Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 04, 2012 14:43 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

Kochani.Na dzień dzisiejszy mamy tragiczna sytuacje finansowa.Prosze o pomoc póki nie dojdzie dla nas Wsparcie z Krakvetu.Na dzień dzisiejszy jeszcze nikt sie ze mna nie kontaktował .Musimy poczekać.Dostałam kilka wplat ,za co jestem Ogromnie Wdzieczna.Te wplaty poszły na codziennie utrzymanie stada oraz kilka spraw które musiałam uregulować.Kiedy jestem bez srodków czasem uda mi sie wziaść cos na kredyt, pod warunkiem szybkiego oddania.Uprosiłam aby Mira zamówiła mi dwa worki karmy.Mimo ze mamy debet na koncie i środków na te dwa worki nie wystarczy.Nie wiem kiedy karma dojedzie.Kupuje od kilku dni i niestety kosztuje mnie to majatek.Nie wyrabiam juz tego.Rozmawialam ze znajomym Rybakiem.Podobno cos ma sie ruszyc w tym tygodniu.Oby.Ta przerwa byla dla nas zabójcza.Zabójcza pod wzgledem finansowym i tym ze zmuszona jestem przez tyle czasu kupować mięso i przepłacać ponad 150 procent.O kosztach gazu juz nie wspomne.

Bardzo prosze Opiekunów którzy zadeklarowali mi pomoc na pw o dokonanie wplat o ile to mozliwe bo mamy naprawde tragiczna sytuacje.Bardzo tez prosze o jakikolwiek ratunek w postaci suchej karmy.Bede Wdzieczna Ogromnie za każda Pomoc.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie mar 04, 2012 17:18 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

dołączam sie do apelu Izy..
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Nie mar 04, 2012 17:57 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

Szczerze Ci współczuję, biedna jesteś :(
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Nie mar 04, 2012 23:30 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

w piatek puscilam kilka grosikow dla Juniorka;-)
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Nie mar 04, 2012 23:36 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

nelka83 pisze:w piatek puscilam kilka grosikow dla Juniorka;-)

Dziękuję Kochana. :D :1luvu: Juniorek mnie dzisiaj obsyczał.Czasem to robi.To tak na powitanie albo z ostrożności. Sama nie wiem. :roll:

Dopiero wróciłam.Nagrzałam kociakom w altance.Warto było tą butle wczoraj targać.Dzisiaj znów chłodno.Tak się fajnie porozkładały zadowolone przed piecykiem.Martwi mnie że ten gaz tak podrożał. :|

iza71koty

Post » Nie mar 04, 2012 23:38 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

Nina ma rujkę.Trzeba będzie sterylizować jak Mąż wróci.Jeszcze jedna kotka ma obecnie rujkę.Taka szara od Rybaków.Mama Bakusia i Bakusi chyba już po rujce.Też do zrobienia zaraz.

iza71koty

Post » Nie mar 04, 2012 23:50 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

Ogromną Niespodzianke :D :1luvu: zrobiły mi Dziewczyny z toz-police. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dostałam poczta 100 sztuk tabletek na odrobaczenie.I to wow!!!gratis. :D Oczywiście chciałam uregulować ale...to Prezent. :1luvu: :D Swietnie sie składa bo mam do odrobaczenia stado w domu, stado na działce i jeszcze zostanie dla obsługiwalnych kotków ze stada.Bardzo, bardzo sie ciesze.Tabletki sa podobno skuteczne na tasiemce, glisty i tegoryjce.Ostatnio koty w domu odrobaczałam proszkiem i cóż...chyba nieskutecznie, bo nie dawno odkryłam że mam nosiciela.Wiem ze proszek nie działa na wszystkie pasożyty.W tym momencie odrobaczenie podwójne wszystkich kotów w domu przy płatnosci 6 -8 zł za tabletke ....no to nie trudno policzyć jaki to jest koszt.A mam jeszcze do zrobienia koty z działki, bo niestety i tam odkryłam że pojawiły się glisty.
Na ulotce pisze o możliwych wymiotach.Podałam wczoraj kotu dla próby dawkę.Wszystko było jak najbardziej ok. :D Zatem mam jak działać.Dziękuję Wam Pięknie Dziewczyny. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jest to dla mnie duże odciążenie finansowe. :D

iza71koty

Post » Pon mar 05, 2012 1:43 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

Cieszymy sie, ze chociaz tak mozemy pomoc kochanym futrzakom :1luvu:
Wszyscy wiemy, ze robale sa bardzo niebezpieczne i moga kota wykonczyc.
Na zdrowko !!!
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pon mar 05, 2012 2:02 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

toz-police pisze:Cieszymy sie, ze chociaz tak mozemy pomoc kochanym futrzakom :1luvu:
Wszyscy wiemy, ze robale sa bardzo niebezpieczne i moga kota wykonczyc.
Na zdrowko !!!

Dziękujemy ślicznie :D :1luvu:

Najważniejsze żeby preparat był bezpieczny i skuteczny.Proszek nie spełnia tych kryteriów.Działa tylko połowicznie.Zreszta nigdy nie wiadomo który kot ile go zje.Tutaj sprawa jest prosta.Wiadomo ze każdy dostanie ile trzeba .Mam tylko dwa koty nie obsługiwalne.Z nimi muszę użyć podstępu.Sa bardzo zachłanne na wszelkiego rodzaju przysmaki, paszteciki i myśle że dam radę im przemycić w jedzeniu.Nie próbowałam tylko czy preparat jest mocno gorzki w smaku.

iza71koty

Post » Pon mar 05, 2012 15:22 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

Znalazłam Ogonka.Jest martwy...[*] :cry: Tak czułam...... :|

Obrazek

ŻEGNAJ KOCHANY......[*]

iza71koty

Post » Pon mar 05, 2012 16:17 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

iza71koty pisze:Znalazłam Ogonka.Jest martwy...[*] :cry: Tak czułam...... :|

Obrazek

ŻEGNAJ KOCHANY......[*]

bardzo mi przykro Izuś :cry:

żegnaj Ogonku [*] :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pon mar 05, 2012 16:24 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

przykro mi :(

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon mar 05, 2012 17:07 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

Ogonek :( [']

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon mar 05, 2012 18:36 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

Bardzo współczuję z powodu kocurka :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon mar 05, 2012 18:40 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

ojej... :( bardzo mi przykro...
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

[poprzednia][następna]