Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwonami pisze:Nie wiem czy Was jeszcze interesują te moje wiadomości z kocio-kociego-ludzkiego frontu.
Zawsze byłam marzycielką ............... ech......
Chciałabym także móc jak najszybciej iść z dziewczynkami do lekarza.
Iwonami pisze:Nie wiem czy Was jeszcze interesują te moje wiadomości z kocio-kociego-ludzkiego frontu.
.
Iwonami pisze:A ja myślałam, że już Was zamęczyłam tą moją opowieścią, że macie tych moich lamentów i narzekań, no i mnie samej serdecznie dosyć.
Bo zauważyłam ostatnio, że zrobiłam się monotematyczna![]()
A Ogrynia wróciła z powrotem na karnisz
kussad pisze:Melduje się jeden z "cichych podczytywaczy", że jest tutaj cały czas codziennie, wszystko czyta i trzyma kciuki za Ogrynię i Was Wszystkich![]()
![]()
felin pisze:Zejdzie - na karniszu trudno kupę zrobić
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Może przydałoby się zainstalować jej tam półkę w okolicach tego karnisza. Czuje się tam bezpiecznie i tyle. Lepiej, żeby karnisz był solidnie umocowany. W piwnicy, w której spędziła ostanie kilka miesięcy zauważyliśmy, że jedna z płyt podwieszanego sufitu leżała potrzaskana na podłodze. Bardzo możliwe, że stało się to pod wpływem ciężaru Ogryni, być może nawet spadła z tego sufitu razem z płytą. Na szczęście nic jej się nie stało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości