Florka
Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:Ja dziś ledwo żyję i mam dość wszystkiego, naprawdę.
Dlatego tylko zaraz wstawię dwa florkowe zdjęcia dla Florki, bo dziś rano skasowałam coś z aparatu i mi się zmieściło.
duża
Dlatego tylko zaraz wstawię dwa florkowe zdjęcia dla Florki, bo dziś rano skasowałam coś z aparatu i mi się zmieściło.
duża
duża
, przesyłam Ci mruczanki na dobranoc, nie bądź smutna, masz tyle Kociów, które Cię kochają.

ruda32 pisze:puszatek pisze:Małgosia jest na Fb![]()
tak
jolabuk5 pisze:ruda32 pisze:puszatek pisze:Małgosia jest na Fb![]()
tak
też jestem - Małgosiu, muszę cię tam poszukać:-)
MalgWroclaw pisze:Miau już działa, duża właśnie przyszła z podwórka.
Fasolka
To jest Kocia z Łodzi, szukająca domku po śmierci swojej Dużej.
Kocia ma trzy lata, jest wysterylizowana, szczepiona, bardzo zadbana i zawsze pod kontrolą weterynaryjną (biedna, musiała być często w gabinecie - przyp. Fasolka).
Jej Duża była emerytowaną panią, mieszkały tylko we dwie w mieszkaniu. Kotka jest bardzo
przyzwyczajona do człowieka. Przyjechała do Wrocławia, do mojej koleżanki Marzenki, u której nie może zostać na stałe. Marzenka mówi, że Kocia - pierwszy raz w życiu jadąc samochodem z Łodzi do Wrocławia - zachowywała się wzorowo. Przeżyła przecież ogromny stres po śmierci Dużej, a teraz jest w nowym, tymczasowym domu, gdzie umie się pięknie bawić. I wzorowo chodzi do kuwety, ładnie je i popija wodę.
Szukamy dla niej domu stałego, na pewno nie może być to dom wychodzący. I Marzenka na pewno nie odda jej do schroniska.![]()
![]()
wątek Koci:
viewtopic.php?f=13&t=139717

Użytkownicy przeglądający ten dział: IrwinGlity, Lifter, Meteorolog1, pibon i 10 gości