BEZPRUDERYJNIE odpowiemy na (prawie) KAŻDE pytanie ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt mar 02, 2012 23:26 Re: BEZPRUDERYJNIE odpowiemy na (prawie) KAŻDE pytanie ;)

A ja tylko przypomnę,m że cały ten watek był żartem :lol:
Więc nie ma co się tak nadymać drogie panie.
No, w sumie nadąć się można, bo w końcu zart ten wziął sie z paskudengo wyłudzenia, ale nie Zofia&Sasza była wyłudzaczką. Nie ona wyłudziła kaskę na sekcję :mrgreen:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Sob mar 03, 2012 10:17 Re: BEZPRUDERYJNIE odpowiemy na (prawie) KAŻDE pytanie ;)

casica pisze:A ja tylko przypomnę,m że cały ten watek był żartem :lol:
No, w sumie nadąć się można, bo w końcu zart ten wziął sie z paskudengo wyłudzenia, ale nie Zofia&Sasza była wyłudzaczką. Nie ona wyłudziła kaskę na sekcję :mrgreen:

iwona66 pisze:zdaje się że nikt więcej już Ci nie zapłaci za dwa słowa 50zł
mnie tylko przypomna się że na kweście szukałaś kota który Ci uciekł z domu ,reszty sama się domyślam .
Bardzo nie lubie takich pokrętnych wątków ani w nich uczestniczenia .To tyle .

casica żartem??? za informację co się dzieje z kotem 50 zlp uważasz za żart? iwona66 zapłaciła ....

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob mar 03, 2012 10:43 Re: BEZPRUDERYJNIE odpowiemy na (prawie) KAŻDE pytanie ;)

PearlRain pisze:
casica pisze:A ja tylko przypomnę,m że cały ten watek był żartem :lol:

iwona66 pisze:zdaje się że nikt więcej już Ci nie zapłaci za dwa słowa 50zł
mnie tylko przypomna się że na kweście szukałaś kota który Ci uciekł z domu ,reszty sama się domyślam .
Bardzo nie lubie takich pokrętnych wątków ani w nich uczestniczenia .To tyle .

casica żartem??? za informację co się dzieje z kotem 50 zlp uważasz za żart? iwona66 zapłaciła ....

i odpowiedź dostała
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob mar 03, 2012 10:52 Re: BEZPRUDERYJNIE odpowiemy na (prawie) KAŻDE pytanie ;)

Amika6 pisze:
Jek pisze:
Nie ma jak to łowienie rybek w mętnej wodzie :twisted: . Przynęta musi być duuuża i błyszcząca :wink: coby rybki się załapały! A net to taki wielki ocean....

Jakieś filtry sobie zainstalujcie, bo się podusicie w tej mętnej wodzie w oczekiwaniu na przynętę :twisted:

Amika6 nie wiem ,czy jesteś to w stanie sobie wyobrazić,ale nie każdy ma parcie na łowienie naiwnych. :lol:

W temacie watku zaś - płacę 50 :wink: na wskazany cel za skarpety perfekcyjne na pulpit :lol: -zdjecie ma byc wykonane przez Zofia& Sasza własnorecznie i mają to być skarpetki ,których jeszcze nie widzialam :wink:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob mar 03, 2012 15:58 Re: BEZPRUDERYJNIE odpowiemy na (prawie) KAŻDE pytanie ;)

Przypominam, że jest to wątek bazarkowy - wszelkie przepychanki osobiste oraz problemy natury ogólnej proszę załatwiać gdzie indziej.
OT usuwam.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon mar 05, 2012 10:53 Re: BEZPRUDERYJNIE odpowiemy na (prawie) KAŻDE pytanie ;)

anulka111 pisze:
Amika6 pisze:
Jek pisze:
Nie ma jak to łowienie rybek w mętnej wodzie :twisted: . Przynęta musi być duuuża i błyszcząca :wink: coby rybki się załapały! A net to taki wielki ocean....

Jakieś filtry sobie zainstalujcie, bo się podusicie w tej mętnej wodzie w oczekiwaniu na przynętę :twisted:

Amika6 nie wiem ,czy jesteś to w stanie sobie wyobrazić,ale nie każdy ma parcie na łowienie naiwnych. :lol:

W temacie watku zaś - płacę 50 :wink: na wskazany cel za skarpety perfekcyjne na pulpit :lol: -zdjecie ma byc wykonane przez Zofia& Sasza własnorecznie i mają to być skarpetki ,których jeszcze nie widzialam :wink:

A te Teodorka na FB Ci nie wystarczą? ;)
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon mar 05, 2012 12:01 Re: BEZPRUDERYJNIE odpowiemy na (prawie) KAŻDE pytanie ;)

Nie ma tak latwo,maja byc z dedykacja dla mnie :mrgreen: :ok: i wklejone do mnie do watku
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon mar 05, 2012 13:43 Re: BEZPRUDERYJNIE odpowiemy na (prawie) KAŻDE pytanie ;)

anulka111 pisze:Nie ma tak latwo,maja byc z dedykacja dla mnie :mrgreen: :ok: i wklejone do mnie do watku

Ok, będą na życzenie :)
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia]