Trójmiasto- pingwiniasty kocurek, ok 3 lata szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 14:16 Re: Trójmiasto- pingwiniasty kocurek, ok 3 lata szuka domu

o kajtka nikt nie dzwoni, ogłoszenia są wszędzie. jaka decyzja? co dalej z tym kotem? klaudia czy ty w ogóle wchodzisz na ten wątek? trzeba postanowić jakie będą dalsze jego losy. to fajny kot, ale "trudny"- nie chciałabym zostać z nim dożywotnio i bez wsparcia. pytaj znajomych z ogrodami, z działkami, może ktoś go zabierze? ja nie mogę go ot tak po prostu wystawić na ulicę.
czy robisz jakieś bazarki dla tego kota? ja muszę w marcu dać choć parę groszy mężowi na "zatkanie gadania, że kolejny kot bez pokrycia kosztów". rysiek zna stan kotów z miau adopcji. koty liczy codziennie i sprawdza czy nie dobieram nowych. za wszystkie zwierzaki muszę się z nim rozliczać mniej lub bardziej. ja do 10 kwietnia nie pracuję, nie mam więc pieniędzy żadnych.
tu już nie mowa o stałej płatności za kota, bo to był kot bezdomny. ale prośba żebyś cokolwiek pokombinowała, żeby mi pomóc. kupiłam mu karmę za 100 zł na kreskę u weta. do końca tygodnia-muszę znieść pieniądze lekarzowi.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw mar 01, 2012 8:20 Re: Trójmiasto- pingwiniasty kocurek, ok 3 lata szuka domu

hop po domek!
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pt mar 02, 2012 9:12 Re: Trójmiasto- pingwiniasty kocurek, ok 3 lata szuka domu

widziłałam sie wczoraj z Kajtusiem
chłopak wypiękniał sierść błyszczy i daje sie troche głaskac pod brodą (specjalistyczna karma pomaga) cieszę sie bardzo
tylko brakuje pieniażków na utrzymanie kota...
ehh
Obrazek

maria_kania

Post » Pon mar 05, 2012 9:27 Re: Trójmiasto- pingwiniasty kocurek, ok 3 lata szuka domu

Obrazek

maria_kania

Post » Śro mar 07, 2012 8:39 Re: Trójmiasto- pingwiniasty kocurek, ok 3 lata szuka domu

:ok:
Obrazek

maria_kania

Post » Śro mar 07, 2012 17:20 Re: Trójmiasto- pingwiniasty kocurek, ok 3 lata szuka domu

zapraszam na zakupy!
viewtopic.php?f=20&t=139864
Obrazek

maria_kania

Post » Czw mar 08, 2012 13:25 Re: Trójmiasto- pingwiniasty kocurek, ok 3 lata szuka domu

moja największa porażka. wyć mi się chce. wczoraj przyjeżdża ekstra małżeństwo, godzinne zachwyty, mizianki- po czym traktorek, ocierańsko i nagły atak, najpierw pogryzł nowego opiekuna, potem mnie to już 5 pogryzień, i 6 nie będzie utrata 2 szans na adopcje........po prostu jakiś koszmar. w sobote kajtka wywożę do stajni i abieram na jego miejsce jakiegoś miziaka, więc nadal zbieramy pieniążki, bo kot ze stajni musi iść na kastr./steryliz.,szczepeinia, odrobacz, etc. nie wiadomo- czy w kociarni kot chodzący też na zewnątrz nie zachoruje, tfu. tfu odpukać. sam sobie taki los zgotował. wiem tyle że miejsce gdzie jedzie jest super i pro kocie. to jeden plus.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw mar 08, 2012 18:31 Re: Trójmiasto- pingwiniasty kocurek, ok 3 lata szuka domu

Wśród kotów też-jak widać- zdarzają się niezrównoważone lub schizofreniczne osobniki. Nie dołuj się, przecież to nie Twoja wina
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Pon mar 12, 2012 8:30 Re: Trójmiasto- pingwiniasty kocurek, ok 3 lata szuka domu

kocurek wyadoptowany
super!
Obrazek

maria_kania

[poprzednia]