuacje.Bardzo tez prosze o jakikolwiek ratunek w postaci suchej karmy.Bede Wdzieczna Ogromnie za każda Pomoc.