jolabuk5 pisze:Normalnie - Jolanta BukowińskaWrzuć w okienko "szukaj", powinnam wyskoczyc:-)))
Wyskoczyło mi sporo, delikatnie mówiąc
tu jestem ja
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002920577607
Moderator: Estraven
jolabuk5 pisze:Normalnie - Jolanta BukowińskaWrzuć w okienko "szukaj", powinnam wyskoczyc:-)))
a u nas wczoraj był remont w tym pokoju co go nie opuszczam i bardzo się denerwowałam bo się nie miałam gdzie schować, w końcu zawinęłam się w zasłonkę i tam przeczekałam, cały dzień nie spałam, ale jak Duża przytargała moje zabawki to już wiedziałam, że wszystko będzie po staremu
i Pralciu też

dinzoo pisze:cześć Fasolinkoa u nas wczoraj był remont w tym pokoju co go nie opuszczam i bardzo się denerwowałam bo się nie miałam gdzie schować, w końcu zawinęłam się w zasłonkę i tam przeczekałam, cały dzień nie spałam, ale jak Duża przytargała moje zabawki to już wiedziałam, że wszystko będzie po staremu
ale byłam zmęczona i usypiałam nad kolacją
Bajutka
dinzoo pisze:ja nie wychodzę bo kiedyś inna Duża trzymała mnie i Manię w klatce i ja się boję dużych przestrzeni-tak mówi pani behawiorystka, ale ten pokój jest i tak duży i jest tu też balkon, na który na pewno wyjdę jak już będzie ciepło
Bajka zakładniczka swojego strachu
dinzoo pisze:podobno Bajki też mieszkają w książkachale jakoś mi się to nie widzi
Bajka przerażona taką wizją
dinzoo pisze:podobno Bajki też mieszkają w książkachale jakoś mi się to nie widzi
Bajka przerażona taką wizją
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości