» Nie mar 04, 2012 21:49
Re: Tymczasy u horacy 7. Rudy pilnie DT. Długowłosy DS.
Jestem już ,ogłoszenie dla rudego jak najbardziej poproszę.Chłopiec pierwszy raz leżał u mnie na kolanach głaskany,najpierw w stresie teraz widzę jest dużo lepiej ,nie wrócił za łóżko tylko chodzi po mieszkaniu i pierwszy raz użył drapaka.Rozmawiałam z panią w sprawie Lorda ,niestety to domek z małym 2,5 letnim dzieckiem.Według mnie dominujący Lord ani Kuro nie nadaja się do tak małego dziecka moze rudy jak zobaczę jego charakter ,na razie mocno zestresowany jest i bardzo boi się wszystkiego,nie jest zupełnie agresywny.Niestety coś wydarzyło się złego w tym ds w którym był tydzień,tam jest dziecko z ADHD.Boi się gwałtownych ruchów,głośniejszych odgłosów,całe te kilka dni spedził za łóżkiem przerażony nawet moim widokiem.Mamy problem z tą dwójką whiskasem i jego siostrą,kolezanki Wat i Sylwia pomyślały o tej ofercie z gospodarstwa agroturystycznego z Olecka dla nich.Jesteśmy po rozmowie pan koty chce ,zgadza się na wizytę jest jeden problem tam jest 4 duze psy a te koty nie znają psów do tego koteczka ma krótszą łapkę ,czy np.zdąży uciec przed psem.Tutaj prośba o wizytę PA w Olszewce 9km od Olecka.Co myślicie czy te koty sobie tam poradzą?