Więc nie ma co się tak nadymać drogie panie.
No, w sumie nadąć się można, bo w końcu zart ten wziął sie z paskudengo wyłudzenia, ale nie Zofia&Sasza była wyłudzaczką. Nie ona wyłudziła kaskę na sekcję

Moderator: Moderatorzy
casica pisze:A ja tylko przypomnę,m że cały ten watek był żartem![]()
No, w sumie nadąć się można, bo w końcu zart ten wziął sie z paskudengo wyłudzenia, ale nie Zofia&Sasza była wyłudzaczką. Nie ona wyłudziła kaskę na sekcję
iwona66 pisze:zdaje się że nikt więcej już Ci nie zapłaci za dwa słowa 50zł
mnie tylko przypomna się że na kweście szukałaś kota który Ci uciekł z domu ,reszty sama się domyślam .
Bardzo nie lubie takich pokrętnych wątków ani w nich uczestniczenia .To tyle .
PearlRain pisze:casica pisze:A ja tylko przypomnę,m że cały ten watek był żartem![]()
No, w sumie nadąć się można, bo w końcu zart ten wziął sie z paskudengo wyłudzenia, ale nie Zofia&Sasza była wyłudzaczką. Nie ona wyłudziła kaskę na sekcjęiwona66 pisze:zdaje się że nikt więcej już Ci nie zapłaci za dwa słowa 50zł
mnie tylko przypomna się że na kweście szukałaś kota który Ci uciekł z domu ,reszty sama się domyślam .
Bardzo nie lubie takich pokrętnych wątków ani w nich uczestniczenia .To tyle .
casica żartem??? za informację co się dzieje z kotem 50 zlp uważasz za żart? iwona66 zapłaciła ....
Amika6 pisze:Jek pisze:
Nie ma jak to łowienie rybek w mętnej wodzie. Przynęta musi być duuuża i błyszcząca
coby rybki się załapały! A net to taki wielki ocean....
Jakieś filtry sobie zainstalujcie, bo się podusicie w tej mętnej wodzie w oczekiwaniu na przynętę
anulka111 pisze:Amika6 pisze:Jek pisze:
Nie ma jak to łowienie rybek w mętnej wodzie. Przynęta musi być duuuża i błyszcząca
coby rybki się załapały! A net to taki wielki ocean....
Jakieś filtry sobie zainstalujcie, bo się podusicie w tej mętnej wodzie w oczekiwaniu na przynętę
Amika6 nie wiem ,czy jesteś to w stanie sobie wyobrazić,ale nie każdy ma parcie na łowienie naiwnych.
W temacie watku zaś - płacę 50na wskazany cel za skarpety perfekcyjne na pulpit
-zdjecie ma byc wykonane przez Zofia& Sasza własnorecznie i mają to być skarpetki ,których jeszcze nie widzialam
anulka111 pisze:Nie ma tak latwo,maja byc z dedykacja dla mnie![]()
i wklejone do mnie do watku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości