Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 03, 2012 16:58 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

To jak Kasia się zgodzi przygotować ogłoszenie to działamy :ok:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Sob mar 03, 2012 22:07 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

I nasze stado zastał wieczór,większośc spokojna po wojażach.Dziewczyna która telefonowała o białaski chyba wystraszyła się wizytą PA i umową.Rozłączyła się bo jechała autobusem miejskim ,miała zadzwonic i cisza.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob mar 03, 2012 22:59 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

Ja chętnie wszystko ogarnę i prześlę do CatAngel tylko pomóżcie z zebraniem informacji.

Whiskas to chłopak, a drugie to dziewczynka, tak?
Oboje po zabiegach.
Trzymają się bardzo razem.

Mieszkają na podwórzu. Grozi im schron.

Co jeszcze wiemy?
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 04, 2012 12:15 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

Kasiu mają około 1 roku ,koteczka ma też krótszą jedną tylną łapkę.Niestety więcej nic nie wiem. :| Z udym też problem w nocy płacze przy drzwiach a w dzień go nie widzę bo siedzi za łóżkiem.Potrzebuje mniej zakoconego dt .

horacy 7

Post » Nie mar 04, 2012 15:49 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

Ja już pisałam kiedyś, że zafunduję ogłoszenia u CatAngel to może dla Rudego?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie mar 04, 2012 21:14 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

alab108 pisze:Ja już pisałam kiedyś, że zafunduję ogłoszenia u CatAngel to może dla Rudego?

Wydaje mi się, że to bardzo dobry pomysł :ok: Dziękuję :1luvu:
Niech Basia potwierdzi to mogę przesłać zdjęcia, które mam i zebrać dane do ogłoszeń.
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 04, 2012 21:16 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

Mam trochę dzisiejszych fotek od Basi :)

Brylant jako pierwszy :)

Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 04, 2012 21:20 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

I Rudy :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 04, 2012 21:23 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

A teraz Lordzio :)

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 04, 2012 21:25 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

Białe czyli Tuptuś i Atomek :)

Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 04, 2012 21:27 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

No i miejsce dla rezydentów też się znajdzie :)

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 04, 2012 21:49 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

Jestem już ,ogłoszenie dla rudego jak najbardziej poproszę.Chłopiec pierwszy raz leżał u mnie na kolanach głaskany,najpierw w stresie teraz widzę jest dużo lepiej ,nie wrócił za łóżko tylko chodzi po mieszkaniu i pierwszy raz użył drapaka.Rozmawiałam z panią w sprawie Lorda ,niestety to domek z małym 2,5 letnim dzieckiem.Według mnie dominujący Lord ani Kuro nie nadaja się do tak małego dziecka moze rudy jak zobaczę jego charakter ,na razie mocno zestresowany jest i bardzo boi się wszystkiego,nie jest zupełnie agresywny.Niestety coś wydarzyło się złego w tym ds w którym był tydzień,tam jest dziecko z ADHD.Boi się gwałtownych ruchów,głośniejszych odgłosów,całe te kilka dni spedził za łóżkiem przerażony nawet moim widokiem.Mamy problem z tą dwójką whiskasem i jego siostrą,kolezanki Wat i Sylwia pomyślały o tej ofercie z gospodarstwa agroturystycznego z Olecka dla nich.Jesteśmy po rozmowie pan koty chce ,zgadza się na wizytę jest jeden problem tam jest 4 duze psy a te koty nie znają psów do tego koteczka ma krótszą łapkę ,czy np.zdąży uciec przed psem.Tutaj prośba o wizytę PA w Olszewce 9km od Olecka.Co myślicie czy te koty sobie tam poradzą?

horacy 7

Post » Nie mar 04, 2012 21:59 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

Na pytanie, czy te koty sobie poradzą, nikt Ci nie odpowie, Basiu, ze stuprocentową pewnością.
To na pewno szansa dla nich.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie mar 04, 2012 22:05 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

MalgWroclaw pisze:Na pytanie, czy te koty sobie poradzą, nikt Ci nie odpowie, Basiu, ze stuprocentową pewnością.
To na pewno szansa dla nich.

Wiem tylko ta niepełnosprawność koteczki dlatego się zawahałyśmy i cztery duże psy nowofunland,bokserka i dwa molosy nie wiem jakie.Pan ze trzy tygodnie potrzyma je w pomieszczeniu gospodarczym i później będą chodziły po terenie gospodarstwa,spały na sianie.Zresztą nie ja będę podejmować decyzję lecz boimy się by nie zgotować im gorszego losu.Pan miał kota który zaginął nie wiadomo co się z nim stało.Niestety innego domu też nie mamy.

horacy 7

Post » Nie mar 04, 2012 22:12 Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.

A wiadomo, czy kot, który zginął był kotką sterylizowaną, kocurkiem kastrowanym? Bo mógł gdzieś pójść.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]