(bylo:20) jest: 9 sierotek-POMYLKA-TO NIESMIALKA NIE ZYJE..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 06, 2004 21:43

vikus pisze:kaza mi wrecz jush teraz szybko znalezc im rudego kotka albo wogle takiego co by teraz mogli na niego przelac milosc i szybko zapomniec o tragedii....
i wlasnie maja jutro pojechac do schroniska po jakiegos kotka bo slyszeli ze wlasnie sa po tej pani..... wogle to najlepiej zeby moze im sie udalo od razu dwa wcisnac to sie nie beda nudzily a dziadki w chwili desperacji i rozpaczy moze dadza sie namowić....

witaj :)
koty p. Hrynkiewicz sa kotami domowymi. One nie wychodzily z domu. Watpie, by sobie poradzily na zewnatrz.....
Oprocz tych 40 kotow sa tez inne koty, ktore moze znaja co to wolnosc. Tam jest jeszcze (oprocz tych 40) okolo 180 kotow :cry: Moze wez dwa, siedzace w jednym boksie, takie, co sa do siebie przytulone, to bedziesz miec pewnosc, ze nie zaczna wojny ze soba. Pisalam o tych kotach w watku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=593362#593362
Nie wiem tylko, czy sa jeszcze zdjecia, bo mogly juz zostac skasowane :cry: Ze 180 kotow wybierzesz sobie dwa, jestem pewna :D Te od p. Bozeny to kanapowce, ktore moga zle skonczyc na zewnatrz :cry:
Ostatnio edytowano Sob lis 06, 2004 21:49 przez Nika Łódź, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Sob lis 06, 2004 21:45

vikus pisze:aha i chcialam dodac ze wlasnie wrocilam z wystawy i sobie nie przypominam zeby wspominali o tych kotach w schronisQ....cos mi sie zdaje ze zapomnieli...albo tak pechowo ani razu nie slyszalam...

mieli oglaszac, co godzine, dwie..... a nie bylo ogloszenia na drzwiach wejsciowych? 8O
Obrazek

Nika Łódź

Post » Sob lis 06, 2004 21:45

tamten kocurek byl przywyczajony do dworu .....:(:(
jesli to kanapowce to lepiej bo nie sadze zeby babcia miala ochote jush kota z domu wypuscic :(:(:(
Qrcze pojechalabym z nimi ale mam wystawe jutro moze uda mi sie wyrwać....
Obrazek

vikus

Od: Sob lut 01, 2003 13:25

Post » Sob lis 06, 2004 21:52

vikus pisze:tamten kocurek byl przywyczajony do dworu .....:(:(
jesli to kanapowce to lepiej bo nie sadze zeby babcia miala ochote jush kota z domu wypuscic :(:(:(

aaaaaaaa skoro tak, to bierz :!: :!: :!: Jak wezmiecie dwa, to beda sie uwielbiac, gdyz sie znaja od lat :D
Koniecznie daj znac, czy wzieliscie kociambry i laduj tu zdjecia :lol:
Ostatnio edytowano Sob lis 06, 2004 21:52 przez Nika Łódź, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Nika Łódź

Post » Sob lis 06, 2004 21:52

no na drzwiach nie zauwazylam...
ale na glos to nie slyszalam a sluchalam bo przeciesh numery kotow na ring czytali... :roll: :roll: :roll:
Obrazek

vikus

Post » Sob lis 06, 2004 21:58

no pojade z nimi jutro...najwyzej ocenke kota strace ale jak to porownywac z domkiem dla choć jednego koteczka...
napisz jutro jak i co...wieczorem po wystawie
pozdrawiam
Obrazek

vikus

Post » Sob lis 06, 2004 22:02

vikus pisze:no na drzwiach nie zauwazylam...
ale na glos to nie slyszalam a sluchalam bo przeciesh numery kotow na ring czytali... :roll: :roll: :roll:

coz... :? smutno mi :cry: Ulotki tez dalam...... mieli je rozlozyc gdzies na stolach :? Moze jutro zapytaj o to niesmialo organizatorow? :twisted: Powolaj sie na mnie i na schronisko, ze stamtad wiesz o tej akcji...... moze ich to zmobilizuje?
Obrazek

Nika Łódź

Post » Sob lis 06, 2004 22:05

vikus pisze:no pojade z nimi jutro...najwyzej ocenke kota strace ale jak to porownywac z domkiem dla choć jednego koteczka...
napisz jutro jak i co...wieczorem po wystawie
pozdrawiam

namow ich na 2 szt :wink: Dwa koty, ktore jeszcze sie znaja, to piekny widok i ogromna radosc dla serca. One wtedy sie przytulaja do siebie, czyszcza sobie futerka, bawia sie razem..... az sie sama geba czlowiekowi smieje :lol:
Koniecznie napisz jak wrocicie :!:
W niedziele schronisko czynne chyba do 14-tej
Obrazek

Nika Łódź

Post » Sob lis 06, 2004 22:07

zapytam ich jutro a zanioslas ulotki?? bo moge je na swojej klatce położyć i zachecac ludzi jak beda znie zdecydowani czy rasowy czy nie??
bo ja Qrcze nie moge wydrukowac bo sie tusz mi wczoraj skonczyl:(
Obrazek

vikus

Post » Sob lis 06, 2004 22:08

no no do 14 ...
ciezko bedzie namoofic na dwa...ale po cichu sobie zycze zeby sie trafil jakis rudasek bardzo do innego przytulony to rozdzielac nie bedziemy :twisted:
Obrazek

vikus

Post » Sob lis 06, 2004 23:02

vikus pisze:zapytam ich jutro a zanioslas ulotki?? bo moge je na swojej klatce położyć i zachecac ludzi jak beda znie zdecydowani czy rasowy czy nie??
bo ja Qrcze nie moge wydrukowac bo sie tusz mi wczoraj skonczyl:(

zanioslam z 200 szt...... spytaj p. Ewe Sima, albo gdzies gdzie jest mikrofon i stolik ogloszajacego komunikaty... powinni wiedziec...
Przykro, ze nie oglaszali :?
Obrazek

Nika Łódź

Post » Sob lis 06, 2004 23:08

no spytam jutro na pewno w takim razie
pozdrawiam
(ps. ja po prostu mowie ze nie slyszalam takowego ogloszenia co by potem nie bylo ze roznosze straszne plotki jesli sie okaze ze ogloszenie bylo wogle puszczone)
Obrazek

vikus

Post » Sob lis 06, 2004 23:33

Jutro tam będę to z organizotarami porozmawiam. :evil:
Tak jak Ci dzisiaj Nika mówiłam większość z nich to znajomi więc jutro na bank ogłoszą!
W dzisiejszym Expressie również piszą o tych kotach nawet bardzo ładnie, (czyżby chcieli zatrzeć wrażenie z czwartku?).
Szkoda kociambrów ludziska kto ma niewystarczającą ilośc? Brać! wg. Expressu koty są sterylizowane i zaszczepione!

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Sob lis 06, 2004 23:38

Express to brukoffiec wielki...nie wierze w ani jedno slowo co w nim piszą ...natomiast kociaka weźmiemy..jednego na peffno być moze dwa..ale to takie ciche marzenie o ktorym dziadki jeszcze nie wiedza...postaram sie ich wrobić...
Obrazek

vikus

Post » Sob lis 06, 2004 23:47

zosia&ziemowit pisze:Jutro tam będę to z organizotarami porozmawiam. :evil:
Tak jak Ci dzisiaj Nika mówiłam większość z nich to znajomi więc jutro na bank ogłoszą!!

dzieki, bo mi sie przykro zrobilo :cry: Tyle sie nastaralam, oni bardzo mili byli, powiedzieli, ze "oczywiscie, ze znali, ze przykro, ze pomoga" a tu taka sytuacja :?

zosia&ziemowit pisze: W dzisiejszym Expressie również piszą o tych kotach nawet bardzo ładnie, (czyżby chcieli zatrzeć wrażenie z czwartku?).
Szkoda kociambrów ludziska kto ma niewystarczającą ilośc? Brać! wg. Expressu koty są sterylizowane i zaszczepione!

mozesz zeskanowac? Nie kupie juz, a jestem ciekawa.....
co do szczepien, to dowiedzialam sie, ze nie ma ksiazeczek i nikt nie wie, czy byly szczepione :? Trzeba wiec uznac, ze nie byly szczepione i zalatwic to natychmiast po zakupie kota. Aaaaaaaa..... koty sa po 1PLN 8) + szczepionka na wscieklizne, ktore obligatoryjnie tam dostaja wszystkie zwierzeta
Obrazek

Nika Łódź

[poprzednia][następna]