Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 28, 2012 22:05 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Ale żeby nie było bo to wątek białych :) Są świeżutkie fotki :)

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 29, 2012 1:07 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

rudy jest śliczny :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro lut 29, 2012 11:33 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Rudy i białe i wszystkie są śliczne :1luvu:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lut 29, 2012 13:55 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Teoretycznie do Bydgoszczy, ale to się okaże po moim wyjeździe dopiero bo jadę pozałatwiać sprawy ze zleceniami.
A co on ma taki nos obdarty?? I czemu jego domek go jednak nie chce?
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Śro lut 29, 2012 19:32 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Meruee pisze:Teoretycznie do Bydgoszczy, ale to się okaże po moim wyjeździe dopiero bo jadę pozałatwiać sprawy ze zleceniami.

Domek go niby chce tylko my go zabrałyśmy bo kot wygladał w tym super bogatym domku gorzej niz po znalezieniu i zamykany był w brodziku w łazience.Kot jest jedna kupka nieszczęszcia i według mojej kolezanki która go tam zawiozła a teraz odebrała mogło się to dla kota skończyć tragicznie.Nie znam tych ludzi od początku ta decyzja mi sie nie podobała lecz nie sadziłam ,że będzie tam az zagrożenie życia.To wyjatkowo wrażliwy kot ,według moich obserwacji bezproblemowy w zachowaniu lecz zbyt cichy,przerażony być może ma problemy z pęcherzem.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw mar 01, 2012 2:56 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Z kotem będzie trzeba iść do weta zanim do mnie trafi. Nie mam w razie czego jak go odseparować, a nie chcę ryzykować problemów zdrowotnych reszty stada. Niestety nie ma doświadczenia w tej kwestii i wole chuchać na zimne. Jak tylko będę wiedziała wszystko odnośnie tymczasowania młodego dam znać (chodzi mi tu o to, gdzie aktualnie będę czy Wrocław czy Bydgoszcz). Póki co żegnam się na dłuższy czas i trzymam kciuki za rudego!!
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Czw mar 01, 2012 11:50 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

horacy 7 pisze:
Meruee pisze:Teoretycznie do Bydgoszczy, ale to się okaże po moim wyjeździe dopiero bo jadę pozałatwiać sprawy ze zleceniami.

Domek go niby chce tylko my go zabrałyśmy bo kot wygladał w tym super bogatym domku gorzej niz po znalezieniu i zamykany był w brodziku w łazience.Kot jest jedna kupka nieszczęszcia i według mojej kolezanki która go tam zawiozła a teraz odebrała mogło się to dla kota skończyć tragicznie.Nie znam tych ludzi od początku ta decyzja mi sie nie podobała lecz nie sadziłam ,że będzie tam az zagrożenie życia.To wyjatkowo wrażliwy kot ,według moich obserwacji bezproblemowy w zachowaniu lecz zbyt cichy,przerażony być może ma problemy z pęcherzem.

:evil: :evil: :evil: jak to w brodziku w łazience !!!!??? Nóż mi sie w kieszeni otwiera :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Czw mar 01, 2012 12:11 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Tam nie było kłopotu ,a kłopot to jest z nim bo to kocur pełna gębą i wziął się wczoraj za znaczenie w domu.Miaukoli jak niemowlę bo chce do panienek,dał niezłe koncerty wczoraj.Wróciłam z pracy patrzę czy nic mu się nie stało a tu wszystkie od niego na odległość ,pomyslałam niezły zapach hormonków chłopiec wydziela skoro nawet Lord mu odpuścił.Mam nadzieję ,że dzisiaj go pozbawimy pomponików i będzie dobrze.Koleżanka zastanawiała się czy go znów tam nie oddać lecz absolutnie się na to nie zgodziłam,przecież nie moze siedzieć cały czas w łazioence jak ludzie sa w pracy.trudno wiem ,że nie mam miejsca lecz może szybko znajdzie ds lub inny dt. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Bielinki szaleją sa tam gdzie ja w łóżku,ja ciuchy z szafy biorę sa w szafie ,idę do kuchni sa niestety na stole mam wrazenie ,że sa nie dwa białaski a dziesięć. :lol:

horacy 7

Post » Czw mar 01, 2012 13:12 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Wiem o czym piszesz.Karmel tak ma.Ja już mam dość jego wokalnych wystepów artystycznych.Mam także dość jego późniejszej działaności w ochotniczej SP. Mocno zapracowany chłopak.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw mar 01, 2012 16:41 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Za dużo tych kocich przygód, oj za dużo :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw mar 01, 2012 19:32 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

ASK@ pisze:Wiem o czym piszesz.Karmel tak ma.Ja już mam dość jego wokalnych wystepów artystycznych.Mam także dość jego późniejszej działaności w ochotniczej SP. Mocno zapracowany chłopak.

Takiego wokaliste mam pierwszy raz,strażaków niestety jest sporo.

horacy 7

Post » Sob mar 03, 2012 12:53 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

horacy 7 pisze:Koleżanka zastanawiała się czy go znów tam nie oddać lecz absolutnie się na to nie zgodziłam,przecież nie moze siedzieć cały czas w łazioence jak ludzie sa w pracy.

Masz rację.Nie oddawaj go do tego domu.Trzymam kciuki za domek :ok: Może u Meruee :1luvu:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Sob mar 03, 2012 15:50 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Tuptuś z Atomkiem byli w lecznicy bo nie podobały mi się ich uszy ,świerzba nie znaleziono lecz stan zapalny jest,od dzisiaj zakraplamy uszy.Atomek słyszacy i w domu pierwszy do psot strasznie bał sie w lecznicy ,wcisnął sie w transporter i nie mogłam go wyjąć,później wtulony w moją szyję leżał grzecznie.Tuptuś zrobił popis nikogo i niczego sie nie bał ,skakał po stole do badania,po biurkach ,dawał się głaskać wszyscy zachwycali się nim bardzo.Rudy siedzi pod łózkiem przerażony.

horacy 7

Post » Sob mar 03, 2012 15:52 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

No tak - białaski rządzą :D

Biedny ten rudy, ale trudno mu się dziwić - przeszedł swoje...
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Sob mar 03, 2012 16:05 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

ksb pisze:No tak - białaski rządzą :D

Biedny ten rudy, ale trudno mu się dziwić - przeszedł swoje...

Miałam go wziąc do lecznicy lecz odpusciłam bo nie chciałam narażać go na kolejny stres.Kupiłam tylko leki na robale bo nie był odrobaczony.

horacy 7

[poprzednia][następna]