Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Meruee pisze:Teoretycznie do Bydgoszczy, ale to się okaże po moim wyjeździe dopiero bo jadę pozałatwiać sprawy ze zleceniami.
A co on ma taki nos obdarty?? I czemu jego domek go jednak nie chce?
horacy 7 pisze:Meruee pisze:Teoretycznie do Bydgoszczy, ale to się okaże po moim wyjeździe dopiero bo jadę pozałatwiać sprawy ze zleceniami.
A co on ma taki nos obdarty?? I czemu jego domek go jednak nie chce?
Domek go niby chce tylko my go zabrałyśmy bo kot wygladał w tym super bogatym domku gorzej niz po znalezieniu i zamykany był w brodziku w łazience.Kot jest jedna kupka nieszczęszcia i według mojej kolezanki która go tam zawiozła a teraz odebrała mogło się to dla kota skończyć tragicznie.Nie znam tych ludzi od początku ta decyzja mi sie nie podobała lecz nie sadziłam ,że będzie tam az zagrożenie życia.To wyjatkowo wrażliwy kot ,według moich obserwacji bezproblemowy w zachowaniu lecz zbyt cichy,przerażony być może ma problemy z pęcherzem.
ASK@ pisze:Wiem o czym piszesz.Karmel tak ma.Ja już mam dość jego wokalnych wystepów artystycznych.Mam także dość jego późniejszej działaności w ochotniczej SP. Mocno zapracowany chłopak.
horacy 7 pisze:Koleżanka zastanawiała się czy go znów tam nie oddać lecz absolutnie się na to nie zgodziłam,przecież nie moze siedzieć cały czas w łazioence jak ludzie sa w pracy.
ksb pisze:No tak - białaski rządzą![]()
Biedny ten rudy, ale trudno mu się dziwić - przeszedł swoje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: annso, Google [Bot], kasiek1510, squid i 58 gości